Transferi i špekulacije o DOLASCIMA igrača!!!

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Transferi i špekulacije o DOLASCIMA igrača!!!

PostPostao/la doro » 18 kol 2025, 15:34

Opcija koju cruz Reko je više logična citaj razum Wolte nego još jedan žabar,oba su rizika naravno al više si nagužen ako daš za kukuriku 45/12 nego 75/9 za Woltea!

Nkunku samo posudba ništa drugo ili više prilika Karl i Wanner tek onda Wolte 70+5
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la melodyne » 18 kol 2025, 17:55

https://x.com/iMiaSanMia/status/1957453802438537248

https://x.com/iMiaSanMia/status/1957146966913413621
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 18 kol 2025, 21:20

Onaj tip transfera ako propadne bit cu happy.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 18 kol 2025, 22:13

doro napisao:Onaj tip transfera ako propadne bit cu happy.

To je malo tricky. Recimo ako je WM definitivno propao, onda mi ne bi bilo drago da i Knuknu propadne.
Za dobrog rotacijskog igrača ima sve, ipak se radi o dobrom igraču Doro.

Ne bi volio da ne dovedemo bar njega.

Možda su ga ozljede obilježile, ali evo lani je zabio 15 komada, igrao je na 4 pozicije, 60% kao špica. Uloga mu je bila većinom joker s klupe di se pokazao dobrim. Zar nama ne treba baš takav? Nema Musiale, nema Müllera, nema Comana, nema Sanea, Kane nema zamjenu.... On je na svim tim pozicijama tuko.

A ne može mi ni iz glave onaj period njegov u RBL-u. Bio je jedan od najboljih igrača lige. Uvjeren sam da ima u sebi damara, u najboljim je godinama, dugo nema teže ozljede, čitam da želi u Bayern pod svaku cijenu i da je spreman odreći se velike plaće.

Ako bi se mogla postić posudba - perfektno.
Ako može samo fix prijelaz - isto dobro, samo da plaća bude u skladu s rotacijskim statusom.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 18 kol 2025, 22:23

Jos jedan ofanzivac se mora dovesti. Ja nemam nista protiv da se ulozi 40M za Nkunkua. Pokriva nekoliko pozicija a to ce nam trebati jer je otisao Coman, Karl je mlad pitanje je koliko ce on dobiti ove sezone prilika (verovatno da kasicicu). Wanner ce verovatno biti pozajmljen. Musiala je povredjen tako da jedan se mora dovasti pod obavezno.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 19 kol 2025, 09:13

Bilo bi fora uzeti Knuknua i Sancha :mrgreen:

Obojica dostupna i spremna na pay-cut.

https://sportbild.bild.de/fussball/inte ... 4930b7336a
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 19 kol 2025, 09:24

Kako god bilo, cinjenica je da mi nes pokusavamo dovest. Vidjet cemo kaj ce od tog svega na kraju ispast.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la ivan » 19 kol 2025, 11:44

Ja iskreno ne znam otkud taj kunku u priči i zar je on jedini igrač na tržištu jbt
Nijedno drugo ime se ne spominje osim tog propalog lika
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 19 kol 2025, 13:06

ivan napisao:Ja iskreno ne znam otkud taj kunku u priči i zar je on jedini igrač na tržištu jbt

Jedina, al dosloFce jedina pozitivna stvar kod tog igrača je "činjenica" da je to Eberelov igrač, a kolko ja znam, on ima NOS za igrače...

Po meni on nije dobar izbor za Bayern. Neki drugi "propali" bi mi puno bolje sjeli. Ja u njemu prvenstveno ne vidim zamjenu za Kanea. Jebote ak on može bit zamjena za Kanea, onda da ga jebete svi skupa, može i Gnabry. Ak niš drugo Gnabry je bar debel, a to je kvaliteta koja se cijeni!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 19 kol 2025, 13:37

@cruz

Osto sam dužan odgovor.

Ako mi postaviš situaciju da biram između WS i KukuSmeća onda bum rađe uzo WS po tim uvjetima koje si ti napisao. Mislim da će to svako uzeti.

No ja ne pričam striktno o tome nego o realnosti stvari di se neke stvari NE SMIJU dogoditit, a ne tipa dal bolje ovaj ovak ili onaj onak. Znači BL klub MORA znat da ćemo im uvjet davat "kiki riki" za igrače koji u tom trenutku nisu WC! Nije to Wirtz, pa čak ni Sesko. Ovdje je naveći problem kojeg ja vidi Etikite, ali on je doveden kao neki talent i bio dosta plaćen od strane Eintrachta.

Ja sam recimo htio produžiti sa Saneom za 10 + 5 ili čak 12 + 3 jer sam vidio kakva je situacija na tržištu i znao sam da ćemo "skupo platiti" njegov odlazak. No ja sam isto tako imao uvjet da NE ŽELIM produžiti sa Saneom pod svaku cijenu i da ne dolazi u obzir da ulazimo opet u sezonu sa Saneom, Comanom i Gnabryem.

ShvaTaš kompleksnost debilizma....

PS.

WS ima idealne uvjete za propadanje u Bayernu! Još na to sve su mu konkurencija Kane i Musiala :hehe:

Mi u biti sa Saneom niti nismo mogli za te pare produžiti. No sada bi morti bilo jebeno da je Sane osto za 10 + 5 (iako nikad nije pristo na te uvjete nego je to samo mašta), da smo prodali Comana i da sad stišćemo prodaju Gnabrya (koja se i ne mora dogoditi) I DA hapimo WS...

Ali nemremo tak stvari postavljat, kaj ne? :mrgreen:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 19 kol 2025, 13:38

ivan napisao:Ja iskreno ne znam otkud taj kunku u priči i zar je on jedini igrač na tržištu jbt

Upravo to pa jbt daj nađi bar 3 opcije za uleti a ne zapeli na njega koda jedini igrac.

40 je previsoka cijena za rotaciju još i igrac koji nije dobar za Chelsea i još ima i vecu placu.

Onda bolje fafanac
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 19 kol 2025, 16:29

Uli Hoeness za Süddeutsche Zeitung

"Jasno se zalažem za to da se kadar puni isključivo posudbama".

----

Kažu da se Eberl i Freund ne mogu iščuditi toj odluci, nakon što su ispunili ciljeve smanjenja plaće i da se prodajom namakne novac za nove igrače. Oni su bili mišljenja da mogu za kraj roka uložiti u pojačanje, jer je 1) postojao novac za Wirtza i Woltemadea, te 2) što su namirili solidan novac za Comana.

Sportski management gleda na kratkoročni uspjeh i da bi povećanjem širine kadra povećali šansu uspjeha u novoj sezoni, naročito što su odlaske (Müller, Sane, Tel, Coman i dugoročna ozljeda Musiale) nadomirlii samo Diazom i mladićima.

Hoeness, Rolex i nadzorni odbor su mišljenja da je bolje ić s mladićima nego dovoditi za 50 mil nekog igrača kojeg uopće ne bismo ni doveli da smo uspili Wirtza ili Woltemadea.

SZ isto tvrdi da interno postoji konflikt interesa, posebno nakon neuspjeha oko Woltemadea. Eberlu i Freundu treba pojačanja "da ne dobiju otkaz zbog lošeg uspjeha". Ali im šefovi ne dopuštaju kupovati. Samo posudbe.

To objašnjava zašto Bayern nikoga još nije doveo i zašto iznistira na posudbi KnuKnua.

----

Hoeness i ekipa planiraju veliki Umbruch idućeg ljeta.

Do 3. mjeseca 2026. žele donit odluke:
- dali pustit Goretzku, Guerreira i Gnabrya free ili im ponuditi ugovore s drastičnim smanjenjem.
- koja pojačanja žele dovesti.
- koga žele za odštetu prodati

Izgleda da se ovu sezonu "žrtvuje" i da se stvarno odlučilo dati priliku mladićima.

----

Kakav preokret - nakon što se tilo dat 150 mil za Wirtza i 60 mil za Woltesmeće
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 19 kol 2025, 16:34

Uli Hoeneß tells @SZ: "I would strongly recommend filling out the squad with a loan player who is signed until June 30, 2026."

The supervisory board's decision to only loan and not buy has left the sporting management (Eberl, Freund) puzzled. Wasn't there money available to sign Wirtz or at least Woltemade? After the sale of Kingsley Coman to Saudi Arabia, Max Eberl firmly assumed he would be allowed to reinvest the funds in a new attacking player, because in his own opinion, Eberl had fulfilled the requirements set for him (save money and reduce the squad). After Coman's sale, Eberl learned to his astonishment that he is now only allowed to look for a player on loan.[@SZ]

Za sada je potroseno samo 72,3M a samo za Wirtza smo bili spremni da spiskamo 120M?

Ako se pogledaju odlasci mi smo u plusu. :D Oko nekih 80M smo kasirali od prodaja. Moze se lagano dovesti Nkunku za 40M samo sto Uli i Kalle jebu ale. :D
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 19 kol 2025, 18:09

Uber sex!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 19 kol 2025, 18:56

doro napisao:

Upravo to pa jbt daj nađi bar 3 opcije za uleti a ne zapeli na njega koda jedini igrac.

40 je previsoka cijena za rotaciju još i igrac koji nije dobar za Chelsea i još ima i vecu placu.

Onda bolje fafanac

Pa dajte pogledajte što se danas naziva napadačima i tko su najbolji napadači na svijetu ispod 30 godina(da izbacimo Kanea i Lewandowskog). Nema tu puno opcija, a Nkunku mi nije opcija i definitivno ne za kupovinu. Nisam čak ni pristalica posudbe, ali eto... nema se tu što pronaći kako bi ispali kraljevi kao u dalekoj prošlosti kada bismo našli neke igrače koji nitko drugi ne bi našao pa s njima razarali.

Još na kraju Španjolci budu doista našli 2 nove 9-tke ukoliko Gonzalo García se pokaže u Madridu.

Zašto ne bismo Endricka išli posuditi? Ili on nama nije top talent na špici? Ahhh... ne bi se on naigrao pored Kane, jel da... ;)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi