Transferi i špekulacije o DOLASCIMA igrača!!!

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Transferi i špekulacije o DOLASCIMA igrača!!!

PostPostao/la doro » 08 svi 2026, 15:21

Bayern i dalje traži dugoročno rješenje za desnu stranu obrane, a jedno ime ponovno se sve češće spominje: Denzel Dumfries.

Nizozemski reprezentativac i igrač Intera mogao bi ovoga ljeta postati posebno zanimljiva opcija za Bavarce, ponajprije zbog izlazne klauzule koja navodno iznosi oko 25 milijuna eura.

U današnjim tržišnim okolnostima, za igrača njegova iskustva i profila, to je iznos koji mnoge velike klubove tjera da barem dobro razmisle.

Bayern je ove sezone na desnoj strani imao dobrih rješenja. Konrad Laimer pokazao je koliko može biti koristan, Josip Stanišić također se nameće kao pouzdana opcija, ali čini se da u Münchenu i dalje žele imati jednog klasičnog igrača za tu poziciju.

Dumfries donosi ono što Bayern često traži: fizičku snagu, međunarodno iskustvo, energiju po strani i spremnost da odmah uđe u ozbiljan sustav.

Uz to, u Interu bi moglo doći do određenih promjena u obrani, pa se njegov odlazak na ljeto ne može potpuno isključiti.

Ako je istina kaj cekamo bolji od Laimera i Stanusica zajedno a Laimer ak se ne proda nek idebu vezu.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Murta » 08 svi 2026, 16:14

Čovjek zadnjih 5 godina igra wing backa u klubu, ne znam kak bi se snašao kod nas. U Bundesligi bi bio fantastičan, ali bojim se da bi nas bušili u LP preko te strane ako bi igrao beka. A možda i ne bi. :idk:

Igra beka za repku, ali to je potpuno drukčiji nogomet, više defenzivni, pozicijski nego ovo naše jurišanje.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Red passion » 08 svi 2026, 20:22

melodyne napisao: https://x.com/iMiaSanMia/status/2052702468627120245

Nije mi uopste poznat...

Zanimljiv igrač ukoliko bi eksplodirao kod nas. Naravno, da nas košta sitnu odštetu i neku slabu plaću. Nije dokazan mada je bio ozbiljniji talent, no kao što vidite nije dugo trajao u smiješnom Milanu dok u Atalanti koju je još tada Gasperini vodio do trijumfa nad Leverkusenom je došao i odigrao 2 dobre sezone ako je vjerovati brojevima i minutama.

Nestalo je ime njegovog zemljaka De Cata u kombinaciji s nama, a niti smo nešto zagrijani za Keesa Smita iz AZ Alkmaara koji bi ovo ljeto trebao napustiti klub pravac jedan od velikih klubova. Jorge Mendes mu je zastupnik, tako da ne znam... Manchester United i Chelsea su spomenuta imena za njega u zadnje vrijeme. Zadnju jesen je bio Liverpool.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 11 svi 2026, 08:53

S obzirom kako su Davies i Ito skloni ozljedama - više mi je lijeva strana problematična.

Laimer i Stanišić su skoro uvijek zdravi, pa iako nisu sad neka top kvaliteta, non stop su igrali, često i lijevo.

Desna strana nije po meni toliko hitna koliko lijeva.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Murta » 11 svi 2026, 11:32

Možda sam glup, ali ja Ita uopće ne percipiram kao igrača Bayerna koliko je često van stroja. Svaki put kad čitam vaše komentare si pomislim "a gle, i on je tu".
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la doro » 11 svi 2026, 11:49

cruz napisao:S obzirom kako su Davies i Ito skloni ozljedama - više mi je lijeva strana problematična.

Laimer i Stanišić su skoro uvijek zdravi, pa iako nisu sad neka top kvaliteta, non stop su igrali, često i lijevo.

Desna strana nije po meni toliko hitna koliko lijeva.

Pa o tome pricam vec tjednima plus Rafael ide proc.
Trener i dalje misli.mrcvariti Laimera i Stanisica lijevo desno i Bipsica sto je po meni velika greska.

Daj jbt reci koji je prvi desni bek i fiju,dalje Bipsic je top za sredinu kakav lijevi bek.

Jos sad pricaju da Ito ide proc znaci tocno ovo kaj ti pricam a ta rotacija izbila Laimera i Stynisica iz forme..
Laimer bude produzio ok on je prvi desni bek,Stanisic rezerva za desnog beka i stopera,stoga posto Rafael ide trebamo lijevog beka i to dobrog a ne neko smece a Bipsic u vezu!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 11 svi 2026, 12:07

Bilo bu na ljeto puno vise posla neg kaj smo mislili.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 11 svi 2026, 12:51

anton 1983 napisao:Bilo bu na ljeto puno vise posla neg kaj smo mislili.

Da.

Treba prvo vidit šta će bit s Laimerom. Sve kontam da nije istina da želi 12+3...
Očekujem da će doći do produžetka.

E kako bi valjalo da odu Kim i Ito - a da dovedemo Gvardiola :D

___

Što se tiče ovog Aseka. Ne znam kakav je plan, trener ga voli, ali ne bi bilo manito probat ga na desnom beku. Ako me razumijete...
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 11 svi 2026, 13:15

Inace Dumfries ima 30 let....
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 11 svi 2026, 15:46

https://x.com/i/status/2053041346496127369

https://x.com/i/status/2053414492168667641
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 11 svi 2026, 20:24

Bayern have opened official negotiations with Newcastle on potential summer transfer of Anthony Gordon.

Newcastle will be listening to offers for an English wing this summer as they expect the player to want to explore his possibilities. Newcastle and Bayern have a very good relationship.

Currently there is a difference of 20 million euros between these two clubs regarding the price of the players, but the negotiations are certainly in the early stages. Bayern has a limit on how much they will offer and it remains to be seen whether the English are ready to accept that price.

The realistic price would be between 75 and 85 million euros.

Razlika 20 milja :lol:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 12 svi 2026, 08:31

Čuješ, da je bar 20 milja razlika na početku pregovora, tu se da možda pregovarat. Meni baca na 30+ razlike...

Moram pogledat koju tekmu ovog Gordona. Pa zar stvarno vrijedi toliko i jel stvarno toliko dobar da Bayern želi otvorit kesu?

Dao bi im ja 100 milijuna ako će nam poslat izWoltesmeće i njega u paketu :mrgreen:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 12 svi 2026, 09:23

Ne popuštaju špekulacije oko Vlahovića.
Corriere dello Sport je objavio da je Vlahovićev ćaća bio s Bayernovcima prošli tjedan na sastanku.

Meni se taj lik nikako ne sviđa. Svak zna da je obojen svim bojama.

Nogometno gledano - ne smije ga se više gledat kao igrača s potencijalom, da ne bismo upali u sličnu zamku ko sa Saneom.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 12 svi 2026, 10:51

Ne verujem da ce on U Bayern jer ce biti u istoj uzozi kao i Jackson... On je protracio 4 i po godine u Jeventusu i krajnje mu je vreme da igra u klubu gde ce biti starter.

Mischt der FC Bayern im Transferpoker um Top-Innenverteidiger Vušković mit?

Opala!
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 12 svi 2026, 11:59

melodyne napisao:Ne verujem da ce on U Bayern jer ce biti u istoj uzozi kao i Jackson... On je protracio 4 i po godine u Jeventusu i krajnje mu je vreme da igra u klubu gde ce biti starter.

Mischt der FC Bayern im Transferpoker um Top-Innenverteidiger Vušković mit?

Opala!

Ma kakav Vlahovic cisti balvan od igraca propali.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi