ivan napisao:cruz napisao:Ne znam za vas ali meni fali ono vrednovanje golova u gostima.
U 2 od 4 partije se puno tog izdogađalo (10 golova u 2 top tekme), ali u uzvrat se ide ko da nije ni bilo prvih tekmi. Rezultatski kao da je 0:0.
Naravno da i ovo ima svoje prednosti, zbog kojih je i ukinuto prethodno računanje, ali ono...
Džaba dortmundu i Bayernu golovi u gostima, koji bi prije možda bili prevaga, sada su puno manje značajni.
Ma kakvi. Drugačije se i igra vjerojatno jer nema gola u gostima. Barem smo mi zbog njega najebali toliko puta da nemaš za čime žalit...
Najebali smo mi zbog nečeg drugog što sigurno nije golovi u gostima već suci protiv Real Madrida u 2016./2017. i 2017./2018. sezonama gdje su ovi obranili pa onda i 3. zaredom uzeli ili Debakel Dahoam.
Znalo se nekad i vikati kako golove u gostima treba ukinuti kako bi imali Copa Libertadores i Copa Sudamericana nogomet, atraktivnost, kvalitetu i gol više kao prevagu, a sada eto @Cruzu fali to. Fale i meni prijašnje generacije i njihov stil nogometa, daleko više tehnike i driblanja, manje atletike i 40 odličnih i vrlo dobrih napadača istodobno u nogometu, super moćni lijevi i desni bekovi, stari zadnji vezni, ali jbg-a. Bilo-prošlo.
Tko zna kako bi sve izgledalo prije 20-25-35 godina da nije bilo ovog pravila, ali bilo je super dok je trajalo.
Isto tako, pisao sam negdje oko između 2017. i 2019. kako ni prolaskom skupine kao prvoplasirana momčad u grupi može ništa donijeti ako si loš dok si za grupu sasvim dobar, golovi u gostima isto tako i što već ne. Bilo je jedno 3-4 sezone zaredom gdje su svi 1. plasirani uredno prolazili 1/8 finala protiv drugoplasiranih koji su čak elitni klubovi, no ništa nisu puno mogli u 2 utakmice.
Ovaj tjedan je bio iznimka nakon poprilično godina, a ne standardna navika u LP.