Momčad i sve vezano za ekipu 2025/26

Sve vezano uz Bayern što nije obuhvaćeno forumima gore...

Re: Momčad i sve vezano za ekipu 2025/26

PostPostao/la Red passion » 10 vel 2026, 20:07

https://x.com/iMiaSanMia/status/2021124505607831880
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 11 vel 2026, 14:57

Max Eberl je otkrio kako Bayern planira ljetni prijelazni rok i poruka je jasna: prvo “unutarnji” potezi, pa tek onda velika kupovina.

Prošlog ljeta se, kaže, puno pričalo, ali klub je zapravo završio slaganje momčadi tek nakon Svjetskog klupskog prvenstva. Nakon toga se ponovno javio Kingsley Coman sa zahtjevom za transfer, a ta se situacija na kraju “riješila” dolaskom Nicolasa Jacksona.

Eberl naglašava da se tržište promijenilo i da je sada prioritet zaključiti produženja ugovora, kako bi u klubu točno znali što im još treba. Kao primjer navodi Upamecana: čim se produženje finalizira, Bayern zna da je obrana za iduću sezonu pokrivena i da se na toj poziciji vjerojatno ne mora dovoditi nitko novi - što onda otvara prostor i budžet za jačanje drugih pozicija.

Hmm ipak nist od beka al ovisi o Rafaelu.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 11 vel 2026, 15:34

doro napisao:Pa samo si potvrdio sto sam napisao plus opet smo dali do znanja da mozemo trpiti sranja i odugovlacanja i trece sad se budu drugi igraci povodili za njim.

Upa da postane najbolji stoper svijeta on te uvjete ne zasluzuje a on to nece biti ni blizu.

Jedan Tah kojeg ste svi pljuvali osim.mene je puno bolji stoper u vise segmenata itd.

Nazalost to je cijena narativa ovog zapadnog svijeta da je pakiranje vaznije od sadrzaja zato je disbalans svuda oko nas takvog inteziteta.

Poslje jebanja nema kajanja.

Ja nisam potvrdil niš kaj si ti reko, dapaće opovrgnuo sam i demantirao! :hehe: ČITAJ 4 puta ak treba!

Niko se od igrača ne bude povodio za Upom, to su samo birtijske floskule, igrači se povode za tržištem. Baš to sam i napisao, jer Upa kao Upa neće biti problem, nego će biti probelm ako postane loš, a mi ga se moramo riješiti. Znači ako je Bayern zadovoljan s Upom i ne razmišlja o pojačavanju na štoperskoj poziciji, onda Upina plaća nije problem. Recimo Coman, Sane, Leon i Gnabry su bili ili jesu problem, kako hoćeš, jer smo ih plaćali toliko da ih nismo mogli prodati.

Kimmich recimo niti približno ne zaslužuje plaću kakvu ima, ali je Bayern s njim zadovoljan i ne želi ga prodati pa nije problem - shvati to ovako - PROBLEM SU IGRAČI S KOJIMA BAYERN NIJE ZADOVOLJAN, A NE MOŽE IH SE RIJEŠITI!

E sad druga je stvar što neki igrač zaslužuje, treba imati plaću itd. O tome možemo diskutirati da li neko treba imati neku plaću ili ne. Sad nekako je opće mišljenje da bi ovaj Bayernov kadar trebao zarađivati po nama cca 30% manje ali i svake godine uzeti LP. Paradoxalno je onda da kadar koji zarađuje 50% manje od Realovog kadra mora razbit Real kad igra protiv Reala - znam da ovo kaj sam reko nije crno bijelo, ali u principu govori da bi te plaće u nekom pogledu trebale biti odraz kvalitete neke ekipe. Ja imam dojam da nema štopera na planeti kojem bi doro dao plaću kakvu se daje Upi i da još ima forumaša koji tako misle, a to je jednako veliki problem kao i Upina plaća... Da li bi ja drugačije podjelio plaće, pa najvjerojatnije bi, no ne mogu jer nemam tu moć.

Eto s druge strane Diaz, Pavlović, Stanišič sada zarađuju PREMALO pa se to sve nekako skompenzira.

Nadat se samo da ćemo imati sve manje i manje promašaja.

Dodatno kad se već Tah spomenuo, mislim da smo svi, a ne samo doro bili za Taha zbog situacije kadra i tržišta. No isto tako sam siguran da bi ga doro prvi otpilio da je ćuo riječ HandGeld i 12 + 3 - odma bi doro, a i još neki rekli, niš od toga! Iu tome leži najveći problem!

Ja bih bio jako sretan kad bi znao točne brojke Taha i Upe, jer nekako mislim da Upa neće biti ništa puno skuplji za Bayern od Taha. Isto tako Upa mora biti skuplji jer bolje kotira na tržištu od Taha, pa je to onda valjda normalno da je skuplji, iako je nama to neprihvatljivo.

Recimo ja mogu reći da smo se mogli dvoumiti između Guehija i Upe, ali nitko ne može reći da bi rađe doveo Guehia jer je JEFTINIJI! Guehi bi za nas bio skuplji od Upe i to svi moraju znat, a ne srat kako se njega free trebalo dovesti jer je olfo jeftiniji. PS. ja bi bio sretniji da smo hapili Engleza :D No to ovdje nije predmet sranja i POOPA.

Nadalje Laimerova potraživanja su ciganska jer je on cigan, a ne zbog Upe. Laimer bi tražio što traži bez obzira na Upu i opet je samo jedna stvar bitna - ako to dobije, da tako razara po kvartu i da ne budemo u situaciji da ga se želimo riješiti, a ne da se desi da ga niko ne želi uzeti kao Leona... znači moramo znati prosuditi budućnost igrača.

I opet dogodit će se Davies i Musiale, no ako se dečki vrate u formu ne bu bilo problema.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 12 vel 2026, 12:53

Nema još potpisa Upe....
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 12 vel 2026, 15:39

Joshua Kimmich on Upamecano: "I've already spoken to him once or twice. He knows my opinion of him. He'll figure it out. He'll make the right decision for himself. And from my perspective, staying here is obviously the right decision. I can't judge all the factors that play a role from his perspective. But I think the Bayern Munich package is very, very attractive right now".[@BILD]

Dayot Upamecano has yet to put pen to paper on a new contract despite the verbal agreement

Max Eberl was asked after last night's game if something could still go wrong: "I don't think so. As long as the contract isn't signed, there will be no announcement. That's normal in life."

Jan-Christian Dreesen: "We said that we made promises to each other, that the signature is now still missing, and that we will get it done in the next few days. Will it happen this week? Most likely"[@BILD]

Smaraju ove sapunice koje traju mesecima.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 12 vel 2026, 17:06

Zanimljivo kada određeni svako malo kažu da je "Olise pao u formi" a on svako malo igrač mjeseca BL, kao evo sad opet u 1. mjesecu.

Kakva očekivanja imamo od njega! :shock:

Diaz je statistički (tek) sad došao na nivo Olisea, svi bacaju šlajf na njega, a Olise? Normalno je ovo što radi, zar ne
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 12 vel 2026, 18:24

Mi smo se naučili da on bude sada kao nekoć Hazard na krilu u Chelseaju ili Cristiano od prije 14-15 godina. Što je najbolje, Olisé se i dalje trudi i pokušava iako nama um signalizira možda nešto drugo jer nema silnih asistencija i golova.

Vidjet će se kada Olisé bude baš ono loš, međutim, ja se tome nikako niti nadam niti radujem niti uopće želim zamišljati, poželjeti uopće. :D
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 13 vel 2026, 08:08

BILD

Bayern and Konrad Laimer are still far apart when it comes to the salary expectations to sign a new deal beyond 2027.

The player's camp is demanding up to €15m including bonuses (double digit million base salary plus bonuses), which is more than what Bayern are offering.

Laimer currently earns €8-9m gross and with his status as a regular starter, he believes he deserves a pay rise, especially that he had joined Bayern as a free agent.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 13 vel 2026, 08:10

cruz napisao:BILD

Bayern and Konrad Laimer are still far apart when it comes to the salary expectations to sign a new deal beyond 2027.

The player's camp is demanding up to €15m including bonuses (double digit million base salary plus bonuses), which is more than what Bayern are offering.

Laimer currently earns €8-9m gross and with his status as a regular starter, he believes he deserves a pay rise, especially that he had joined Bayern as a free agent.

Ništa, Stanišića u prvu, prodat Laimera i kupit desnog beka :mrgreen:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 13 vel 2026, 08:12

Izgleda da bi Gnabryevih 12+3 mogli donit veća sranja nego Upinih 15+5+masivan fee

Idalje se ne mogu načudit kako su preplatili Gnabrya, prosto nevjerovatno, nakon što je 4-5 godina imao preko 18

Niti je mlad, niti je klasa, neznačajna tržišna vrijednost, nikakva potražnja, ništa.

Nego "bitan je za svlačionicu" :lol: Sad svi žele milijuna eura mjesečno plus 3mil bonusa na kraju godine

___

Čekao sam neće li klub "prelomit" kod nekog ili kod obojice, ali klub ih sve okiti sa sexualnim ugovorima
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 13 vel 2026, 08:27

Ja nisam ziher da je Gnabry dobio 12 + 3... Al isto tak ću reč, ako bu igro kako je igrao do ovog djela sezone i bio toliko na raspolaganju, tih 12 + 3 mi je ok pogotovo zbog stanja na tržištu i našeg sjebanog kadra...

Nemrem bit licemjer, jer mi je i 12 + 3 u datom trenutku odgovaralo za Sanea. No i tamo kod Sanea, kao i kod Gnabrya imam svoje uvjete za tu plaću.

Gnabry je kocka jer jebiga, ak se ozljedi sis klobasa, ali sada kao da je nekako zreliji. Bar mi se tako čini. Stvarno ne vidim u njemu dete kretena i ta uloga iza napadača u kombi s Kaneom mu dobro stoji.

E sad opet se vraćamo na ono, kolko ko vrijedi i brijem da tome nikad kraja :D

PS.

mi želimo što ranije znat što raditi na ljeto, pa se valjda zato s Gnabryem "prerano" produžilo.

Laimer bi se itekako mogao zajebat jer bi se mogao preračunati ;) Ne vjerujem da postoje klubovi koji bi sad za njega pljunuli 30 - 40 milja i baš ga izbili iz cipela. Dobro je što ima nisku plaću pa ga bar možemo probati prodat.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 13 vel 2026, 13:24

cruz napisao:Izgleda da bi Gnabryevih 12+3 mogli donit veća sranja nego Upinih 15+5+masivan fee

Idalje se ne mogu načudit kako su preplatili Gnabrya, prosto nevjerovatno, nakon što je 4-5 godina imao preko 18

Niti je mlad, niti je klasa, neznačajna tržišna vrijednost, nikakva potražnja, ništa.

Nego "bitan je za svlačionicu" :lol: Sad svi žele milijuna eura mjesečno plus 3mil bonusa na kraju godine

___

Čekao sam neće li klub "prelomit" kod nekog ili kod obojice, ali klub ih sve okiti sa sexualnim ugovorima

Kod Gnabry zato jer da ga nismo produzili trebali bi 2 krilna ofanzivca a oni su jakk jako skupi mislim da se zato isforsal ostanak.

Ako Laimer ima 8-9 fiksno sad treba mu dici placu na 11+3 al da ovih 3 dobi samo ako klub osvoji Lp :mrgreen:

Mislim da je vrijeme da se oprostimo od Neuera i njegove ogromne place tu bi klub poravno ove nebuloze sa Daviesom,Musialom,Rupom i Gnabryem.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 13 vel 2026, 13:57

https://x.com/fcbayern/status/2022280064402858409
https://x.com/fcbayern/status/2022281897984827768
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 13 vel 2026, 14:19

doro napisao:Kod Gnabry zato jer da ga nismo produzili trebali bi 2 krilna ofanzivca a oni su jakk jako skupi mislim da se zato isforsal ostanak.

Razumijem taj argument, posebno što će taj dvogodišnji paket na kraju izaći Bayerna "SAMO" 24+6 mil. Puno manje nego odšteta za novoga.
Također, ako naši žele vidit kako će izgledat sa Wisdom Mike-om, Asp Jensenom, Chavezom itd... taj 'prijelazni period' će se pokriti s Gnabryem.

Antonov argument je isto validan, ono ako će ostat ovakav ko ove sezone onda je ok. Tu se isto slažem.

Ali ne pričam ni o tvom ni o njegovom argumentu, već o "presedanu" plaća.

Sane je bio prvi presedan nakon čega je svak tražio 20 mil. Do tada je kapak bio Ribery 17. Čim je Sane potpiso eto ti Neuera, Müllera, Gnabrya, Kimmicha, Comana, Goretzke, svi oće bolesne uvjete, prosto jer vide da se pandorina kutija otvorila. Tako da me ne iznenađuju Musialin, Daviesov, Upin ugovor itd.

Sad se otvorila druga pandorina kutija jer si rotacijskom igraču od 31 god. dao 15 mil. Haha pa šta će pomisliti igrač u svom zenitu?
Nikako me ne iznenađuje Laimerov zahtjev. Ja bi čak išao na 13+4. Argument? Goretzka, Kim... Drugi bek prvotimac ima 15+5. Mogu i ja bar 12+3.

Naši moraju dobro pazit. Presedan se trebao napraviti kod Upamecana i Gnabrya. Sad kod Laimera glumit strogoću, brate čovik to nije zaslužio.

Laimeru vrijeme ne ide u prilog, jer ako ovo ode u zadnju godinu ugovora, mi do tada možemo razvit novog beka koji će bit još bolji, Laimer će još godinu i pol igrati za 8-9 mil, a kad istekne ugovor teško da mu netko dadne ovo što traži u Bayernu. Stoga razumim da on želi produžiti što prije.

Bayern redovno propušta da kaže ŠLUS. Sada mislim da je kasno, možda ne skroz ali previše je pandorinih kutija otvoreno.

Niste ni svjesni koliko će bit jada kada dođe vrijeme produžetka ugovora naredne dvije godine. Kandidata sila, počevši od Olisea i Pavlovića. Olise će si uzet za pravo da traži ugovor ko Musiala. Niko mu neće smit išta reć. Inače ode.
Pavlovića nipošto ne smimo izgubit, a on to sigurno zna. Nek je mlad, ne bi se iznenadio da traži ugovor poput Daviesa i Upe.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 13 vel 2026, 16:15

Dobra opservacija Cruz o tome pricam cjelo vrijeme sto se tice povisica,ona treba doci ali ne svakome i nikako o
U postocima koje Bayern baca,zato sam jos kod Daviesa strogo htio da ga se odjebe kad vec Kimmichu i Musiali dali prevec ali nista.

Drugu priliku su sad zasrali sa Upom i nesto manje sa Gnabryem iz razloga sto vec reko ofanzivci krilni su jako skupi dok Daviesa i Upu bi mi zamjenili maltane bezbolno igracki i financijski.

Zato bi sad trebalo Neuera spremit u mirovinu i uzet njegovih 20 milja za sve ove lapsuse s placama.

Da Laimer nema polugu da bas puno ziva a i austrijanac kolko god to da zvuci bedasto tak je.....
Zadnja izmjena: doro; 13 vel 2026, 16:16; ukupno mijenjano 1 put/a.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Općenito o Bayernu