Speedy napisao:Moze, nema problema, sam cu uvijek prvi prognozirati, pa nek neki sretni prekopira moj "ticket" jer je on uvijek dobitna kombinacija!![]()

anton 1983 napisao:petardaaaaaaa :dance:
Luca Gnjojni se opet zgnjojil i dva piknul
i mi piknuli Sportinga :dance:
Manchester čuvaj nas se,Luca der bomber ist hier[/code]
vama očito nije jasTno kaj Bayern znači i kak je to velik klub,mi moramo ostvarivat ŠPEK pobjede i uzimat ŠPEK igrače,nebumo valjda gubili doma od Kolna,ti mater nismo mirogorični gnjoj da gubimo od Kolna
A šta kažeš na oveanton 1983 napisao:Vjerujem da ćemo tako nekako izać na teren, netreba se zajebavat. Ja tak i onak oću pobjedu, pa ako reza bude dobra Sosa i Breno će dobit svoje minte. Sam nam treba da od početka igraju oni i još recimo Donovan pa da nakon 20 minuta Sporting povede 0:2...
Još jedna stvar - opet mi savršeni bavarci - i kod 0:5 mi imamo kritike. I sam da kažem ja nakon ove pobjede nisam euforičan nego mi je laknulo. Po današnjoj igri ja sam videl nedostatke koji su potrebni da bi se mogli sa najvećima nadmetat. Tolko jaki JOŠ uvijek nismo...
Danas je došo i Dan D i za Bayern. Dosta ljudi priča o tome kak Bayern nebi smio podcijenit Sportinga - meni osobno je to glupo jer Bayern sada i nije u situaciji da bi podcijenio Sportinga, jer bayern je taj kojem nejde i bilo bi glupo za očekivat da ih Bayern podcijeni. I u slučaju da Bayern izgubi bilo bi glupo kad bi neko reko da je Bayern podcijenio svojeg protivnika.
Ja očekujem da zabijemo gol i da neizgubimo tekmu - sa 0:0 nebi baš bio previše zadovoljan jer to je jako sjeban i opasan rezultat. Od Bayerna se sada traži reakcija nakon loših rezultata i nadam se da će je bit. Sisne li ovo Bayern i to sa nekim nepopravljivim rezultatom bit će više nego gadno.
Frank Ribery napisao:Antone sjećaš li se ovih postovaanton 1983 napisao:petardaaaaaaa :dance:
Luca Gnjojni se opet zgnjojil i dva piknul
i mi piknuli Sportinga :dance:
Manchester čuvaj nas se,Luca der bomber ist hier[/code]
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju