Transferi i špekulacije o DOLASCIMA igrača!!!

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Transferi i špekulacije o DOLASCIMA igrača!!!

PostPostao/la anton 1983 » 30 svi 2026, 11:50

Pa kad smo MI to objavili? :shock:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la effe__sa » 30 svi 2026, 12:53

anton 1983 napisao:Pa kad smo MI to objavili? :shock:

Nismo direktno. Ali to klub ionako objavljuje na kraju, kada je sve gotovo. Ali jesu njemački mediji i to ne neki bezvezni. E u tome je problem što se to u zadnje vrijeme nerijetko dešava.
Ok, razlikujem ja to od onih gluposti, tamo neki lijevi medij ili neko lupeta o tome kako je Bayern zainteresovan za nekog igrača, a mi ni pomislili na njega nismo. To je dizanje cijene tom igraču. Ali ja govorim o ovim slučajevima i ovakve stvari kao u slučaju Gordona smo mi uspjevali ranije blokirati da izađu u javnost. Obično ranije kada krenu priče da smo se mi dogovorili s igračem, to sve bude gotovo...A ne tako davno smo imali sličan slučaj sa Wirtzom....
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 30 svi 2026, 12:58

Tis lud! :hehe: oduvijek je sve isto i nikad nije bilo drugacije. Pa u povjesti Bayerna potencijalni SEX transfer nije ostao nezapazen i o tome se sralo "godinama" prije neg smo hapili igraca. Tako je bilo s Martinezom, Saneom, Diazom, Kaneom, ama bas svakim! I pazite sad ovo: tako je u svakom klubu na svijetu i tako funkcionira nogometni svijet! Ono wtf! smile12

Pa nemojte sad iznositi gluposti koda od jucer pratite nogomet :twisted:

Jedino kad se rade smeca transferi tipa Boey, Ito i te gluposti, onda se uspije sakrit i ne izadu inf u javnost. Guess why? Zato kaj sve zaboli kurac za takve transfere mad0012
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 31 svi 2026, 12:34

Ne radi se o skrivanju dogovora ili pregovora vec Melo mislio da nikad prije nije bilo toliko odjeba kad se mi sa igracem dogovorimo a drugi dan on potpise za drugj klub.

Stoga manje euforije i vise razumjevanja.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 31 svi 2026, 14:27

Melo = effe_ba? Wtf
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 31 svi 2026, 14:30

Effe krivo napisal.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 01 lip 2026, 07:40

doro napisao:Ne radi se o skrivanju dogovora ili pregovora vec Melo mislio da nikad prije nije bilo toliko odjeba kad se mi sa igracem dogovorimo a drugi dan on potpise za drugj klub.

Stoga manje euforije i vise razumjevanja.

Ne to on uopće ne misli - i ovdje mislim na effea. On baš misli ono što sam ja argumentirano demantirao ;)
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la melodyne » 01 lip 2026, 11:31

Koliko mozemo da dobije ako prodamo dva stopera?

Kim 20M, Ito 18M. Jos ako Palhinha ostane u Londonu eto jos 30M. Jos se malo doplati i eto Gvardiola kod nas.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 01 lip 2026, 13:05

anton 1983 napisao:Ja ne znam kaj vi imate u glavi, ali moja procjena je da u najboljem slucaju Bayrrn za ljetne transfere ima 130 milja.

Uopce necu ulazit u kalkulacije, nego je to moja procjena u maximalnom obliku. Znaci ne one fore tipa prodas ovog, onog, pa zbrojis pa ga metnes. Ak mene pitate za tu neke nase interne Špekulacije ja bi baratao s tom cifrom ni vise ni manje....

Hmmm.... možda čak i manje.
Ne što klub ne može (jer može),
nego što momčadi ne treba "killer transfer" za prvi sastav.

Da se na Davies-a NE računa - onda bi taj budžet bio veći, ali pošto se (za sada) računa, vjerujem da je odobreno između 80 i 100.

60-70 za napad (backup za Diaza i Kanea)
20-30 za vezu (4. veznjak umjesto Leona)

Jer kontam, očekuje se da će idućih ljeta biti potrebnije više investirati, plus neke investicije poput stadiona Unterhachinga, novi trening centar itd. - zato se sada ne želi blesat ako se ne mora.

Može li bit tako?
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 01 lip 2026, 13:56

anton 1983 napisao:Ja ne znam kaj vi imate u glavi, ali moja procjena je da u najboljem slucaju Bayrrn za ljetne transfere ima 130 milja.

Uopce necu ulazit u kalkulacije, nego je to moja procjena u maximalnom obliku. Znaci ne one fore tipa prodas ovog, onog, pa zbrojis pa ga metnes. Ak mene pitate za tu neke nase interne Špekulacije ja bi baratao s tom cifrom ni vise ni manje....

Ajmo reć da mi tu seremo na forumu i delamo neke ŠPEKULACIJE. Pa da bih izbio neka naklapanja, ak za ovog dobijemo ovo, a za onog ovo, pa ovog kupimo za malo novaca, bla, bla, moja procjena u NAJBOLJEM slučaju je da imamo 130 milja na raspolaganju za transfere. I sad ako mi ovdje idemo ŠPEKulirati s kadrom koji se da složiti za te noFce to je meni ok.

A sad ono tipa dobijemo 30, za Palhinhu, 25, za Boeya, 30 za Nubela, imamo 40 od prošle godine, ove još 90 i te brije - e za to nema potrebe :lol:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 01 lip 2026, 15:20

cruz napisao:

Hmmm.... možda čak i manje.
Ne što klub ne može (jer može),
nego što momčadi ne treba "killer transfer" za prvi sastav.

Da se na Davies-a NE računa - onda bi taj budžet bio veći, ali pošto se (za sada) računa, vjerujem da je odobreno između 80 i 100.

60-70 za napad (backup za Diaza i Kanea)
20-30 za vezu (4. veznjak umjesto Leona)

Jer kontam, očekuje se da će idućih ljeta biti potrebnije više investirati, plus neke investicije poput stadiona Unterhachinga, novi trening centar itd. - zato se sada ne želi blesat ako se ne mora.

Može li bit tako?

A lijevi bek ili bek uopce?

Ici sa 7 u obrani i sa 7 u ofanzivi je ful riskantno tj jos losije nego kaj smo ovu sezonu imali.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 01 lip 2026, 19:17

Isus te jebo, mozda bi se trebalo Comana vratiti :hehe:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 01 lip 2026, 20:49

anton 1983 napisao:Isus te jebo, mozda bi se trebalo Comana vratiti :hehe:

Ma kakvi jedino tvog smeca sanea :mrgreen:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 02 lip 2026, 07:25

doro napisao:
anton 1983 napisao:Isus te jebo, mozda bi se trebalo Comana vratiti :hehe:

Ma kakvi jedino tvog smeca sanea :mrgreen:

To bolje ne. Coman ima kakvu takvu reputaciju u Bayernu... Baš idealka kak ti veliš, zamjenski igrač :haha:

doro napisao:A lijevi bek ili bek uopce?

Ici sa 7 u obrani i sa 7 u ofanzivi je ful riskantno tj jos losije nego kaj smo ovu sezonu imali.

Pa ne ljevi bek - to ti i govorim, negdje mooramo riskirati.

7-4-7 je idealna kombinacija za Bayern. Znači zgusnut kvalitetu jer nemremo drugačije. I onda tim 7-4-7 dodat još neka 3 klinca. Sad imamo dva kolko ja znam kaj bi mogla biti u kadru, ali brijem da će na posudbu. Aseko, Sakopo i Mike recimo. Ima tam i neki štoper, pa morti buraz od Kvara- Čelije... Najde se toga.

To nam je jedina šansa da branimo, nema druge...

Znam da bi bilo fora kupiti Albiona il tak neš, ali ja sam proitiv ŠPEK pojačanja koji automatski ne rješavaju neki problem u prvih 11. Evo nemrem se sjetiti kad nam je takav transfer uspio i pozitivno djelovao na momčad... Za sve postoji prvi puta, ali mi smo toliko pehistički nastrojeni da bi to ziher otišlo u krivom smjeru.

Davies, Ito, Kim, Tah, Upamecano, Stanišić, Laimer - Takvih 7 igrača je čistam ok - problem je u tome što nekako ova prva 3 ne opravdavaju plaće. Mislim Ito je po meni bio APP transfer, pa sad kaj s tim ne znam. Kad je Davies fit (na to se kladimo) i Kim igra za onolko kolko je plaćen, to je super 7 igrača za zadnju liniju. Ne treba namosmi - osmi ovi nigeri pokrivaju za 0 eVra :D

Imaš neka 4 vezna koja god da jesu

Diaz, TAJ NEKI NOVI, Kane, Gnabry, Musiala, Karl, Olise - opet čistam dosta s nekim dečecom iz naše škole.

E sad ak kupimo nekog "devetnaestog igrača" mislim da se niko ne bu bunil. No ziher sam da ne bumo ušli u sezonu s "idealnim" kadrom...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 02 lip 2026, 09:38

Die Bayern haben Gespräche mit dem 25-Jährigen aufgenommen, berichtet Transferreporter Fabrizio Romano. Auch im „Eindhovens Dagblad“ ist von einem Interesse der Deutschen zu lesen. Der Bundesliga-Meister sei erpicht auf eine Verpflichtung Saibaris, der sich in seiner Karriere auf allen offensiven Positionen bewährt hat und in der abgelaufenen Spielzeit vorrangig im zentralen offensiven Mittelfeld agierte. Als erstes Preisschild sickerte ein Betrag von 60 Millionen Euro durch, den sich die PSV für Saibari vorstellen soll.

Pocetna cijea od 60 je svakako previse,da je pocetna 40 ajde jos tj i konacna ili maks 45-50 lik je ipak Markonac.

Djeluje mi kao neki mix Gnabrya i Olisea strasan sut i atraktivne cvrste zavrsnice.Igra sve pozicije u ofanzivi.

Jako zamiljiv igrac.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi