GrleREB napisao: ali brate svaki put zažmirim i pravim se da nisam vidio to odbijanje lopte od njega kao od drva
...djelim jednako mišljenje...
GrleREB napisao: ali brate svaki put zažmirim i pravim se da nisam vidio to odbijanje lopte od njega kao od drva
Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.

FCB_general napisao:ovo više neće izgledati ko kakav brod na oluji pa da ga razno razni valovi nose.
FCB m@niac napisao:FCB_general napisao:ovo više neće izgledati ko kakav brod na oluji pa da ga razno razni valovi nose.
ovaj neki pjesnik...

FCB m@niac napisao:FCB_general napisao:ovo više neće izgledati ko kakav brod na oluji pa da ga razno razni valovi nose.
ovaj neki pjesnik...

FCB_general napisao:FCB m@niac napisao:FCB_general napisao:ovo više neće izgledati ko kakav brod na oluji pa da ga razno razni valovi nose.
ovaj neki pjesnik...
![]()
![]()
![]()
Jebote život pa jesam li ja jedini tu neki koji zna u prenesenom značenju ili metaforički govoriti?

, proslu tekmu protiv Hannovera svi su hvalili momcad a sad je sasvim drukcija "slika", sasvim razumljivo, rekao bih za neke!

normala napisao: Primili smo samo 8 golova u Bundesligi i to je za pohvalu.

Pa ćekajte ljudi moji, on je takva vrsta igrača i oni koji ga ne poznaju nisu svjesTni činjenice da se on jučer trudio i da je pretrčo više nego normalno. Njega su jučer naši igrači DEVASTIRALI sa užasTno glupim loptama i on se trošio da je to za popizdit. Da jedanput ili dva puta mu se odbila lopta od noge, ali kaj kad mu Hamit treba polako dodati loptu po podu, a on ju ošine!!! hamit jučer trči u kontru, Gomez mu se otvara, to je bilo u 1. poluvremenu, Gomez ostane zbunjen jer mutavi turčin niti sam ne zna kaj bi sa loptom i sjebe stvar i kaj da sad tu Gomez radi. Gomez jučer nije imao pravi back up od svojih suigrača i teško mu se uvijek bilo hrvati sa ne tako lošim štoperima, ipak HSV nema govna u obrani, jel tako? CroCHEF napisao:Ocjene Bild:
Pranjic: 4
Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2010/2011
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju