Na kraju smo dobili Leipziga i zaključili kalendarsku godinu s 2 pobjede protiv jakih ili jačih protivnika u Bundesligi(Stuttgart i Leipzig). Nažalost nisam uspio pogledati utakmicu jer sam premoren bio i pripremao sam se za subotnji put u Hrvatsku jer sam očekivao da ćemo igrati u subotu poslijepodne ili eventualno nedjelju.
Bilo je super dobiti ih iako ove sezone Bikovi nisu na razini i doživjeli su svojevrsni pad što je u neku ruku i normalno pošto svaki klub to ima, baš kao i mi prošle sezone prvi put nakon 2010./2011.
Problemi su nam već par godina skroz poznati i jasni gdje škripi, što nas muči, tišti, gdje su rupe, nedostatci, što više ne zadovoljava u Bayernu i dr. tako da ostaje vidjeti kako ćemo izgledati nakon prvih 17 kola u Bundesligi(pošto zadnjih 2-3 godine više ne odigramo polusezonu, tj. 17 kola u jesen/zimu), a i u LP ostaje vidjeti gdje ćemo završiti. Do druge polovice veljače ću moći tek nešto komentirati Kompanyja i eventualno kritizirati jer sam rekao kako je ovo sve preuranjeno i potpuno neopravdano i nezahvalno prema treneru u kratko vremena iz rasula očekivati nekakva čuda.