(20. kolo) Hamburger SV 2:2 FC Bayern

Podforum za utakmice Bayerna u Bundesligi u sezoni 2025-26

Re: (20. kolo) Hamburger SV -:- FC Bayern

PostPostao/la anton 1983 » 31 sij 2026, 19:40

Si skuzio sad doro Olisea? Lik je preodvratan! Ubojica!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 31 sij 2026, 19:54

anton 1983 napisao:@doro

Pogledaj u realnom vremenu start na Olisea pa ces vidjet kak je bio slabi kontakt.

Olise razara! No to treba znat vidjet. Nije poanta poentirat nego bit opasan, a Olise je tu prejeben. Statistika je samo slucajnost poklapanja.

Nisi me razumio kritika je na kerefeke na sredini terena bezootrebno puno gubi tako lopte nepotrebno i riskira da ga netko pocepa a ne mislim da nije opasan i odlucan asistent.

Tekma nabrijana kao i HSV.

Mali nam ga utrpo.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la ivan » 31 sij 2026, 20:20

Ak nam Dortmund priđe u tjedan dana s 11 na 6 bodova bit će sranja
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 31 sij 2026, 20:24

Sad smo vidli koliko je Olise opasan cistu asistenciju Kanea koju mora zakzcat u gol lik sebi daje for j sjebe cisti gol to je to pimplanje kad ne treba.

Ajmo Bayern neki gnoj gol za pobjedu!

Olise sjebo posteno zavrsnicu sa nepotrebnim dribljanjem i na kraju se sudac pogubio totalbo.

Evo nam sugave zutare na 6 bodova.

Nemres izgubit 5 bidova u 2 tekme protiv ovako slabih klubova to dolazi na naplatu.
Zadnja izmjena: doro; 31 sij 2026, 20:36; ukupno mijenjano 2 put/a.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 31 sij 2026, 20:34

Jebenih 2:2! No poop! Eh da nam je takva svaka tekma :smajl007:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 31 sij 2026, 20:34

Sramota da vakav sudac smije suditi u prvoj ligi.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 31 sij 2026, 20:39

cruz napisao:Sramota da vakav sudac smije suditi u prvoj ligi.

Bas se pogubio ovo mogo biti i penal nad Stanisicem a ovaj sudi kontra faul i ne provjerava :lol:

Silazna smo putanja treba cekat koga dobivano u lp i polako se sabrat vratit ce se svi igraci a doma vec se pratioci budu sami pobjedili.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la melodyne » 31 sij 2026, 20:39

Zasto Jackson nije usao?
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 31 sij 2026, 20:46

Mene više jebe što ćemo mi ispast u kupu i ko zna kako će se onda sve to odraziti za dalje. Stvarno čudna i glupa kriza da klošare više ne možemo dobiti. Od gotovog prvenstva napravili veresiju jer 6 bodova je ništa. Naravno ne očekujem da Dortmund odigra bolje od nas ostatak sezone ali svejedno...
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 31 sij 2026, 20:58

A mozda treba sad malo stabilizirati ekipu da se par pita zaredom zapocne s istih 11 ako se moze... mislim da smo i prosle godine u ovom periodu igrali lose, ali smo.dobili 6 ili 7 tekmi zaredom jer nas je sve posralo, a sada.se sve okrece protiv nas.
anton 1983
Uli Hoeneß

Re: (20. kolo) Hamburger SV 2:2 FC Bayern

PostPostao/la Red passion » 31 sij 2026, 21:29

ivan napisao:Mene više jebe što ćemo mi ispast u kupu i ko zna kako će se onda sve to odraziti za dalje. Stvarno čudna i glupa kriza da klošare više ne možemo dobiti. Od gotovog prvenstva napravili veresiju jer 6 bodova je ništa. Naravno ne očekujem da Dortmund odigra bolje od nas ostatak sezone ali svejedno...

Dobro zboriš.
Nismo se mi odmorili ona 3 tjedna kako stvari stoje. I usput rečeno, čim starta drugi dio sezone mi krenemo s ronjenjem umjesto širenja krila i letenja u nebesa.

Kada je Guardiola bio trener u 3. sezoni, ja nisam pogledao gotovo nijednu utakmicu u jesenskom dijelu prvenstva osim one 2-3 jake u prvenstvu, sve u LP i Pokalu jer u prvom dijelu sezone se trofeji ne dižu na mega-giga igru već u kasnoj zimi i proljeću i prethodne 2 sezone su mu uvijek bile sranje u proljeće.
To je naš problem postao otkako je Jupp Heynckes 2013. napustio klub neovisno o trenerima. Nikako se otarasati te navike. Možda smo samo 1-2 sezone u zadnjih 13 godina odradili vrhunski i to prva će nam u glavu doći 2019./2020. s Flickom te eventualno prošla sezona s Kompanyjem gdje je sve suvereno odrađeno od početka do kraja(za razliku od otkaza Kovača onda na početku). Ne ide to tako s ambicijama 3 fronta, jednostavno ne ide dok mi iznova ponavljamo onu "in der Schule sitzen bleiben".

Jako daleko je kraj prvenstva, imat ćemo toliko prilika još jedno 3-4 da napravimo goleme zalihe ispred razvojnog i ostalih dječaka u ligi.
Ipak, forma uoči Pokala je zabrinjavajuća. Ta utakmica se mora doma pobijediti jer smo prošle sezone nju 0:1 izgubili od Leverkusena u jesenskom dijelu sezone iako smo razorili, no to je nebitno jer trofej nije dignut, mi smo ispali prije proljeća. Do tada ima da se skockaju i izbace Leipziga, a to je 11 dana do utakmice.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

Re: (20. kolo) Hamburger SV 2:2 FC Bayern

PostPostao/la effe__sa » 01 vel 2026, 14:01

Da budem iskren nisam se jučer iznervirao, uživao sam u dobroj bundesligaškoj utakmici, u tome što je HSV na pravi način nastupio (konačno s petljom a ne ko pizde u par prošlih susreta). Mislim ona bljuvotina od susreta protiv Augsburga je da kažemo za nerviranje. Ono je jučer bio fudbal i utakmica koja je sve ponudila.
Sada i želim da se zakuha da Dortmund priđe na 6 bodova, pa da mi opet razvalimo po kvartu. Ne vjerujem da ćemo mi nešto dugoročno pasti, niti imam brige za kup.

Ekipa se puno fizički troši, takav nam je fudbal da puno trčimo i ove stvari se dešavaju kada protivnik pravo pokaže zube.

A baš da sad uslijedi neki veliki pad, tipa crne serije u BuLi, ispadanje iz kupa, to mi je tako nerealno, pa tada bi se baš morali zapitat jel ovo sve bila iluzija i šta je tada to sve loše urađeno i procijenjeno u klubu. Zato sam ja i dalje optimista i ne vidim neke razloge za pesimizam.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

Prethodni

Vrati se na: Bundesliga 2025-26