Chat

Arhivirane teme...

Re: Sporting - Bayern

PostPostao/la ankujund » 11 ožu 2009, 10:02

Frank Ribery

pa jel se ti moras stalno svadjat i unosit nemir u ekipu? pa niko ti ne valja,samo blatis druge.Ako ti niko ne valja,niko te ne tira da stojis ovde,nemoj dolazit i gotova stvar,ako ces dolazit i pisat,onda postuj druge i tudja misljenja kako mi postujemo tebe i tvoja...sto vise citam ovakvih postova,manje mi se da dolazit na stranicu,jer svadje i pljuvanje po drugima definitivno nisu razlog zasto sam dosa ovamo... :naprijed:
ankujund
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 11 ožu 2009, 10:09

Nemoj se sa njim zamarat :mig: Uvijek treba imat dvorsku ludu na forumu da se raja mora nasmijat. To je dobro za moral naše ekipe :cool:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 11 ožu 2009, 11:16

ankujund napisao:Frank Ribery

pa jel se ti moras stalno svadjat i unosit nemir u ekipu? pa niko ti ne valja,samo blatis druge.Ako ti niko ne valja,niko te ne tira da stojis ovde,nemoj dolazit i gotova stvar,ako ces dolazit i pisat,onda postuj druge i tudja misljenja kako mi postujemo tebe i tvoja...sto vise citam ovakvih postova,manje mi se da dolazit na stranicu,jer svadje i pljuvanje po drugima definitivno nisu razlog zasto sam dosa ovamo... :naprijed:

Ma treba nam jedan takav na forumu, ako nista druga zanimljivije je! Misljenja su tu da se razlikuju, sto bi bilo da svi imamo ista misljanja, koja bi onda bila svrha svega? Ne bi bilo rasprava...

Samo sto on to pokusava docarati na drukciji nacin izigravajuci zrtvu u cijeloj toj prici, e to je vec drugi par cipela! Nek bude sretan sto sinoc nije "popio" ban!
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

Re: Chat

PostPostao/la bavarac » 11 ožu 2009, 11:27

jednostavno sam morao napisat danas prvi post u ovoj temi....dakle dođem ti ja na forum pročitam postove iz LP-a i kad sam mislio odgovorit kad ono puf....nesta struje kod mene.... :hehe: :hehe: :hehe: ...više sile su u pitanju...ni svemoćni Bavarac nije u stanju nekaj spriječit i utjecat na nešto...i tako ti ja odem van na svjež zrak i kad se vratim u sobu gle čuda struja je došla....rekoh da nastavim gdje sam stao.... :haha: :haha: :haha:
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la anton 1983 » 11 ožu 2009, 11:29

to je valjda najgore kaj ti se može desit. meni kad se to desi ja izletim van, nađem prvog cigana koji naleti i svu frustraciju iz sebe izbijem - to jest iz njega :hehe:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la bavarac » 11 ožu 2009, 12:01

anton 1983 napisao:to je valjda najgore kaj ti se može desit. meni kad se to desi ja izletim van, nađem prvog cigana koji naleti i svu frustraciju iz sebe izbijem - to jest iz njega :hehe:

he,he,he....problem leži u tome kaj je 12 sati ,a ja ovaki bunovan i još blago pod utjecajem svega u meni od sinoć nisam u stanju razabrati tko je cigan ,a tko nije.....
:haha: :haha: :haha:

nego šalu na stranu,nebih ti bio u susjedstvu u zadnje vrijeme...jer kako naš Bayern igra u prvenstvu od nastavka sezone malo,malo pa neki "cigo" dobije po tamburici...tj liječiš frustracije nad njim..... :hehe: :hehe: :hehe:
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la Francky boy » 11 ožu 2009, 15:08

ankujund napisao:Frank Ribery

Ne znam ja ko uvodi nered na forumu, rečenicama: "Nabit ću ti štap u dupe" i sl.
I prestani biti Antoanov advokat jer ti to baš i neide.Jedno je sigurno u čemu se ne slažemo.Moja ljubav prema Bayernu i vaše se razlikuju.Kako neko može napisati da Bayern ne može proći u 1/2 finale i navijati za Bayern.To mi baš i ne liči na navijača Bayerna.Ne izigravam ja nikakvog paćenika na forumu samo ne dozvoljavam da me neki balavac vrijeđa.A što se tiče bana (šab me gabri).
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la Francky boy » 11 ožu 2009, 15:12

anton 1983 napisao:Nemoj se sa njim zamarat :mig: Uvijek treba imat dvorsku ludu na forumu da se raja mora nasmijat. To je dobro za moral naše ekipe :cool:

A za ovo ću ti odgovoriti jednom rečenicom: Ti si pokazao svoj nivo inteligencije.Inače za povećanje inteligencije preporučio bih puno ribe i graha(pasulja).Toliko.

I Antone jedva čekam subotu i moj duel sa tobom.Jako se tome radujem.
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la Speedy » 11 ožu 2009, 16:28

Frank Ribery napisao:I Antone jedva čekam subotu i moj duel sa tobom.Jako se tome radujem.

Ovo postaje sve zanimljivije i zanimljivije! :smil42:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 11 ožu 2009, 18:58

Frank Ribery napisao:Ne znam ja ko uvodi nered na forumu, rečenicama: "Nabit ću ti štap u dupe" i sl.
I prestani biti Antoanov advokat jer ti to baš i neide.Jedno je sigurno u čemu se ne slažemo.Moja ljubav prema Bayernu i vaše se razlikuju.Kako neko može napisati da Bayern ne može proći u 1/2 finale i navijati za Bayern.To mi baš i ne liči na navijača Bayerna.Ne izigravam ja nikakvog paćenika na forumu samo ne dozvoljavam da me neki balavac vrijeđa.A što se tiče bana (šab me gabri).

Malo si Franck pogledaj kolko ljudi cijene tvoje mišljenje i postove, pa se zapitaj. Recimo ovaj Haris je tvoj sunarodnjak, al on sa tobom nema veze, sa njim mogu rapravljat bez problema i poštujem njegovo mišljenje makar se u nekim stvarima neslažemo. Ali njemu nikad nebi uputio niti jedan uvredljivi komentar jer on to sa svojim postevima nezaslužuje, nego samo zaslužuje da mu dam korektan odgovor.Meni advokat netreba u to budi uvjeren, samo ljudi uočavaju neke stvari. Od nas niko nije napiso da Bayern nemože u polufinale, NIKO. Pa čovječe još neznamo sa kim igramo. Samo kaj ostatak foruma nebrije gluposti - pa nećemo mi ako izvučemo sad neki ŠPEK klub reč da nemamo šanse - navijat ćemo se i nadat ćemo se al ćemo ostat na zemlji - znači priznat ćemo da je neko jači od nas itd.... Ma joj kaj se ja uopće trudim.

Ovak samnom se možeš ponašat ko kreten - moš me i vrijeđat ja bum to olako shvatil jer od tebe uvredu neshvačam ozbiljno zbog onoga kaj o tebi mislim, ali uvrijedi mi još nekog člana na forumu izuev mene - letiš ko grlica sa foruma.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 11 ožu 2009, 18:59

Bubi napisao:pas mater mi ako je ovo normalan forum,treba bit špek forum s špek forumašima,i špek raspravama,ti mater nisam ziher na kaj ovo sliči,kak da se pes spišal po forumu a to mi ni jasTno,treba baliju Franka Riberyja upiknut u pak :cool:

"Bubi" - mislim ja da nekog drugog treba piknut u pak! :hehe:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 11 ožu 2009, 19:10

I tako nam ode Bubi, a fino sam mu rekao da ce biti baniran ili pobrisan s foruma a on se ponadao! :lol:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Francky boy » 11 ožu 2009, 19:30

anton 1983 napisao:
Frank Ribery napisao:Ne znam ja ko uvodi nered na forumu, rečenicama: "Nabit ću ti štap u dupe" i sl.

Malo si Franck pogledaj kolko ljudi cijene tvoje mišljenje i postove, pa se zapitaj. Recimo ovaj Haris je tvoj sunarodnjak, al on sa tobom nema veze, sa njim mogu rapravljat bez problema i poštujem njegovo mišljenje makar se u nekim stvarima neslažemo. Ali njemu nikad nebi uputio niti jedan uvredljivi komentar jer on to sa svojim postevima nezaslužuje, nego samo zaslužuje da mu dam korektan odgovor.Meni advokat netreba u to budi uvjeren, samo ljudi uočavaju neke stvari. Od nas niko nije napiso da Bayern nemože u polufinale, NIKO. Pa čovječe još neznamo sa kim igramo. Samo kaj ostatak foruma nebrije gluposti - pa nećemo mi ako izvučemo sad neki ŠPEK klub reč da nemamo šanse - navijat ćemo se i nadat ćemo se al ćemo ostat na zemlji - znači priznat ćemo da je neko jači od nas itd.... Ma joj kaj se ja uopće trudim.

Ovak samnom se možeš ponašat ko kreten - moš me i vrijeđat ja bum to olako shvatil jer od tebe uvredu neshvačam ozbiljno zbog onoga kaj o tebi mislim, ali uvrijedi mi još nekog člana na forumu izuev mene - letiš ko grlica sa foruma.

Za informaciju i ja se zovem Haris ako te to zanima, a zašto se neki članovi ne slažu sa mojim mišljenjem mislim da je to poznato.To je tvoja raja iz kvarta pa i ne očekujem da se neko složi.Još jednom bi ti savjetovao da pročitaš temu Sporting - Bayern, pa bi vidio da su neki pisali kako protiv engleza nemamo šansi kao da su oni vanzemaljske ekipe, pa da nam je kadar loš pa od njega ništa ne očekuje,pa su neki pisali da sumnjaju da Bayern može u 1/2 finale,pa onda da je Liverpool mnogo jači od nas par svjetlosnih godina i da bi mi prošli i gore nego Real.....itd.
Ovo ne pišu iskreni i pravi navijači bayerna:
-Kako može neko sumnjati da Bayern može proći dalje
- Kako neko može omalovažavati Bayern govoreći da je Bayern odsta slabiji i da bi doživio i gore debakl od Reala.Takve navijače Bayern ne treba.I jasno je iz ovih rečenica da jedan član ovog foruma kojeg neću citirati više simpatiše Liverpool nego Bayern
-Kako neko može navijati za Bayern i govoriti da nema šansi protiv engleza
-Kako neko može reći da Bayern ima loš kadar i da od njega ne očekuje ništa.Ovo nisu navijači Bayerna i takve Bayern ne treba.Toliko.Mislim da vama smeta moja moć zapažanja jer vas lovim na tankom ledu pa vam to smeta.(Sam protiv svih meni vala ne smeta)
Samo se vi još jednom zapitajte za koga navijate jer to Bayern sigurno nije.

Zašto se ja ovako ponašam prema tebi mislim da znaju svi članovi foruma.Na svakom forumu dočekan sam salvom uvreda od tvoje malenkosti , a neke su bile i vrlo obiljne.

Jedno pitanje : Zašto ljude u svojim postovima djeliš na Srbe , Bosance i Hrvate.Pošto ovakve naziva vrlo često spominješ.

"Tvoje članove" nikad nisam vrijeđao samo sam ukazao im na slabu vjeru u klub i omalovažavanje klubski rezultat iako je taj Sporting prije tri godine igrao finale Cup Uefa.
Sad ja očekujem kako ćeti govoriti kako vi to niste napisali i slično.
No da zaključimo sa ovim sukobom:
Bayern će biti šampion svidjelo se to vama ili ne.
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la Francky boy » 11 ožu 2009, 19:34

anton 1983 napisao:
Bubi napisao:pas mater mi ako je ovo normalan forum,treba bit špek forum s špek forumašima,i špek raspravama,ti mater nisam ziher na kaj ovo sliči,kak da se pes spišal po forumu a to mi ni jasTno,treba baliju Franka Riberyja upiknut u pak :cool:

"Bubi" - mislim ja da nekog drugog treba piknut u pak! :hehe:

Ne znam ko pušta ovakve džukele na forum.
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la anton 1983 » 12 ožu 2009, 08:22

Frank Ribery napisao:Za informaciju i ja se zovem Haris ako te to zanima, a zašto se neki članovi ne slažu sa mojim mišljenjem mislim da je to poznato.To je tvoja raja iz kvarta pa i ne očekujem da se neko složi.Još jednom bi ti savjetovao da pročitaš temu Sporting - Bayern, pa bi vidio da su neki pisali kako protiv engleza nemamo šansi kao da su oni vanzemaljske ekipe, pa da nam je kadar loš pa od njega ništa ne očekuje,pa su neki pisali da sumnjaju da Bayern može u 1/2 finale,pa onda da je Liverpool mnogo jači od nas par svjetlosnih godina i da bi mi prošli i gore nego Real.....itd.

Oni su iz mog kvarta??? Daj molim te donesi još jedan glupi zaključak u nizu svojih bisera - pa niko sa ovog foruma nije iz Zagreba a kamoli iz mog kvarta!!!

Ti neznaš zaključivat sa svojim mozgom, ljudi su jednostavno realni i smatraju da su englezi jači od nas i ono kaj oni pišu je metaforički rečeno. To ti je koda kažeš Lyon ima šanse protiv Barce , da ima ali kakve su one? UžasTno male - realno je za očekivat da mi Pool nebi prošli ali to neznači da ćemo se mi predat i dignut bjelu zastavicu nego smatramo da je Pool u tom okršaju favorit - i to je prokleta istina.

Ma nebum ti više odgovaro. Neam sad volje, jednostavno me fascinira kapacitet ghnoja kojeg ti možeš proizvest.
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva