ALLIANZ ARENA - najmoderniji stadion

Sve vezano uz Bayern što nije obuhvaćeno forumima gore...

Re: ALLIANZ ARENA - najmoderniji stadion

PostPostao/la Red passion » 28 tra 2023, 21:56

Stvarno gdje gruvaju ta mjesta, a kad se samo sjetim kako nam je 1860 prije 23 godine zajedno s gradom Minhenom zagorčao život pa nismo dobili stadion od 80-85 tisuća ljudi odmah od početka, a oni stavili 66.000 onda, heh...
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 04 svi 2023, 12:45

https://twitter.com/iMiaSanMia/status/1654057744436011008

Od jedne utakmice? :shock:
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 04 svi 2023, 17:04

"for the city of munich..."
to ti je turizam

baci računicu i uzmi u obzir da velik dio posjetitelja nije iz Münchena. Koga briga taj ragbi u Bavarskoj?

nek je samo 40 tisuća ljudi doputovalo u München radi toga(da ne pričam o 50-60), nek je svak minimalno odsjeo samo jednu noć u hotelskom ili drugom smještaju, nek je svaka osoba jela i pila bar 3 puta van smještaja tijekom boravka (da ne pričam o 15 puta), nek su prije tekme ili sutradan išli ko turisti ovdje i ondje, koristili razne usluge transporta, nek su kupovali suvenire ili trknuli u šoping neki. A ko zna na šta je ko još trošio. ima milijun opcija, još ako ostaješ više dana.

znači ja samo navodim minimum. Da ne pričam da je netko ostao više dana, da ne pričam koliko grad ima udio u ulaznicama koje su bile skupe.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 04 svi 2023, 18:44

Ako je toliko ljudi doslo sa strane onda ima smisla. Cisto sumnajm da Svabe uopste zanima ovaj sport.

Dobra je bila ideja da se ovako nesto odrzi na AA. Kada imamo ovako brutalan stadion to treba maksimalno iskoristiti.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 05 svi 2023, 09:22

melodyne napisao:Ako je toliko ljudi doslo sa strane onda ima smisla. Cisto sumnajm da Svabe uopste zanima ovaj sport.

Jako bi se iznenadio. Ja ne pratim redovito ali volim pogledati. Koliko znam kod Nijemaca ima veliki fan club Seahawksa. "Red" za ulaznice ti je bio nekih 500 000 ljudi ako se ne varam, ako ne i više, pa ti sad misli kolika je zainteresiranost...
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Murta » 05 svi 2023, 11:51

Napamet, mislim da je bilo milijun ili 4 milijuna prijava. Ja sam razmatrao opciju da idem, al nisu mi se baš poklopile okolnosti, a i skupo je bilo. Jeftinije bi bilo otić u SAD i gledat tamo.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la ivan » 05 svi 2023, 20:07

Murta napisao: Jeftinije bi bilo otić u SAD i gledat tamo.

Pa skoro da..bolesno skupo jer je egzotika. Navodno London isplativiji jer se tamo češće igra
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 06 svi 2023, 15:07

ivan napisao:
melodyne napisao:Ako je toliko ljudi doslo sa strane onda ima smisla. Cisto sumnajm da Svabe uopste zanima ovaj sport.

Jako bi se iznenadio. Ja ne pratim redovito ali volim pogledati. Koliko znam kod Nijemaca ima veliki fan club Seahawksa. "Red" za ulaznice ti je bio nekih 500 000 ljudi ako se ne varam, ako ne i više, pa ti sad misli kolika je zainteresiranost...

Ne znam ja tko ovdje u Schwabenlandu nosi one baseball kape u finom broju a da nisu nužno Švabe u pitanju već i Turci rođeni u Njemačkoj. :D Isto tako je sasvim sigurno i Freistaat Bayernu i drugim Bundesländerima. Iznenadi se čovjek koliko je NFL i polaganje tog smeđeg jajeta popularan sport u Hrvatskoj postao zadnjih 10-15 godina i koliki je interes za Super Bowl od strane Hrvata.

Naravno da će u Europi obožavatelji američkih sportova i njihovih klubova itekako zavući ruke u džepove da bi doživjeli to sve uživo ako je već avionska karta preko bare expensive as hell.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

Prethodni

Vrati se na: Općenito o Bayernu