Transferi i špekulacije o DOLASCIMA igrača!!!

Arhivirane teme...

Re: Transferi i špekulacije o DOLASCIMA igrača!!!

PostPostao/la Axe » 14 srp 2010, 12:20

Sto je je, puno je to novca. :o :o :o
Axe
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 14 srp 2010, 12:30

Neće biti 20 odmah to je sigurno. Kupujemo ga na rate i jako veliki dio pada na premije koje ovise o Bayernovoj uspješnposti i njegovim nastupima. Kad se sam sjetim kolko je košto jedan Makaay...Contento će tu i tamo dobivati priliku jer neće Lahm i VDW moći igrati sve tekme s tim da je ovo u neku ruku jako pametan potez jer sa novim DESNIM bekom u ekipi mi "moramo" imati jednog igrača manje u našem kadru.

Lahm i VdW prvih 11. Kada Lahm nemre igrati uskače Contento, kada VdW nemre igrati uskaće Contento a Lahm ide desno, a kada ispadnu recimo Lahm i Contento, Badstuber more krpati, al samo krpati tu stranu...

Da nam treba štoper i golman, da, ali ne treba žuriti, valjda će sve doć u svoje vrijeme ;) Ja otkad sam navijač Bayerna, Bayern nikada nije imao "idealnu" ekipu, a vjerujte mi to je jako dugo vremena. Al isto tako rijetko je imao ovako jaku ekipu ;)
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 14 srp 2010, 12:37

U finalu nije odigrao nešto posebno, iako se mora priznati da se po njegovoj strani Španjolci nisu naigrali.

A ne znam, valjda je uprava dobro razmislila oko ovog pojačanja, a također mislim da je cijena ipak manja. Fizički je dobar, a tehnički bi isto trebao bit jer igra u Nizozemskoj.
Van Bommel je rekao da će vdW bit najbolji bek na svijetu za koju godinu i nadam se da je u pravu.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la doro » 14 srp 2010, 14:38

Istina previše love međutim kada se bolje proanalizira odličan potez jer mali bude igrao na desnoj strani sa Robbenom a to i igra i u repki znači trebali bi se jebeno kužit,2 stvar Lahm se vraća na lijevu poziciju sa Ribery-jem a znamo svi kaj to znači+Badstuber će biti na lijevoj strani obrane sa iskusnim igračem s toga ovo pozdravljam...

Golman nam treba al tek sljedeću sezonu kao i zamjena za Bommela...nadam se da će mo hapit Khediru(free) i Neuer-a ili Adlera :bravo:

Ono kaj još imam želju a to je da se za ovu sezonu još kupi Špek stoper koji bi igrao sa Badstuberom a micho proda i da se riješimo jednog od defenzivca(Tymo ili Ottl) e to bi bilo onda idealno što u prevodu znači vrlo teško...jer šta će ti takav jebeni napad,veza i bekovi kad su ti stoperi u kurcu :?
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 14 srp 2010, 15:52

Murta napisao:Van Bommel je rekao da će vdW bit najbolji bek na svijetu za koju godinu i nadam se da je u pravu.

Van Bommel je jedno, a van Gaal drugo. Svatko radi svoj posao, a ne istodobno i tuđi. :mrgreen:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Speedy » 15 srp 2010, 07:53

Cim je Rummenigge na sluzbenoj stranici kakio o VDW, pitanje je samo vremena kad ce on staviti potpis na ugovor!
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 15 srp 2010, 07:55

Onda bumo se pitali dal ćemo mu uzimati zamjenu tako da se Lahma nemora šaltati kad neće VDW biti spreman. Svaka pozicija duplo pokrivena....
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la The Scarface » 15 srp 2010, 12:18

Kicker je nešto javljao da je 15 milja Bayernu previše, tko zna možda kuvamo nešto istodobno sa VDW i Coentraom. :mrgreen:
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 15 srp 2010, 12:26

anton 1983 napisao:Onda bumo se pitali dal ćemo mu uzimati zamjenu tako da se Lahma nemora šaltati kad neće VDW biti spreman. Svaka pozicija duplo pokrivena....

Turčin to može pokrit jer ionako je u ofenzivnom redu gužva...
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 15 srp 2010, 13:07

doro napisao:
anton 1983 napisao:Onda bumo se pitali dal ćemo mu uzimati zamjenu tako da se Lahma nemora šaltati kad neće VDW biti spreman. Svaka pozicija duplo pokrivena....

Turčin to može pokrit jer ionako je u ofenzivnom redu gužva...

Nije pitanje dal on to može, nego da mi to imamo. Pa znate kad se sralo o novom Bayernu još u ono doba Lahmovog pisma, automatizaciji igre, prirodnim pozicijama igrača itd. Znači trebalo bi imati za svaku poziciju 2 igrača kojima je to prirodna pozicija a neki bi trebali biti polivalentni i pokrivati više pozicija, pa shodno tome Hamit bi trebo bit tek 3. bek...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la CroCHEF » 15 srp 2010, 17:35

..auf die Frage, ob Gregory van der Wiel für ihn interessant ist: "Nein, weil Philipp Lahm dann auf die andere Seite muss. Er ist ein rechter Außenverteidiger. Das ist durch den Bundestrainer noch mal bestätigt worden. Boateng ist kein Linksfuß - trotzdem hat Lahm rechts gespielt und Boateng links. Das ist doch komisch, oder?"
LvG je rekao NE jer je Lahm desni a on ne zeli da Lahm bude na drugoj strani
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 15 srp 2010, 19:08

CroCHEF napisao:..auf die Frage, ob Gregory van der Wiel für ihn interessant ist: "Nein, weil Philipp Lahm dann auf die andere Seite muss. Er ist ein rechter Außenverteidiger. Das ist durch den Bundestrainer noch mal bestätigt worden. Boateng ist kein Linksfuß - trotzdem hat Lahm rechts gespielt und Boateng links. Das ist doch komisch, oder?"
LvG je rekao NE jer je Lahm desni a on ne zeli da Lahm bude na drugoj strani

Eto na moju tvrdoglavost i uvjerenje da Lahm ne može i neće igrati lijevo, to je i Louis potvrdio sa istim mišljenjem. :mrgreen: :bravo:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Haris » 15 srp 2010, 21:00

Interesantno je to, jer se onda postavlja pitanje da li uprava nastavlja Hoenessovim stopama da se kupuju igrači po njihovoj volji i preferencijama, a ne po trenerovoj...
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la doro » 15 srp 2010, 21:11

neznaš tko pije a ko plaća...

ide mi gaal na kurac s tim nogama...ako je netko razaroo onda je Lahm na lijevoj strani u klubu i u repki..isto kao i mali Boateng je jako dobro igrao na lijevoj...
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Speedy » 16 srp 2010, 07:25

Kako tom Gaalu treba spizditi jedan polukruzni! :neee: Nek se izjasni vise, zeli li pojacanje za poziciji beka ili ne?! Sto se tice WDV, cisto sumnjam da je on bio zelja uprave, mucke su to velike.

Samo se bojim da cemo mi gledati isti scenarij u obrani kao i prosle sezone! :oops: Jbg, treba naci mjesto Badtrubi pa bilo ono i na lijevom beku! :lol:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva