što se tiče parova... uf jako zajebani parovi, trebali mi je čak 3 minute da se odlučim šta odigrati

cruz napisao:eh ovo kolo će biti zanimljivoveliki derbi između mene i nekog effenberga
![]()
što se tiče parova... uf jako zajebani parovi, trebali mi je čak 3 minute da se odlučim šta odigrati

cruz napisao:eh ovo kolo će biti zanimljivoveliki derbi između mene i nekog effenberga
![]()
FCB_general napisao:cruz napisao:eh ovo kolo će biti zanimljivoveliki derbi između mene i nekog effenberga
![]()
Da, da... A živi isto tamo di i ti.![]()
Ja sam mislio jedno 4 x da stavim, ali sam bio suzdržan nešta po pitanju toga.

Axe napisao:Mogu li se u medjuvremenu mijenjati prognoze?

Axe napisao:Mogu li se u medjuvremenu mijenjati prognoze?
anton 1983 napisao:Nesmiješ mijenjati prognoze a da ne pitaš werdera13 ili mene...

Speedy napisao:anton 1983 napisao:Nesmiješ mijenjati prognoze a da ne pitaš werdera13 ili mene...
Otkad to?Pa kak sam ja mjenjao Harisu proslo kolo?
![]()
anton 1983 napisao:Pa ti smiješ mjenjati ak me razmeš. Bitno je da mu nepiše EDIT, da nebi bilo varanja...Sad je na to malo teže paziti kad nas je mali miljon...

Effenberg23 napisao:FCB_general napisao:cruz napisao:eh ovo kolo će biti zanimljivoveliki derbi između mene i nekog effenberga
![]()
Da, da... A živi isto tamo di i ti.![]()
Ja sam mislio jedno 4 x da stavim, ali sam bio suzdržan nešta po pitanju toga.
ma nije da živimo u istom gradu nego smo nekad i izlazili zajedno, družili se, napadali žemskeonda se on zaljubio, povukao sa ratišta i sad je šlapar
sad mu je zadnja da draga
a nekad su žene vrištale za imenom cruz, sad su samo uspomene tu

anton 1983 napisao:Axe napisao:Mogu li se u medjuvremenu mijenjati prognoze?
Nesmiješ mijenjati prognoze a da ne pitaš werdera13 ili mene...

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost