prvo Heynckes, pa Flick, sada Nagelsmann...

Murta napisao:melodyne napisao:Ako stvarno dodje (de Ligt) onda igramo opet sa trojicom u zadjnoj liniji.Nece za jos jednog stopera pljunuti masTne pare. Moze se smanjiti cena preko Pavarda.
Joj nije mi ovo uopće palo na pamet. Baš si me šutnuo u jajca dok sam bio sretan.
melodyne napisao:Jbt nama cela odbrana vise vredi od pola tima. Lucas 80M, Pavard 35M, Dayot 42,5
Zlobnici bi rekli da smo isti Pep u Cityju prvih par godina.
- @FabrizioRomano
: 'Bayern feel they can win the Champions League and the Bundesliga, so they feel this was the perfect moment to make a shocking change as they needed something different. They didn't have many names on the list and wanted to be fast with Tuchel'
- @FabrizioRomano: 'Bayern feel they can win the Champions League and the Bundesliga, so they feel this was the perfect moment to make a shocking change as they needed something different. They didn't have many names on the list and wanted to be fast with Tuchel'
A Tuchelu neka je sa srecom! On je vec pokazao da moze do finala CL! 

doro napisao:Ja gledam dal je možda 1 april?!![]()
doro napisao:Ja gledam dal je možda 1 april?!![]()
Jbt glupava uprava u pizdu materinu kako baca lovu,kifle i totalno labilna!
Tuchel kohjeg svi pljuvali u upravi?!
Tu nema ništa drugo nego se mali zakačio sa nekim jebo me pas ak nije opet bosanac u igri?! Ako je kompletno ih treba izbacit iz uprave.
Ližu guzice zvijezdicama,neznaju se jasno postavit onda ovakva sranja rade.Pa budale vi dajete te prevelike plače pizdekima a ne trener!
Uzet mladog trenera i tak ga odjebat zivi užas.Di je sad kobasičar jebo te led!
Kakav risiko....

ivan napisao:Meni je samo nevjerojatan trenutak pred ove velike tekme. I što ako spušimo od Dortmunda i još ispadnemo iz LP? Odličan početak za Tuchela

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost