Bayern München - Hannover 96

Ishod utakmice?

Pobjeda
1
25%
Nerijeseno
0
Nema glasova
Poraz
3
75%

Ukupno glasova : 4

Re: Bayern München - Hannover 96

PostPostao/la Speedy » 07 ožu 2009, 17:35

anton 1983 napisao:napišem ovaj post i stisnem pošalji i vidim ja nekaj kaka i sva sreća da sam ga u zadnji tren kopiro!!!

Mali problemcic koje se brzo rijesio! 8-)
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 07 ožu 2009, 17:45

He he he he

Slika
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 07 ožu 2009, 17:57

Eto zasto ne valja imati Hoenessa na klupi! :hehe:

Bome, sad sam pogledao anketu i prije utakmice bila su samo dva glasa i to dva poraza i sad pogledam i naravno jos jedna glas za pobjedu, pitam li se koji je to biser glaso? :haha:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la ankujund » 07 ožu 2009, 18:48

sad jos da sportingu uvalimo par komada i momcad ce bit na krilima.ja ne bi minja nista,ostavio bi istu ekipu,da se vidi jel to bljesak il su se popravili..pa nek se onda svi misle ko ce igrat,to i je poanta,a ne kad znas da moras igrat jer nema ko umisto tebe... :navijac: :navijac:
ankujund
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la nokia » 07 ožu 2009, 23:21

Speedy napisao:Eto zasto ne valja imati Hoenessa na klupi! :hehe:

Bome, sad sam pogledao anketu i prije utakmice bila su samo dva glasa i to dva poraza i sad pogledam i naravno jos jedna glas za pobjedu, pitam li se koji je to biser glaso? :haha:

Ja glaso iz zajebancije, da vidim rezultate :fcb: :haha:
nokia

PostPostao/la bavarac » 08 ožu 2009, 08:47

ej ljudi kako smo jučer satrali hannover..... :shock:

no krenimo redom....dakle u vezi Micho....puno trke ali malo mozga u glavi....dosta krivih dodavanja od njegove strane i ono što me najviše živciralo što je on započinjao napade i to citiram uvijek kratko dodavanje na bekove ili povratna stoperima....nije imao hrabrosti ppovući neki zzanimljiviji pas prema naprijed....ali u defanzivi je bio bolji od Bommella jučer ,bez nepotrebnih faulova,bolji u skoku,brži i jači u duelima.... :cool:

jučer smo imali ujednačene napade preko oba krila i to je ono što me najviše veseli....Bastian je odigrao kako zna na njemu prirodnijoj strani od uobičajene koju igra....imao i par dobrih proigravanja,odlično se kretao,dosta pomogao u obrani kad bi Ze ostao....odigrao sjajnu tekmu....

Lahm....taj dečec bih se usudio reći je nama više falio nego Ribery i Toni.....kakvo samopouzdanje,lakoća,pregled,mirnoća....sam drži tu lijevu stranu....

Miro Klose....e tako ja želim da svi igraju Bayernovi igrači....okomito u napadu,bez respekta i požrtvovano u obrani....i što je najvažnije nesebično pred golom....

zaključak....zabili 4gola glavom bez Tonija...ti lagani golovi nama jako nedostaju...da smo bili manje sebični trebali smo zabit toliko i nogom....

u nastavku kad je ušao Ottl-greška klinsija...smo vidno pali i ottl nije imao dva kontakta s looptom....a Ze je prešao na desno krilo i tamo se dosta dobro snašao... 8-)

dakle riješit Sporting zbog novčane premije za pobjedu i koef. za njemački nogomet,a onda put Bochuma i nastavak serije.... :cool: :prvi: :navijac:
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la Speedy » 08 ožu 2009, 09:21

Dodani sazeci na site-u pa tko zeli moze skinuti i u miru sve ponovo pogledati! :yes:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Kobass » 08 ožu 2009, 11:56

Gledao sam dio tekme i činilo mi se dobro. Lijepo da mogu pobijediti uz ovako visok rezultat bez "ključnih" igrača i lijepo da iskoriste prilike da zabiju glavom (ne znam koji klub toliko zabija glavom :? ). Svakakvi igrači su zabili gol jučer, nekima sam se stvarno najmanje nadao da će zabiti :mrgreen:
Kobass

PostPostao/la anton 1983 » 08 ožu 2009, 14:20

Mi smo jučer odigrali jako dobro ali to treba biti još bolje. Treba imat na umu da je ovaj Hannover katastrofa - tolko grešaka su radili da je to prestrašno - pa nemreš dobit na tekmi tolko golova s glavom i još to iz prekida..
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 09 ožu 2009, 08:26

Pogledajte ovu dvojicu! :lol: Fabulous Eskimo Boys :hehe:

Slika
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la FCB m@niac » 11 ožu 2009, 00:39

pet komada, pet komada to je naša nada.....lol :yeee:
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

Prethodni

Vrati se na: Bundesliga i DFB Pokal - utakmice 2008.-2010.