anton 1983 napisao:Ovak, ja sam se sad malo posavjetovo sa Werderom 13. Dogovorili smo se da ćemo prvi dio sezone odigrati sad ovako do kraja i to je to kaj se tiće ovog natjecanja. Znam da neće svako igrati sa svakim, ali moramo to nekako skresati. Onda bi za drugi dio sezone napravili novo natjecanje i tamo ćemo dobro paziti ko će igrati, ako će forum uopće postojati
Pošto je to malo kompliciranije sada sve srezati, jedina opcija bi nam bila da sada zaustavimo ovo natjecanje i počnemo ISPOČETKA sada, ali mislim da za takvo nešto niko nije zainteresiran...
E vidite to mi je bila prva ideja, ali sam brzo shvatio da to sada nema smisla, jer bi se opet tih još preostalih 8 kola samo mučili. I onda sam došao na slijedeću ideju koju ću pretvoriti u djelo jer smatram da je tako najbolje. Sva sreća pa da do kraja prvog djela sezone ima 9 kola.
Napraviti ćemo kup natjecanje sa 16 natjecatelja, koje će biti taman gotovo do zimske stanke. igrat ćemo po 2tekme u 1/8 finalu, 1/4 finalu, 1/2 finalu i jedna tekma se igra u finalu....
Pošto nas sada 24 sudjeluje u natjecanju to znači da ću sam morati odabrati 8 igrača koja ispadaju. Malo sam pogledao i neke sam izbacio bez pola muke a neke sa teškim srcem.
Iz natjecanja ispadaju slijedeći članovi:
ankujund, bavarac, UltrasMentalita, The Scarface , Effenberg23 , dbriseva, maracankujunda izbacujem jer je on i sam izjavio da nema ništa protiv toga ako će to pomoći natjecanju - fala ti kaj si bio razuman i shvaćaš naš problem.
bavarca izbacujem teškom mukom jer ne znam kaj je sa njim i užasTno mi/nam fali. Ali koji je smisao kada njega više nema...
UltrasMentalita - njega izbacujem iako dolazi na forum. On uopće nije svjestan da igra ovo, neda mi se više njemu slati PM-ove niti mu objašnjavati ovo. Ne interesira ga, dobro...
Scara izbacujem isto kao i bavarca
Effenberga 23 također na isti način
dbriseva nikada nije niti bio član foruma nego je samo igro to prognoziranje, a kolko vidim više niti to ne igra.
marac - fala i tebi na igranju, razlog je isti kao i kod ankujunda
Kao što vidite to je samo 7 igrača!
Teško mi se bilo odlučiti ko će biti 8 igrač, pa sam na neki način izabro 2 kandidata nekom svojom metodom. Na kraju je izbor pao na novog tatu Katschea kojeg više nažalost nema na forumu tako ćesto, ali redovno daje prognoze i jozotg koji također redovno daje prognoze ali slabo sudjeluje na forumu. Između njih dvojice bilo mi se jako teško odlučiti. PA ZATO će njih 2 slijedeće kolo njih 2 sami odlučivati o svojoj sudbini. Njih 2 će igrati jedan protiv drugoga i onaj koji pobjedi ulazi kao zadnji član u ovo kup natjecanje...Bude li rezultat neriješen prolazi dalje onaj koji je pogodio manje "dvoznaka", bude li i to isto, pobjedit će onaj koji je pogodio više ISHODA susreta. Bude li i to isto, nažalost ić će dalje onaj koji će prvi prognozirati.
Uvažavam sve kritike, ali shvatite kolko mi je bilo teško odlučiti se na ovaj potez.
Ti werder još sada napravi tabelu za ovo kolo kojeje prošlo jer to će nam biti važno kod izvlaćenja parova za kup natjecanje koje ćemo odraditi uživo!

Ja ću napraviti parove za dvoboj katschea i jozotga i obavijestiti ih...
Fala na razumijevanju!