anton 1983 napisao:Frank Ribery napisao:Za informaciju i ja se zovem Haris ako te to zanima, a zašto se neki članovi ne slažu sa mojim mišljenjem mislim da je to poznato.To je tvoja raja iz kvarta pa i ne očekujem da se neko složi.Još jednom bi ti savjetovao da pročitaš temu Sporting - Bayern, pa bi vidio da su neki pisali kako protiv engleza nemamo šansi kao da su oni vanzemaljske ekipe, pa da nam je kadar loš pa od njega ništa ne očekuje,pa su neki pisali da sumnjaju da Bayern može u 1/2 finale,pa onda da je Liverpool mnogo jači od nas par svjetlosnih godina i da bi mi prošli i gore nego Real.....itd.
Oni su iz mog kvarta??? Daj molim te donesi još jedan glupi zaključak u nizu svojih bisera - pa niko sa ovog foruma nije iz Zagreba a kamoli iz mog kvarta!!!
Ti neznaš zaključivat sa svojim mozgom, ljudi su jednostavno realni i smatraju da su englezi jači od nas i ono kaj oni pišu je metaforički rečeno. To ti je koda kažeš Lyon ima šanse protiv Barce , da ima ali kakve su one? UžasTno male - realno je za očekivat da mi Pool nebi prošli ali to neznači da ćemo se mi predat i dignut bjelu zastavicu nego smatramo da je Pool u tom okršaju favorit - i to je prokleta istina.
Ma nebum ti više odgovaro. Neam sad volje, jednostavno me fascinira kapacitet ghnoja kojeg ti možeš proizvest.
Uspoređivati Lyon i Bayern ma svaka čast.Samo mi nije jasno gdje pronalaziš inspiraciju za ovakve gluposti.Ovo što ti pišeš pa i djete od 3 godine bi se posramili sa znanjem.
Upoređuješ Bayern i Lyon.Pa ovo je za Nopela,Oscara,Gramyja,Zlatnog medvjeda.
width="960"