1/2 LP - Bayern - Lyon

Re: 1/2 LP - Bayern - Lyon

PostPostao/la Murta » 22 tra 2010, 18:22

Mislim da ono nije trebao biti crveni za Riberya zato jer je Ribery prvo zamahnuo nogom, a onda mu je ovaj naletio na udarac. Izgledalo je brutalno, ali je bilo slučajno. Isto tako je onaj crveni Nike Kovača s Hrvatska-Engleska u Maksimiru.
Takav crveni može dati, ali ja mislim da je bolji izbor žuti makar sve ovisi o tome iz koje zemlje sudac dolazi.
100% sam siguran da bi to Englezu bio samo žuti. Zato sam ja da ovakve utakmice(polufinala i finala) sude ljudi poput Luboša Michaela, Franka de Bleckerea ili Valentina Ivanova kojima nogometna perspektiva nije usađena u podrijetlu već u slobodnoj prosudbi.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la CroCHEF » 22 tra 2010, 18:45

:shock: :shock: :shock: :shock: nevjerujem opet se najezim kad vidim ovo
slika je normalno stavljena na background
Slika
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Francky boy » 22 tra 2010, 19:25

Jel nam se to vratija Šime iz Švabskoh shita i šta je donija sa sobom.Kakve utiske za početak.
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la Effenberg23 » 22 tra 2010, 20:06

eeeeeeee jbga, žao mi zbog 1-0, trebali smo bar 3-0 dobit :D bolji smo bili i sa 10 igrača a oni sa 11......zadnja linija a posebno demichelis je bio vrhunski, nisam nikada bio sigurniji u obranu kao sinoć i contento je bio ekstra, i on je naš lijevi bek, ne trebamo kupovat nikoga drugoga.....crveni je bio, koliko se god mi ljudi zavaravali, ono je bio udarac(ne namjeran) u gležanj, tako su mnogi igrači izgubili karijeru, jbga, ne treba sad nešto kukat itd. ali crveni je čist kao suza...da je bilo možda samo jači udarac riberya, vjeruejem da bi i pukla noga negdje, jer ono je najzajebaniji dio noge, i najlakši za puknit... robben hvala ti što imamo prednost, još ništa nije gotovo, ne smijemo ni p od pomislit na finale, ima se još jedna tekma odigrat u francuskoj, a lyon igra drugačije kući nego vani.....

ja ću otići sada dalje malo i postaviti sastav za uzvrat a to bi bio:

---------------------------------------------------------------Butt------------------------------------------------------------
----lahm----------------------Van Buyten--------------------------------------Demichelis----------------Contento------
--------------------------------------------------------------Tymo-----------------------------------------------------------
----------------------------------Van Bommel--------------------------------Schweinsteiger-----------------------------
--------Robben------------------------------------------------------------------------------------------Müller------------
----------------------------------------------------------Olić---------------------------------------------------------------
Effenberg23
TORero

PostPostao/la Lizarazu » 22 tra 2010, 20:31

Ma niko vise ovo ne zaustavi. :D Zadovoljan igrom , rezultatom manje. Kako su ovi Francuzi bijedni bili, zaluzili su nokaut. Velika greska Riberya dovela je do toga da van Gaal mora mijenjati taktiku i izbacivati jedinog spica u ekipi, igraca koji je rodjen za ovakve utakmice, koji jedini moze zabiti...
Trapavi Gomez i Muller jos jednom pokazali da Bayernu treba pojacanje u napadu. Dobro je neko primjetio, mali Contento ce biti vrh, ja bih cvrsto vjerovao u njega. Nadam se da u uzvratu Badtruba nece igrati na toj poziciji, covijek je ziva propast na bekovskoj poziciji.
Uz ovakav pristup igri, zalaganje, htjenje, ova ekipa predvodjena sjajnim van Gaalom i Robbenom moze doci do samog vrha.
Nadam se da nas sreca nece napustiti na kraju.
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la doro » 22 tra 2010, 20:48

stinkfinger napisao:Ma niko vise ovo ne zaustavi. :D Zadovoljan igrom , rezultatom manje. Kako su ovi Francuzi bijedni bili, zaluzili su nokaut. Velika greska Riberya dovela je do toga da van Gaal mora mijenjati taktiku i izbacivati jedinog spica u ekipi, igraca koji je rodjen za ovakve utakmice, koji jedini moze zabiti...
Trapavi Gomez i Muller jos jednom pokazali da Bayernu treba pojacanje u napadu. Dobro je neko primjetio, mali Contento ce biti vrh, ja bih cvrsto vjerovao u njega. Nadam se da u uzvratu Badtruba nece igrati na toj poziciji, covijek je ziva propast na bekovskoj poziciji.
Uz ovakav pristup igri, zalaganje, htjenje, ova ekipa predvodjena sjajnim van Gaalom i Robbenom moze doci do samog vrha.
Nadam se da nas sreca nece napustiti na kraju.

Naravno mali Badstuber je jako dobar mladi stoper a loš bek..njega treba stavit uz 1 iskusnog stopera(sad dal micho il buyten il neko novi) vidjet ćemo...

Gomeza se mora piknut i forsirat jer mulac je ipak još prebalav i za njega nije nikav starelf kad su svi raspoloživi ;)

btw treba nam bek jer nemamo ni rezervu jedino da mali Contento fakat prebrika onda vratit braafheida iz celtica da bude rezerva...
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la nele-BHF » 22 tra 2010, 21:04

svaka cast, to je tooo :D hvalaaaaa
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la I_Love_Bayern » 22 tra 2010, 22:01

nele-BHF napisao:svaka cast, to je tooo :D hvalaaaaa

Nema na cemu, i drugi put....... :bravo:
>>>>>>>>>> PACK MA'S!!! <<<<<<<<<<

300 issues Euro WebCharts - the music charts for all over Europe http://www.e-wc.net
I_Love_Bayern
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la The Scarface » 22 tra 2010, 23:12

Ova slika mi je najjača :
http://www.clubnr12.de/Fotos/lyon_1.png
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 23 tra 2010, 00:13

Francky boy napisao:Jel nam se to vratija Šime iz Švabskoh shita i šta je donija sa sobom.Kakve utiske za početak.

Evo malo da okusite samo jedan dio, meni najdraži!

Slika

OOOOOOOOOOOOOO WIE IST DASS SCHOOON!!!

OLIČNA SLIKA! :D
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la mladjo_dj » 23 tra 2010, 00:47

a lazes.......... :shock: :shock: :shock:
Liga prvaka (5x):
1973./74., 1974./75., 1975./76., 2000./01., 2012./13.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Deutscher Meister wird nur der FCB
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la I_Love_Bayern » 23 tra 2010, 07:09

Jest, a kako da budemo sigurni da si ovo ti???? :lol: :lol: :lol:
>>>>>>>>>> PACK MA'S!!! <<<<<<<<<<

300 issues Euro WebCharts - the music charts for all over Europe http://www.e-wc.net
I_Love_Bayern
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 23 tra 2010, 07:13

Kad ćete vidjet izvještaj onda ćete znat dal to jesam ili nisam ja iako neki koji me sa foruma znaju će potvrditi...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la marac » 23 tra 2010, 07:18

evo bum ja potvrdio - to je on :cry:
Bundesliga - posljednja šansa za spas nogometa!!!

Hier ist Leben, hier ist Liebe, hier ist Feuer und drum bleibt München Deutschlands bester bis in alle Ewigkeit!
marac
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Francky boy » 23 tra 2010, 07:26

anton 1983 napisao:Kad ćete vidjet izvještaj onda ćete znat dal to jesam ili nisam ja iako neki koji me sa foruma znaju će potvrditi...

Pored tebe Ola izgleda ko Crouch.Nije da zajebavam, ali očekivao sam korpulentniju facu. Imaš li 170 cm?:lol:
Francky boy
akademski građanin

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Liga prvaka 2009/10