Transferi i špekulacije o DOLASCIMA igrača!!!

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Transferi i špekulacije o DOLASCIMA igrača!!!

PostPostao/la anton 1983 » 19 svi 2026, 09:57

Pa kad bi bila Trampa Davies - Joško onda bi to bilo čistam OK! :hehe:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 19 svi 2026, 15:14

anton 1983 napisao:Pa kad bi bila Trampa Davies - Joško onda bi to bilo čistam OK! :hehe:

To moze da maknemo jednu kmicu manje :mrgreen:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 19 svi 2026, 15:26

Nadam se da Pep stvarno odlazi i da uzmu nekog kretena od menađera pa da tak nešto postane stvarnot. U biti tu se samo kockamo na to ko će manje biti ozljeđen, jer naš Pep isto ima pun zdrastveni karton.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 19 svi 2026, 18:55

Navodno smo zainteresirani za Browna iz Eintrachta. Levi bek. Kad ono marktwert 35 milja. Cim sam to videl, reko nis od tog kad se ne spominje klauzula.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 20 svi 2026, 08:15

cruz napisao:Sve je počelo s šprdancijom, ali evo počelo se provlačiti po polu-pouzdanim izvorima. Ne vjerujem da će se ozbiljni izvori hvatati, ipak je to preskup transfer.

SPORT1 (najneozbiljniji 'ozbiljni' medij :) ) je prvi počeo s pisanjem o Gvardiolu.
- Vele da je poznato da je Joško "veliki fan Bayerna"
- Gleda napustiti City
- Highly questionable da li bi Bayern platio odštetu.

_________

Što se tiče njegove plaće, nema baš neki konsenzus, različiti izvori, različite cifre.
Seže od 9 pa sve do 15 s bonusima.

Capology
12+3 mil eura

Nicolo Schira
10+2 mil eura

Spotrac
10,5 mil dollara = 9 mil eura

Gol.hr
12 mil eura

Što se tiče odštete
City je platio 90 mil, od čega je amortizirano 54 mil. Dakle od 36+ mil - prodaja je profitabilna.
Na taj iznos dodajmo plaće (recimo ajde 12 mil/god) - to je 36.

Dakle, po mojoj procjeni - minimum za kojeg bi ga prodali je 72 mil eura. Što u prijevodu znači da bi započeli pregovore sa 100 mil.

Kako god okreneš - velika odšteta.

Kao i plaća: Joškov agent bi sigurno tražio uvjete Upamecana/Daviesa. Nešto ne vjerujem da će manje...

Svak ima mišljenje o njemu, moje znate.

Sjećate se kad je "no-name" Olise došao i otvorio svima oči koliko su ustvari Sane i Coman teške prevare?
Uvjeren sam da bi Joško donio takav efekt....
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 20 svi 2026, 10:30

Po meni Josko je oduvijek preveliki hajp i precjenjen igrac plus sklon ozljedama stoga nista od toga jedino za 30-40 milja a to nebu islo znaci bedasto je uopce o njemu razmisljat osim iz zabave.

Jedino bi im dao Daviesa 1 za 1 sve ostalo nema sanse.

Brown whats up mladi svabo 22g ima i nastupe za repku je zanimljiv al to je Eintracht i ak nema klauzule nist od toga.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 20 svi 2026, 10:45

Ne znam odakle to da je sklon ozljedama. Imao jednu ozbiljnu ozljedu, ostalo uglavnom sića.

cruz napisao:Sjećate se kad je "no-name" Olise došao i otvorio svima oči koliko su ustvari Sane i Coman teške prevare?

Ja tvrdim da bi on povećao kvalitetu naše momčadi.

Plus tek ulazi u cvijet svoje karijere.
Plus igra dvije pozicije odlično, što je jako bitna karakteristika ako želiš imat malen a sexualan kadar.

Jedino odbija ta odšteta, što na kraju i bude prevaga. Jer ako ćemo keširat za Gordona, onda će se morat prodava oba azijata. Bez prodaje nema Gvardiola.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 20 svi 2026, 11:01

Imao je on i Dinamu gadnu ozljedu.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 20 svi 2026, 13:35

cruz napisao:Ne znam odakle to da je sklon ozljedama. Imao jednu ozbiljnu ozljedu, ostalo uglavnom sića.

cruz napisao:Sjećate se kad je "no-name" Olise došao i otvorio svima oči koliko su ustvari Sane i Coman teške prevare?

Plus igra dvije pozicije odlično, što je jako bitna karakteristika ako želiš imat malen a sexualan kadar.

Jedino odbija ta odšteta, što na kraju i bude prevaga. Jer ako ćemo keširat za Gordona, onda će se morat prodava oba azijata. Bez prodaje nema Gvardiola.

Pa o lovi i pricam on ne vrijedi toliko a sad vrijedi jos manje nakon ove ozljede plus koji klubovi si ga mogu priustit samo neki englez i real.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 20 svi 2026, 13:35

cruz napisao:Ne znam odakle to da je sklon ozljedama. Imao jednu ozbiljnu ozljedu, ostalo uglavnom sića.

Pa o lovi i pricam on ne vrijedi toliko a sad vrijedi jos manje nakon ove ozljede plus koji klubovi si ga mogu priustit samo neki englez i real.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 20 svi 2026, 15:09

Bayern denkt über eine Verpflichtung von Inter-Verteidiger Yann Bisseck im Sommer nach

Guter Transfer oder unnötig?
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la melodyne » 20 svi 2026, 22:17

Meni je dojadilo da tolike pare dajemo za odbranbene igrače. Šta fali Tah-u? Svi smo ga pljuvali pa nas je sve razuverio. Meni se Gvardiol u prvoj sezoni kod Pep nije nešto svideo... Igrao je tada levog beka.

https://x.com/iMiaSanMia/status/2057190239639044320

Ovakvi transferi mi se daleko vise svidjaju. Neko ga je vec ranije spominjao na forumu. Bio bi vrlo dobra alternativa koja moze pokriti nekoliko opcija.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 21 svi 2026, 08:53

Tocno kad god zbljuvali veliki novac u obranu bio je pusing veci ili srednji ali pusing.

Necu sad nabrajat al bilo ih je.

Prva 2 stopera imamo i 2 koja hocemo zamjeniti ili bar jednog.

Bilo bi top dobit free neku uskusnjaru za 3 stopera jer dobivamo onda cistu lovu od prodaje Kim/Ito x tim da bi iso prije na prodaju Kima nego Ita iz mnogo razloga.

Gordon j jos jedan ofanzivac je prioritet a u vezu vise gurati Bipsica.

Taj 4ti vezni pored Kimmicha,Pavlovica i Bipsica nije sad toliko ful bitan.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 21 svi 2026, 08:59

melodyne napisao: Neko ga je vec ranije spominjao na forumu. Bio bi vrlo dobra alternativa koja moze pokriti nekoliko opcija.

A ja sam ga prije hvalisao, upravo zato jer je bio fantastična spona veze i sredine, strašno je bio važan Pepu, jedno vrijeme važniji čak od Rodrija.

Sada je dostupan, ali sada ima 32 godine i u zadnje 3 sezone on je minimalno PO pola sezone ozljeđen...

Nemam ništa protiv da dođe, ali pod uvjetom da samo s bonusima more doći do željenog iznosa...

----

@Doro & @Melodyne

Ne znam zašto se gleda koliko smo do sada ulagali u određene pozicje? kakve to ima veze sa sadašnjosti i budućnosti?

I ne znam zašto se uopće zadovoljavati Tahom i Itom i Kimom? Posebno ako pare budu pri ruci. Naravno da napadački transfer ima prednost, ali u slučaju da se prodaju Kim i/ili Ito - zašto se ne pojačati??? ta SVAKAKO se tada mora dovesti nešto, zar ne? Bolje odma 24-godišnjeg top igrača na tim pozicijama, koji je navodno usput i Bayern fan, priča jezik, nema prilagodbe velike, igra više pozicija itd itd.

Joška pratim otkad je tek kreno kao profi, uvijek je bio vidno bolji od ostalih u liniji, ali sada je došo do vrhunske neke razine. Ozljeda je usporila razvoj, velika šteta, ali ako ostane zdrav i nastavi kako je kreno - on je na putu da postane novi Ramos.

Vi gledate iz pogrešne perspektive na ovu investiciju. Bolje je uložiti 90 mil u njega, nego ostavit trenutne, nego uložiti 40-50 za beka nekog nedokazanog. ta danass nema više transfera od 30 mil, ili je 0-10 mil ili je 40+
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 21 svi 2026, 09:29

Cruz moras prestat o Josku :hehe:

Naravno da bi bio pojacanje za Bayern. Naravno da su sve ovo patke i da ga necemo dovest...

To bi valjda za Kima i Ito trebali dobiti 80 milja da bi ga doveli...
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi