UEFA Liga Prvaka 2024./2025.

Arhivirane teme...

UEFA Liga Prvaka 2024./2025.

PostPostao/la Red passion » 19 ruj 2024, 21:41

Slika

Slika
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

Re: UEFA Liga Prvaka 2024./2025.

PostPostao/la Red passion » 19 ruj 2024, 21:43

Dobri rezultati, dobre utakmice u 1. kolu.

Barcelona trenutno gubi 2:1 protiv odličnog Monaca. Kneževi odlično stoje na terenu. :smajl007:

p.s. Nestvarno mi je da je danas četvrtak i igra se LP te nema Europske Lige. :? :? :? :?
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 20 ruj 2024, 07:03

Red passion napisao:Barcelona trenutno gubi 2:1 protiv odličnog Monaca. Kneževi odlično stoje na terenu.

Tvrda ekipa, pratim ih redovno otkad je Denis Zakaria prešao tamo, kako radim s njegovom agencijom.
S jedne strane je iznenađenje, s druge pak, Monaco je kući dobar, imaju masu tih whuzzup snagatora i nije ih lako dobit.

Da se ne varamo, da Barca nije dobila crveni odma na početku vjerojatno bi bila drugačija tekma, ovako ih je Monaco razbio, ima Barca sreću što je samo 2:1.

Red passion napisao:p.s. Nestvarno mi je da je danas četvrtak i igra se LP te nema Europske Lige.

meni je ovo odlično. Čudi me što i prije nisu uveli ovakav sustav.

Ne bi me čudilo da igrači odluče štrajkati.
Sve je divno krasno, super su plaćeni da se igraju lopte, ali preiscrpno je i još kada krenu masovno ozljede i nagomilan umor...
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 20 ruj 2024, 18:57

Pred štrajkom su oni već godinama samo to do ove ili krajem prošle godine nisu znali. Njima ne treba ta ogromna lova koliko nje puno manje isto kao i utakmica manje te više izjednačenosti, ravnoteže i raznolikosti koja se u nogometu odavno izgubila. Prenapuhalo se to sve i sada se čeka srčani udar nakon tolike kemije u organizmu da bi se dobio nerealan izgled.

Bolje da ne igraju i podijele novac unaprijed svima i amen, a to upravo Pérez i lobira sve ove godine i propala mu je ideja prije 3 i pol godine. :D

Vidjet ćemo kako će to sve funkcionirati no ipak ja ne vidim kako će stvari se promijeniti jer evo mi smo upravo na Dinamu to i demonstrirali koliko su to različite dimenzije, paralelni svemiri jer više to nisu svjetovi u pitanju.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 18 lis 2024, 13:44

Generale, zanima šta ti kažeš na ovo.

Svi smo mogli davno skužit kako si protiv povećanja broja tekmi u sezoni. U koliko god stvari ti bio u pravu, moram ipak priznat da mi je Rolexova izjava na mjestu.

___

Jer pazi ovo:

In 2023, European football clubs, particularly those in the top five leagues, faced varying levels of profitability. The Premier League, which remains the most financially robust, reported a combined operating profit of £393 million, although this was an 18% decline from the previous year due to rising wages and other costs.

After accounting for taxes and other expenses, several Premier League clubs still managed to post profits, but overall net losses in the league amounted to £685 million, largely due to increasing wage bills and infrastructure investments.

Clubs in other leagues, such as the Bundesliga, Serie A, and La Liga, also saw revenue increases but not always leading to higher profits. For instance, Bundesliga clubs generated significant revenue growth, but rising wages and operational costs meant that only a few clubs posted net profits after taxes.

In contrast, Serie A clubs had lower profits, with some clubs even posting losses, as rising player wages and other operational costs eroded profitability.

Overall, many top clubs are investing heavily in infrastructure and players, which cuts into their profits. This suggests that while the industry is recovering and generating significant revenues, profit margins after taxes remain tight for most clubs​.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 19 lis 2024, 10:17

To je ta perverzija o kojoj pričam gotovo 14 godina i sada je došla glave ni manje ni više nego sam sport upravo jer je biznis ga pojeo i oglođao živog, oderao mu kožu, otjerao ultrase sa stadiona zadnjih 20-25 godina i doveo azijske turiste, dignuo cijene ulaznica na astronomski nivo, cijene sportske opreme u nebesa(nevezano za klupske fan shopove s grbovima već i cjelokupnu prodaju sportske odjeće uz pad kvalitete materijala, dizajna i kreativnosti).

FIFA se zadnjih 15 godina potpuno prodala tom vragu, doslovno režirala i poklonila Messiju titulu prvaka svijeta, uvodi klupsko SP iako nema za njega nikakvog prostora ni smisla.
S druge strane UEFA krenula od Platinijevog Eura do Lige Nacija, gdje potonje natjecanje u sklopu skidanja frustracija i gorčine elitnim klubovima je uvedeno kako bi zbog 2 prijateljske utakmice i ozljeđivanja ovi prestali ludovati da im kvari biznis(a ne ambicije osvajanja titule koje se svake godine svejedno jure iznova i nitko ne osvaja CL/EL 10x zaredom).

Igrači zadnjih 15-20 godina postaju multimilijunaši s prvim ugovorom, a nakon 5 godina već broje 8-znamenkasto bogatstvo i nakon još toliko nemaju što plakati da im je "egzistencija" ugrožena u odnosu na sve igrače u jedno 30 zemalja Europe i njihova prva 2 razreda nacionalnog prvenstva.
Oni i njihovi menadžeri žele sve, a to tako u životu ne ide i ne može ići. Sada što Karl kaže - plaćaju danak svega toga mada i sami klubovi su u maloj mjeri licemjeri jer nisu nekim prešutnim akcijama dali njima do znanja kako če oni koji traže previše biti 2-3 godine slobodni igrači ako se ne dovedu sa zahtjevima u red.

Niti njima uopće tolike plaće trebaju niti klubovima tolika zarada niti navijačima cijene ulaznica koje plaćaju 20-ak godina niti kojekakvi showbiz i društvene mreže frikovi niti što više nogometa kojeg je mnogim ljudima naše generacije i starijih već 9 godina preko glave i previše.

E sad, tko od njih to može u tom paralelnom svemiru i poremećenom svijetu shvatiti i prihvatiti a tko ne - njihova stvar.

Sport zvani nogomet se može igrati i gledati i bez televizije, bez precizno ošišanih, glatkih travnjaka i čega već ne. To očito mnogi zaboravljaju ili su davno zaboravili unazad 20-ak godina jer su tada igrali u takvim uvjetima i živio se jedan skroz drugi život i nogometna kultura.

Probijaju zidove nezaustavljivo svi, a nitko ne razmišlja o posljedicama niti će se baviti uzrocima već istim tim posljedicama kada sve zaroni.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 23 lis 2024, 08:38

BVB od 2:0 na poluvremenu izgubi 2:5 :haha:

Sahin kakav šupački amater!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 23 lis 2024, 09:41

doro napisao:BVB od 2:0 na poluvremenu izgubi 2:5 :haha:

Sahin kakav šupački amater!

Nije sramota izgubit u reala, makar tako. Ta nije dortmund top ekipa, nisam očekivao ni da će zabit a kamoli dva gola.

S druge strane Stuttgart dobio Juventusa u gostima, na najslađi način. :smile10:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 23 lis 2024, 09:53

Stuttgart mi je popravio sto je BvB sjebo...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la melodyne » 23 lis 2024, 11:27

Gledam sam Dortmund do poluvremena pa sam zaspao. :? Jutros gledam rezultate i ne mogu da verujem da su primili 5 golova. Stuttgart me je pozitivno iznenadio. :bravo:
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 23 lis 2024, 14:30

Ali kako se Angelo Stiller razvio 8-)
Prije 3 godine otišo iz Bayern II - for FREE u TSG
Sad igra u repki, Stuttgartov možda najbitniji igrač, po vrijednosti odma iza Millota.

Odluči li se Kimmich slučajno otići, očekujem da će i on biti opcija
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 23 lis 2024, 19:41

Razvojni centar reprizirao finale samo ovaj put s golovima. :lol: Koje su to spodobe u tom gradu majko Božja...

Jebo njih njihov Žuti zid i Beatlesi.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 05 stu 2024, 23:04

Kakva večer u LP... koji rezultati i koje pobjede samo!! :o

Sporting de Portugal pregazio Manchester City s 3 gola Šveđanina. Sad zamislite... središ Sporting koji je oduvijek u sjeni Benfice i Porta, izgleda sve brutalno i ti napuštaš to sa stilom i onda na Old Trafford kojem 6 trenera ranije nije uspjelo pomoći

Real Madrid popljugao samo tako protiv Milana što sam večeras gledao i pratio. Sezona će biti vesela u Madridu. Mbappé je očekivano dobio jako puno problema u igri momčadi i trpi se gubitak napadača.

Liverpool pregazio Alonsov Leverkusen ko plitak potok. Ništa od sudačkih nadoknada u LP.

Celtic zgazio Leipzig dok je RC Dortmund izvojevao pobjedu.

Girona ipak ove sezone kila i PSV zgazio.

Naš Dinamo bi mogao plakati za 2 boda protiv Monaca. Fenomenalna utakmica, igra, Kulenović razara u kvartu i to on treba kapitalizirati max.

Monaco još jedna velika i važna pobjeda. Guraju fenomenalno, a ni Lille ništa lošiji nije kao ni ostali klubovi ove sezone.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 06 stu 2024, 08:28

Kusen se raspao u drugom pol kao amateri,šugavi RBL nema nijedan bod u Lp sramote nogomet njemacki zato mi drago da ih BVB dobio koji btw igra brutalno toplo-hladno.

Šiti i real pregaženi to mi uljepšalo vecer. 8-)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 06 stu 2024, 08:52

Ocekivano truli rezultati za BL. Jako zanimljivo kolo...

A nas ceka odlucujuca utakmica. Mislim od sad pa nadalje su sve takve.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

Sljedeće

Vrati se na: Arhiva