Baš mi je teško i osjećam se baš fujki bljaki. Svašta nešto bi rekao, odgovorio, al neda mi se...
Kad smo izvukli PSG, znao sam da nemremo. Iako nakon prve tekme ova moja privatna strana, svi su govorili da Bayern ide dalje, al ja to nisam osjećo. Falilo mi je 5:5 - trebalo je biti 5:5 da mi prođemo dalje. VK je nešto pametno bio reko nakon Reala kad smo prošli i kad su ga svi gazili tipa da li ga je bio strah, on je rekao ne, jer bez obzira na rezu u uzvratu mi nikada nismo gubili i to je jako bitna činjenica. Mi smo u uzvrat ušli da gubimo i znali smo da ne smijemo primiti gol. Ne da smo ga primili, nego ono, nikad više, ko protiv Reala 2014. I kada smo primili taj gol u 3. minuti se već igralo s preveč opreza i vode u ušima.
Sve je dečki bitno i da cruz je u pravu kad kaže da su nas sudačke odluke sjebale, jer svi znamo da u takvim tekmama i večerima odlučuju milimetri i nijanse - sada je sve bilo protiv nas. I da i doro je u pravu kad kaže da je VK sjebo s taktikom i da je zelen i ružno se oblači i tak. Valjda je mjenjo bekove jer se bojo da StaniŠpek opet zgleda loše protiv Kvara-Čelie. Jebote meni se PSG svidio zbog tog igrača i Luisa.

I Anton, sa još nekima od nas effe i ko zna ko još, kad kaže da smo isto tako odigrali loše bez obzira na sve...
I onda imamo taj naš mali sičušni kadar koji je ziher isto pripomogao da fejlamo. Ljudi kažu da nas ozljede nisu pokosile. O jesu, jesu itekako jer maltene u prvoj tekmi nismo imali igrača na klupi, a pak s druge strane baš zbog ozljeda Musiala i Davies su u bili u banani, a onda kad je došao uzvrat klupa se popunila, ali s igračima koji su bili sjebani baš zbog ozljeda.
Dodatno moramo malo i otvoriti oći, da u biti ono što se činilo da je VK radio fenomenalno cijelu sezonu, da to u biti nije niti postojalo i na kraju se spojebalo.
1.) VK nije stvorio 14 igrača kojima vjeruje - postojali su oni koji moraju igrati i oni koji će igrati kada oni ne mogu. Da Leon je puno igrao, ali vjera u njega ne postoji.
2.) Oni "mladi igrači" kao što su Karl i Boey su bili nezamislivi da halaju otpočetka u nekim kombinacijama, protiv Reala ili PSG-a i radilo se na tome da oni ne uđu jer tu nema povjeranja.
3.) S onim tekama kada je igrala B postava na kraju sezone - VK je tu nekako jasTno dao svima do znanja koji su igrač manje bitni i oni su mu tako vratili - stvorila se tako B ekipa, koja ne može A ekipi prismrditi, a to baš nije super.
No moramo podvući crtu i vidjeti di smo bili na početku sezone i gdje smo došli... Potencijala da se posložimo ima, ali to će biti jako, jako teško jer nama se stvari trebaju poklopiti i nekako odcementirati neke stvari koje su se sada zacementirale. Jebote na kraju ispada da se samo smije rotirati s Upom od ovih naših najbitnijih igrača
A sada dolazimo do onog odvratnog dijela a to je slučajnost poklapanja! Svaka od naše 3 sezone osvajanja LP-a u mom životu je slučajna i na knap.
Mi smo Valenciu dobili na penale. 2013 smo skoro sramotno ispali od Arsenala u 1/8 finalu. Da satrali smo Juve i najlošiju Barcu u povijesti, ali u finalu smo isto na knap dobili BvB i mogli smo tu tekmu u finalu popljugat samo tak. 2020 je sezona pravodobno bila prekinuta da nam se taman vrate ozljeđeni igrači - tada se baš Lewa bio sjebo i ne bi ga inače imali za LP, ali ovako smo ga dobili. Lyon (a trebali smo igrati protiv Citya) nas je satro u prvih 10 minuta susreta i onda jedan slalom GicBrya i to je to. U finalu je mislim PSG imao više šansi od nas, ali smo mi to nekak dobili.
Ono što oću reč - sve je isto postavljeno i kvalitetno odrađeno kod poraza i kod pobjeda, bitno je samo da li si ti potencijalno dovoljno jak da to uzmeš, a Bayern je to u ovoj sezoni bio. Jebiga mogo je Neuer i tu prvu priliku skinut kad je već sve drugo...
Ono što sada ne treba raditi - je postavljati da je sve smeće i da je sve loše.