Chat

Arhivirane teme...

Re: Sporting - Bayern

PostPostao/la Francky boy » 12 ožu 2009, 12:05

anton 1983 napisao:
Frank Ribery napisao:Za informaciju i ja se zovem Haris ako te to zanima, a zašto se neki članovi ne slažu sa mojim mišljenjem mislim da je to poznato.To je tvoja raja iz kvarta pa i ne očekujem da se neko složi.Još jednom bi ti savjetovao da pročitaš temu Sporting - Bayern, pa bi vidio da su neki pisali kako protiv engleza nemamo šansi kao da su oni vanzemaljske ekipe, pa da nam je kadar loš pa od njega ništa ne očekuje,pa su neki pisali da sumnjaju da Bayern može u 1/2 finale,pa onda da je Liverpool mnogo jači od nas par svjetlosnih godina i da bi mi prošli i gore nego Real.....itd.

Oni su iz mog kvarta??? Daj molim te donesi još jedan glupi zaključak u nizu svojih bisera - pa niko sa ovog foruma nije iz Zagreba a kamoli iz mog kvarta!!!

Ti neznaš zaključivat sa svojim mozgom, ljudi su jednostavno realni i smatraju da su englezi jači od nas i ono kaj oni pišu je metaforički rečeno. To ti je koda kažeš Lyon ima šanse protiv Barce , da ima ali kakve su one? UžasTno male - realno je za očekivat da mi Pool nebi prošli ali to neznači da ćemo se mi predat i dignut bjelu zastavicu nego smatramo da je Pool u tom okršaju favorit - i to je prokleta istina.

Ma nebum ti više odgovaro. Neam sad volje, jednostavno me fascinira kapacitet ghnoja kojeg ti možeš proizvest.

Uspoređivati Lyon i Bayern ma svaka čast.Samo mi nije jasno gdje pronalaziš inspiraciju za ovakve gluposti.Ovo što ti pišeš pa i djete od 3 godine bi se posramili sa znanjem.

Upoređuješ Bayern i Lyon.Pa ovo je za Nopela,Oscara,Gramyja,Zlatnog medvjeda. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la anton 1983 » 12 ožu 2009, 12:09

Frank Ribery napisao:Uspoređivati Lyon i Bayern ma svaka čast.Samo mi nije jasno gdje pronalaziš inspiraciju za ovakve gluposti.Ovo što ti pišeš pa i djete od 3 godine bi se posramili sa znanjem.

Upoređuješ Bayern i Lyon.Pa ovo je za Nopela,Oscara,Gramyja,Zlatnog medvjeda. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Eto ga opet jedan u nizu tvojeg kretenizma. Kaj ti fakat nerazumiješ ili koji ti je kurac. Ja sam ti dao primjer te nisam uspoređivo Lyon i Bayern...

Mogo sam ti napisat da je Real imo šanse protiv poola isti kurac, ali kaj to meni znači kad ti to neshvačaš.

Sam znaš kaj mene zanima, kak ti kad nekaj pročitaš uvijek zaključiš onu najmanje moguću i najgluplju stvar - to me doslovce fascinira. AL BAŠ SVAKI PUT! Kod tebe čak niti nevrijedi pravilo "iznimka koja potvrđuje pravilo".
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 12 ožu 2009, 12:27

Frank Ribery napisao:Uspoređivati Lyon i Bayern ma svaka čast.Samo mi nije jasno gdje pronalaziš inspiraciju za ovakve gluposti.

Ajd citiraj gdje je to on napisao! :lol:

Frank Ribery napisao:Upoređuješ Bayern i Lyon.Pa ovo je za Nopela,Oscara,Gramyja,Zlatnog medvjeda. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

S ovakim postovima samo ispadas smijesan, međutim, to ti ocigledno ne shvacas ili ne zelis da shvatis! :neee:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

Re: Chat

PostPostao/la Francky boy » 12 ožu 2009, 12:37

Da vama laicima objasnim neke stvari.Barsa je po meni "najača" od ovih 8 u 1/4 finalu.
Ako napišeš da imamo protiv engleza šanse ko Lyon protiv Barse,a ako se zna da je Barsa bolja od engleza.Zaključak ili konkluzija je da je Bayern =Lyon ili čak Bayern<Lyon. Ovo se uči iz Predmeta Logike u Gimnaziji.Toliko.
I nemojte nešto pisati pa poslije pričati kako ja nešto izmišljam.Vidim Antoane da ti logika nije jača strana.Ali nećemo o obrazovanju jer ja sam čovjek fakultetski obrazovan , a vi niste i u zome je razlika.
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la Francky boy » 12 ožu 2009, 12:40

anton 1983 napisao:
Frank Ribery napisao:Uspoređivati Lyon i Bayern ma svaka čast.Samo mi nije jasno gdje pronalaziš inspiraciju za ovakve gluposti.Ovo što ti pišeš pa i djete od 3 godine bi se posramili sa znanjem.

Eto ga opet jedan u nizu tvojeg kretenizma. Kaj ti fakat nerazumiješ ili koji ti je kurac. Ja sam ti dao primjer te nisam uspoređivo Lyon i Bayern...

Mogo sam ti napisat da je Real imo šanse protiv poola isti kurac, ali kaj to meni znači kad ti to neshvačaš.

Sam znaš kaj mene zanima, kak ti kad nekaj pročitaš uvijek zaključiš onu najmanje moguću i najgluplju stvar - to me doslovce fascinira. AL BAŠ SVAKI PUT! Kod tebe čak niti nevrijedi pravilo "iznimka koja potvrđuje pravilo".

Mogao si napisati Real kao primjer ali nisi i u tom grmu leži zeko.Tako promisli prije nego nešto napišeš.Momak ja sam pravnik i moje je da nešto zaključujem.Zato nemoj stavljati primjere Lyon i ja neću doći do ovih zaključaka.
Ai da si stavio Real bio bih uvrijeđen , jer realno Real je dosta slabiji od Bayerna.
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la Speedy » 12 ožu 2009, 12:41

Bravo Francky boy, 5 sjedi! :lol:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Francky boy » 12 ožu 2009, 12:45

Speedy napisao:Bravo Francky boy, 5 sjedi! :lol:

Nema potrebe za ocjenama, samo sam momku ukazao na greške koje pravi.
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la anton 1983 » 12 ožu 2009, 14:20

Ovako se ja osječam kad pročitam od Franyka post, ko ona stra poznata halidova:

Bol, bbolujem pet nedjelja, satrao sam i 5 cigana! :hehe:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Francky boy » 12 ožu 2009, 14:33

anton 1983 napisao:Ovako se ja osječam kad pročitam od Franyka post, ko ona stra poznata halidova:

Bol, bbolujem pet nedjelja, satrao sam i 5 cigana! :hehe:

Baš mi je drago što voliš bosanske pjevače.
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la Francky boy » 12 ožu 2009, 14:53

Nakon što je holandski Feynord bankrotirao još jedan klub ide tim stopama.Valencija u velikim dugovima od 450 mil eura.Velika zaduženja zbog novog stadiona skupo će ih koštati i već se najavljuje prodaja najboljih igrača.
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la bavarac » 13 ožu 2009, 13:02

učinjeno..... :haha: :haha: :haha:
Zadnja izmjena: bavarac; 13 ožu 2009, 13:07; ukupno mijenjano 1 put/a.
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la anton 1983 » 13 ožu 2009, 13:03

Ej, ima tema u LP di možemo pisat o našim protivnicima, pa samo tam kopiraj ovaj post a od ovdje ga izbriši...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 13 ožu 2009, 20:22

Opet nam sammer bio navratio! :lol: :hehe:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Francky boy » 14 ožu 2009, 14:24

Speedy je li te Antoan obavjestio da više neću učestvovati u raspravama na ovo forum.Bio sam mu napisao da ti od trećeg kola počneš sa Bayern cro ligom.Jer nemam više ambicija da učestvujem u raspravi,gdje na svaki post se odgovara uvredam , provokacijama ,psovkama i rečenicama koje vrijeđaju ljudsko dostojanstvo.Poruka je juče bila poslata,ali očigledno da te tvoj pomoćnik nije obavjestio.Znači forum ću povremeno posjećivati radi uvida u događanja i čisto iz radoznalosti.Postove neći pisati.Protiv tebe i ostalih članova nemam ništa ,možda su se nekad naša mišljenja razlikovala. ali kakav bi to bio svjet kada bi svi isto mislili.Mislim da je davanje Antoanu uloge admina bio prevelik zalogaj za njega,što je on iskoristio prvenstveno za vređanje članova foruma, a ne za promociju i poboljšanje kvalitete.Želim da ovaj forum zaživi i da okupi veliki broj članova, a ja ću svoju sreću potražiti na drugom.Iskreno se nadam da se krpelj nije registrovao na sve forume na zemaljskoj kugli.Elem da vas sve pozdravim sa željom da danas pobjedimo u Bochumu.

Adios amigos

Sa poštovanjem, Frank Ribery
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la anton 1983 » 14 ožu 2009, 14:46

Frank dobro obrati pozornost na ovaj dio:

Speedy napisao:Frank Ribery – za dobrobit cijelog foruma bio sam primoran udaljiti naseg clana......

Al molim te ko Boga ovaj puta nemoj donjet svoj zaključak - nego sam pročitaj i shvati! :hehe:
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva