Liga Prvaka 2021./22.

Arhivirane teme...

Re: Liga Prvaka 2021./22.

PostPostao/la Murta » 30 svi 2022, 18:43

cruz napisao:Onaj Vinicius je čudo. Što je najjače - iako je važan igrač, real ga još ne koristi u punom potencijalu!
Da... Onako brz i SNAŽAN, uz to brutalno talentiran i mentalno je tigar - ma bomba.

Prognoziram da, AKO real sav fokus na njega baci i ako bude upriliku zdrav, da je on uskoro najbolji igrač na svijetu.

Ne znam vidite li njegov stvarni potencijal?
Samo da ne ispane da je još jedan klasični brazilac.

To je ono kaj ja kažem oko onog Ekitikea iz Rheimsa. Ak si uvjeren da će bit vrijedan tih para u budućnosti, platiš ga koliko treba.

Real je za 2x 45 milijuna potpisao dva sedamnaestogodišnja debilčeka iz Brazila - Viniciusa i Rodryga - oni realno u tom trenutku nisu igrali za 5 miljki, al je Real znao da ih baš želi. Slično kao Leipzig Gvardiola, ja nisam vjerovao da je Bundesligaš spreman platit 15-20 milja eura za igrača koji je odigrao 5 HNL utakmica.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la cruz » 31 svi 2022, 08:30

Sjećam se kad je real onda prije 15-16 godina kupio u kompletu Higuaina i Gaga, dali preko 25 mil a bili su teenagerčići (to je tada vrijedilo ko sada 45-50).
Strateški rade jbg, spremni su riskirat, znaju kako razvit igrače usprkos velikom broju zvijezda i kada ih uvrstiti u prvi sastav. Financijski imaju više prostora zajebat..

Bayern je onda davno razmišljao o Agueru, gledali ga i nisu željeli riskirat. Dođe (tada) osrednji Atletico i pljune 25 mil. za 17-godišnjaka od 160 cm. To je kao da danas platiš 45-50 mil.

Bayern je pokušao s Brenom ali on je sam sjebao nije klub jedini krivac.
Pokušalo se sa Sanchesom ali smo ga doveli među Sexsteiger, Martinez, Alonso, Vidal, Lahm igra sredinu, još dovedemo Tolissoa nakon toga. Umjesto da ga forsiramo nakon što su Lahm i Alonso otišli u mirovinu, mi ga posudimo u engleski šrot.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 31 svi 2022, 12:59

cruz napisao:Sjećam se kad je real onda prije 15-16 godina kupio u kompletu Higuaina i Gaga, dali preko 25 mil a bili su teenagerčići (to je tada vrijedilo ko sada 45-50).
Strateški rade jbg, spremni su riskirat, znaju kako razvit igrače usprkos velikom broju zvijezda i kada ih uvrstiti u prvi sastav. Financijski imaju više prostora zajebat..

Bayern je onda davno razmišljao o Agueru, gledali ga i nisu željeli riskirat. Dođe (tada) osrednji Atletico i pljune 25 mil. za 17-godišnjaka od 160 cm. To je kao da danas platiš 45-50 mil.

Bayern je pokušao s Brenom ali on je sam sjebao nije klub jedini krivac.
Pokušalo se sa Sanchesom ali smo ga doveli među Sexsteiger, Martinez, Alonso, Vidal, Lahm igra sredinu, još dovedemo Tolissoa nakon toga. Umjesto da ga forsiramo nakon što su Lahm i Alonso otišli u mirovinu, mi ga posudimo u engleski šrot.

Renato ima teške probleme s glavom nije usporediv sa gore navedenima jer oni su mentalno jaki sve ono što breno i renato nisu zato su i propali...
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 31 svi 2022, 13:30

cruz napisao:Onaj Vinicius je čudo. Što je najjače - iako je važan igrač, real ga još ne koristi u punom potencijalu!
Da... Onako brz i SNAŽAN, uz to brutalno talentiran i mentalno je tigar - ma bomba.

Prognoziram da, AKO real sav fokus na njega baci i ako bude upriliku zdrav, da je on uskoro najbolji igrač na svijetu.

Ne znam vidite li njegov stvarni potencijal?
Samo da ne ispane da je još jedan klasični brazilac.

Spominjao sam par puta kako bih njega zadnje 2 godine u Bayernu. Dečko je popravio određene segmente na sebi i sada razara što sam I očekivao.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 10 kol 2022, 13:24

Glasgow Rangersi su stigli 0:2 iz prve tekme, a strijelac odlučujućeg 3:0 je Bayernov Malik Tillmann

https://twitter.com/SeafarerMichael/status/1557121877008842752
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 23 kol 2022, 14:26

The Times reports that UEFA is preparing to announce sanctions against 10 teams (including Barcelona, ​​Paris Saint-Germain, Marseille, Juventus, Inter Milan, Roma) for Financial Fair Play violations. The last two clubs (Inter and Roma) in addition to fines, are also at risk of transfer restrictions.

Navodno UEFA prati poslovanje 20 klubova. :lol:
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 23 kol 2022, 15:59

Čun FFP ko da to postoji još :haha:
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

Prethodni

Vrati se na: Arhiva