Što su oni izveli u ova 2 SP-a je zapravo izvan svake pameti jer nisu ništa bolje trebali proći nego u Rusiji, eventualno osmina finala.
Sinoć slavlje Španjolaca, dizanje trofeja, a glupi Amer samo u režiji ispucava u glavni kadar ne igrače Argentine već isključivo Messija umjesto pobjednika. Jebo ti pas mater i on isto skupa s njime da ti jebo. Zato nikada tog čovjeka zadnjih 16 godina nikada nisam htio ni čuti kada se ovdje po forumu njegovo ime bacalo na neku fantaziju da dođe kod nas. Hormonska spodoba kojoj su jedno 7 nagrada/priznanja dali za ništa jer im se eto, može.
Hvala Bogu da nije nikada potpisao za Bayern, baš kao i njegov kompanjon Cristiano.
Argentina je ispala u finalu dno dna, kao zalutala ekipa(što to i je bila). Oni tek nakon pogotka Ferrana Torresa su počeli pucati po golu, dakle 106. minuta. Da je Španjolska imala jednog Raúla u vrhu napada, Villu, F. Torresa ili nekoga poput Kanea, Haalanda, Lewandowskog, riješili bi oni to u 90 minuta.
Glavno da su zasluženo uzeli. Za Argentinu bih bio da im nije spomenutog igrača u ekipi, no zapravo ja sam nakon naše Hrvatske uvijek bio i ostao za Meksiko od 2002. do danas. Ako nismo mi, onda neka budu oni.

Nijemci su mi nestali prije 10-11 godina kada su krenuli biti globalna reprezentacija i širenje ideologije u nogometu i sportovima. Sve im se dobrano odbijalo od glavu, a mladi Nijemci ni ne igraju nogomet već djeca stranaca/imigranata, dakle ništa od identiteta, ponosa, mentaliteta, povijesti, tradicije, kulta reprezentacije i dr.