anton 1983 napisao:Svaki put je sve gore i gore i sve me više i više strah da to sve neode u kurac!
Hehehe ako vec nije i oslo

anton 1983 napisao:Svaki put je sve gore i gore i sve me više i više strah da to sve neode u kurac!

anton 1983 napisao:pa poserem se kad primamo takve golove - nisam ja na to kao navijač Bayern naviknut!

anton 1983 napisao:Za onaj gol od Barnette bi Demichelisu i Timbu kićmu potrgal!!!

Bayern08 napisao:Ja se samo plasim da ove godine Bayern nece osvojiti NISTA

bavarac napisao:
zaključak.....treba ovo što prije zaboravit i okrenut se hannoveru u subotu...gubili smo i ispadali i od slabijih klubova i bili još veći favoriti....sranja se događaju....

nokia napisao:bavarac napisao:
zaključak.....treba ovo što prije zaboravit i okrenut se hannoveru u subotu...gubili smo i ispadali i od slabijih klubova i bili još veći favoriti....sranja se događaju....
Samo sto se u posljednje vrijeme precesto dogadjaju.
Bayern08 napisao:eee kad je doslo vrijeme da se BAYERN vadi na sudije u bundesligi...paaa treba da deremo sve po 3 ili 4 gola razlike pa da nam taj jedan ponisteni gol ili nedosudjeni penal ili nepostojeci ofsajd ne znace nistaaa... Zaista nam treba vremena da mi pocnemo igrati i da udjemo u formu aaa tog vremena nema... Ali opet se nadam da cemo nekim cudom osvojiti ligu prvaka paa onda bih zaboravio sve ove lose igre i ne mora se osvojiti ni bundesliga...ali ako nista ne osvojimo onda ce da bude gusto... Ribery zeli trofeje a kod nas ako ih ne dobije ostali jedva cekaju da ga uzmu...
bavarac napisao:nije da se vadim ali ako pogledaš ostale lige 5-ca u svim njima je lider ima debelu naklonost sudaca.....a mi![]()

Vrati se na: Bundesliga i DFB Pokal - utakmice 2008.-2010.
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju