Švapska repka

Pišite o događanjima u njemačkom prvenstvu...

Re: Švapska repka

PostPostao/la cruz » 09 lip 2026, 10:24

melodyne napisao:Gledam sastav koje je spremio Julian i ne mogu da verujem da nije poveo ni jednu pravu zamenu za Kimmicha. :!:

Höwedes je tuko lijevog beka 2014 pa su bili top. S obzirom da je Kimmich imun na ozljede - nema ni potrebe zasad
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 09 lip 2026, 10:40

Secam 2010-e se da su prvo Badstuber pa kasnije Boateng igrali levog beka.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 27 ruj 2026, 19:45

Elf u prvih 11 9 kmica i to sam dozivio :mrgreen:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 28 ruj 2026, 07:37

doro napisao:Elf u prvih 11 9 kmica i to sam dozivio :mrgreen:

Nisam rasist, ne igra boja nego noge, ali brate šta je ono?! :hehe:

Ovi igrači u penziji stalno naglašavaju kako se njemalka repka mora vratiti svojim nogometnim korijenima...
Ovako će to teško postići.

S druge strane, kakvi su ono bijelci u repki? Nema tu "švaburine" prave, možda eto Kimmich, Šrotašpek ali i to mi djeluje nako na silu.
Više se Tah ponaša ko švabo nego npr Woltesmeće, Wirtz i ostale balerine

Znam, kafanski komentar par excellence, ali evo sve ako nije tako :)
Čuj 9 kmica od 11, ne bi da su francuska ili senegal
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 28 ruj 2026, 10:27

Mislim ak Klopp ne uspije, onda mozda i nije bio problem u JN i ostalima smile12
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la melodyne » 28 ruj 2026, 11:04

Imzgleda da je tako. I Schweinsteiger je rekao da Nemačka nije više top tim nakod poraza od Grčke. :a045:
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 28 ruj 2026, 13:43

Ne radi se tu u rasizmu da su bar ti whats up neke klase sve 5 al ovo prosejecni igraci ono kaf ti Adeyemi najbolji igrac sve jasno kojjnje btw novi sane smece brz vizljast al sjebe 80% cistih sansi i dodavanja.

Jucer jedini bjelac Kimmich bio uzasan jedno 3-4 uzasnih gresaka itd.

Znam da Klopp isprobava sve i svasta plus dosta ozljedjenih igraca i na pol spremnih al ono jucer izglrdalo koda sr Klopp htio narugati samim Njemcima.

Z 2-3 igraca nikad jbt cuo ovaj ih dene u prvih 11 bas je pretjero.

Dodatk ovaj Wirtz je teski propalelo i imjesto da njega podigne on dene afrikanera koji se preziva Conte btj zivi South Park.

Ovo vise nisu samo iz mjesanih brakova vec cisti stranci kao taj Conte,Bisseck,Adeyemi i slicni.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 28 ruj 2026, 15:13

cruz napisao:
doro napisao:Elf u prvih 11 9 kmica i to sam dozivio :mrgreen:

Nisam rasist, ne igra boja nego noge, ali brate šta je ono?! :hehe:

Ovi igrači u penziji stalno naglašavaju kako se njemalka repka mora vratiti svojim nogometnim korijenima...
Ovako će to teško postići.

S druge strane, kakvi su ono bijelci u repki? Nema tu "švaburine" prave, možda eto Kimmich, Šrotašpek ali i to mi djeluje nako na silu.
Više se Tah ponaša ko švabo nego npr Woltesmeće, Wirtz i ostale balerine

Znam, kafanski komentar par excellence, ali evo sve ako nije tako :)
Čuj 9 kmica od 11, ne bi da su francuska ili senegal

Nemaju se oni čemu vratiti. Ta u centru velikih gradova im 10 Döner/Kebab shopova i tek jedan Bratwurst Geschäft/Imbiss. Droga se usred bijela dana prodaje i ubrizgava u dječjim parkovima, domaćih ljudi jedva da vidiš(a i to što se vidi nisu normalni), nije im uopće svejedno nakon 22h hodati 'svojom' državom i 'svojim' gradovima.

Od Rusije do danas je to čisto propadanje u svakom smislu. Ta generacija iz 2010. nije uspjela 2018. ponoviti rezultat, a ni 2016. uzeti Euro, nakon toga je sve bilo gotovo.
To je sveopća nacionalna i društvena kriza - na njihovu žalost. Natrpali su se strancima, sada oni kolo (sve više) vode, ovi krupni i duboki će još nekih 5-6 desetljeća brati financijsko vrhnje dok im se ne dogodi slučaj Libanon, Detroit i sl. mjesta zadnjih 60 godina kada zamjena stanovništva odradi svoje. Baš kao i u Švedskoj, Francuskoj i Britaniji.

Sreća je što imaju rukomet i tu je baš njemački štih naglašen dok im je košarka isto dosta obojana.

Samo pogledajte sadašnju U-19 ili U-17 reprezentaciju Italije zadnjih godinu dana... pa to je da se prevrnete od smijeha. :hehe: :haha

Kvaliteta Elfa neovisno o boji kože je jasan dokaz koliko je se klasa nogometaša zadnjih 10 godina srozala, a općenito unutar i izvan Njemačke se srozala. Jedine iznimke koliko-toliko su Španjolska i Engleska, pa i Portugal. Ovo sve ostalo je postalo preplaćeni šrot. To nema nikakav karakter i mentalitet. Dogodit će im se nizozemski, brazilski i talijanski scenarij kako stvari stoje.

Nijemci su mutikašakulturu stostruko platili, naročito od 2015. do danas. Pa neka Goretzka šalje homo puse i srca Mađarima koji su mu jebali mater prije 5 godina. :lol: :lol: :lol: Jancker, Basler, Effenberg, Matthäus te ostala bagra sigurno nisu. :D
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Murta » 28 ruj 2026, 17:14

Meni je fascinantno koliko se njihove legende imaju potrebu gurati iz paštete u prvi plan svaki put kad malo pođe po zlu.

Nekad naši glavonje Beckenbauer, Rummenige i Hoeness, onda Sammer, Matthaus, pa Hamann i Scholl, sad Schweini lice s naslovnice.

Koliko mi god na živce ide hrvatsko "nismo bili pravi", time bar kupujemo nekakvu atmosferu i mir. Ovi su već sve analizirati i posrali, a tek je druga Kloppova utakmica.

Po meni je najveći problem potcjenjivanje protivnika i igranje u dva sastava za po dvije utakmice. A Grci su baš moćni kad imaju dobar dan.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la melodyne » 29 ruj 2026, 12:26

https://x.com/ClownDetectiveX/status/2104306878222364881
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 30 ruj 2026, 16:17

Gerald Asamoah, prvi od svih i onda jedno vrlo kratko razdoblje David Odonkor. Samo 2 čovjeka. Od 2009. do danas je Njemačka sasvim nešto stoto postala.

Na slici samo 2 Poljaka i sve ostalo Nijemci. Zašto je liga slaba? Eto odgovora zašto.

Zašto je Španjolska liga slaba sa samo 2 i pol kluba u borbi za naslov prvaka, a opet reprezentacija rastura sve pred sobom zadnje 4 godine? Odgovori leže najviše u Kataloniji i Baskiji posljednjih 8 godina.

Nakon Brazila 2014., u Njemačkoj se nisu mogla naći 2-3 igrača svjetske klase do danas, a ne 10-15 i uz njih još 5-10 odličnih, vrlo dobrih i dobrih. Oni ne znaju za prosjek i jedino im je prava 9-tka rak rana od nestanka Ville, Torresa, Raúla i ostalih.

Nijemci su prestali biti odlični i vrlo dobri nogometaši već 15-ak godina, a djeca migranata i imigranata su preuzela sve konce i preuzimaju sve više i u klubovima.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

Prethodni

Vrati se na: Bundesliga