anton 1983 napisao:Frank Ribery napisao:Ne znam ja ko uvodi nered na forumu, rečenicama: "Nabit ću ti štap u dupe" i sl.
I prestani biti Antoanov advokat jer ti to baš i neide.Jedno je sigurno u čemu se ne slažemo.Moja ljubav prema Bayernu i vaše se razlikuju.Kako neko može napisati da Bayern ne može proći u 1/2 finale i navijati za Bayern.To mi baš i ne liči na navijača Bayerna.Ne izigravam ja nikakvog paćenika na forumu samo ne dozvoljavam da me neki balavac vrijeđa.A što se tiče bana (šab me gabri).
Malo si Franck pogledaj kolko ljudi cijene tvoje mišljenje i postove, pa se zapitaj. Recimo ovaj Haris je tvoj sunarodnjak, al on sa tobom nema veze, sa njim mogu rapravljat bez problema i poštujem njegovo mišljenje makar se u nekim stvarima neslažemo. Ali njemu nikad nebi uputio niti jedan uvredljivi komentar jer on to sa svojim postevima nezaslužuje, nego samo zaslužuje da mu dam korektan odgovor.Meni advokat netreba u to budi uvjeren, samo ljudi uočavaju neke stvari. Od nas niko nije napiso da Bayern nemože u polufinale, NIKO. Pa čovječe još neznamo sa kim igramo. Samo kaj ostatak foruma nebrije gluposti - pa nećemo mi ako izvučemo sad neki ŠPEK klub reč da nemamo šanse - navijat ćemo se i nadat ćemo se al ćemo ostat na zemlji - znači priznat ćemo da je neko jači od nas itd.... Ma joj kaj se ja uopće trudim.
Ovak samnom se možeš ponašat ko kreten - moš me i vrijeđat ja bum to olako shvatil jer od tebe uvredu neshvačam ozbiljno zbog onoga kaj o tebi mislim, ali uvrijedi mi još nekog člana na forumu izuev mene - letiš ko grlica sa foruma.
Za informaciju i ja se zovem Haris ako te to zanima, a zašto se neki članovi ne slažu sa mojim mišljenjem mislim da je to poznato.To je tvoja raja iz kvarta pa i ne očekujem da se neko složi.Još jednom bi ti savjetovao da pročitaš temu Sporting - Bayern, pa bi vidio da su neki pisali kako protiv engleza nemamo šansi kao da su oni vanzemaljske ekipe, pa da nam je kadar loš pa od njega ništa ne očekuje,pa su neki pisali da sumnjaju da Bayern može u 1/2 finale,pa onda da je Liverpool mnogo jači od nas par svjetlosnih godina i da bi mi prošli i gore nego Real.....itd.
Ovo ne pišu iskreni i pravi navijači bayerna:
-Kako može neko sumnjati da Bayern može proći dalje
- Kako neko može omalovažavati Bayern govoreći da je Bayern odsta slabiji i da bi doživio i gore debakl od Reala.Takve navijače Bayern ne treba.I jasno je iz ovih rečenica da jedan član ovog foruma kojeg neću citirati više simpatiše Liverpool nego Bayern
-Kako neko može navijati za Bayern i govoriti da nema šansi protiv engleza
-Kako neko može reći da Bayern ima loš kadar i da od njega ne očekuje ništa.Ovo nisu navijači Bayerna i takve Bayern ne treba.Toliko.Mislim da vama smeta moja moć zapažanja jer vas lovim na tankom ledu pa vam to smeta.(Sam protiv svih meni vala ne smeta)
Samo se vi još jednom zapitajte za koga navijate jer to Bayern sigurno nije.
Zašto se ja ovako ponašam prema tebi mislim da znaju svi članovi foruma.Na svakom forumu dočekan sam salvom uvreda od tvoje malenkosti , a neke su bile i vrlo obiljne.
Jedno pitanje : Zašto ljude u svojim postovima djeliš na Srbe , Bosance i Hrvate.Pošto ovakve naziva vrlo često spominješ.
"Tvoje članove" nikad nisam vrijeđao samo sam ukazao im na slabu vjeru u klub i omalovažavanje klubski rezultat iako je taj Sporting prije tri godine igrao finale Cup Uefa.
Sad ja očekujem kako ćeti govoriti kako vi to niste napisali i slično.
No da zaključimo sa ovim sukobom:
Bayern će biti šampion svidjelo se to vama ili ne.