Enrique pokazao kako se 2x u finale ulazi s PSG-om i o kakvom se treneru zapravo radi - u finale 2 godine/sezone zaredom! Nama nešto nepoznato, njima se eto otvorilo.
Jebem ti život kako ekipa i lik odrade sezonu. Sada će pokupiti prvenstvo kao uragan da se onaj lakrdijaški, slučajni Lens ne ponada ne znam čemu što dogodine neće ni znati.
Toliko o protivniku koji nas je u 2 utakmice uništio sa 6 golova, a u 2. utakmici doslovno izdominirao stilom igre, kontrama na početku utakmice na brutalan način, odličnom defenzivnom igrom nakon što su suci svoja sranja servirati i završili sa svime, a kasnije i kontrolom te povremenim prijetnjama da Neuer ima sjajne obrane.
Što se nas tiče... zakazali smo i to skroz. Drugim riječima:

"Mi smo FC Bayern i mi smo primili gol - opet."

Igrači za igru neraspoloženi večeras izuzev Neuera. Ne mogu nikoga pohvaliti. Sudac nam je oduzeo penal kod 0:1 gdje smo mogli imati nekakvu šansu ne primiti nove golove i pokušati zabiti za 6:6 pa se nadati makar za produžetke i tako to jer večeras smo mogli zaboraviti ono što smo igrali preko 30 utakmica ove sezone. Penal je bio vitalan za potencijalni preokret ritma, ali ne presudan. U to mi je teško povjerovati jer smo imali preko 60 minuta utakmice za zabiti te silne golove napadačkom i atraktivnom igrom.,
Ovo smo na kraju izgubili u 1. utakmici s onih 5 komada i bez pravila gola u gostima mi nismo uspjeli. To jednostavno ne ide.
Jako sam dosadan sam, čak i dobrano iritantan već godinama, no opet ću ponovit za ovu kampanju:
6 golova od PSG-a, 4 gola od Real Madrida, Atalanta 2 gola... u svakoj utakmici u svim fazama smo primili 1, 2 ili više golova. Da ne uključujem zadnjih 5 utakmica u ligi i imena klubova od kojih smo spušili 2-3 gola u 90 minuta... previše. Ova ekipa ili će naučiti kako u onoj smiješnoj ligi nemati više od 25 golova primljeno i u LP ne više od 12-15 golova, onda ćemo imati veće šanse.
Ja sam razočaran kako smo odradili zadnja 3 tjedna. Gade mi se rezultati jer sada ispada kako smo zapravo počeli padati kada nismo smjeli i ne zbog ozljeda ni zbog kartona, već drugih faktora.
Večeras je ona večer koju sam spomenuo nekima zadnjih tjedana - doći će dan ili večer kada oni svi preokreti neće značiti ništa odnosno dogodit će se da nećemo uspjeti to opet ponoviti kada zapravo bude bilo potrebno ili iznimno važno. I sada kada je zapravo najvitalnije - to se dogodilo i nismo uspjeli.