Werder Bremen

Teme o bundesligaškim klubovima

Re: Werder Bremen

PostPostao/la nele-BHF » 05 stu 2010, 17:11

aj neka mi neko prevede :?
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la anton 1983 » 07 stu 2010, 20:24

Od Werdera u ovom trenutku više nije ostalo ništa. Ekipa nema morala, nema igru, volju, a niti želju dobiti tekmu. Došla je sezona kada Werder mora propasti, no vidjet ćemo jel će to napraviti u stilu ILI će se vratiti kao i svaku sezonu kada to niko više od njih neoćekuje. Iskreno nesječam se kad je Werder spušio zadnji puta 6:0, nekaj najbliže tome je bilo protiv lyona prije par sezona u LP. Zašto su oni propali baš tak jako ne znam, ali kod njih se neš događa i to još od tekme sa Nurnbergom doma. Brijem da Schaaf ovu bagru više nemre držati na okupu, da je taktika promašaj a i da tu i tamo ima neki posvađani igrač...Kako Werder misli dalje, to je nešto kaj Schaaf mora zmisliti , jer ako ovak nastavi po prvi puta otkad ja pratim BUNDESLIGU, mogao bi pomisliti da će Schaaf dobiti otkaz!

Ako ništa drugo bar je ovih 6:0 podiglo prosjek golova u BUNDESLIGI! :mrgreen:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 07 stu 2010, 21:44

Slika

:mrgreen:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 14 stu 2010, 17:07

Napisao bi ja neš o Werderu, ali namjerno neću ;)
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 18 stu 2010, 17:28

REAL oće Almeidu! :lol: Ja mislim da se u Werderu mole da baš oni dođu po njega iako je i Sporting bacio oko i nada se transferu na zimu. Ja ga lično nebi prodavo, ali ako se da koja para uzet zaš ne... E sa njim su se gadni sjebali jer on je baš igrač na kojem uvijek možeš zaraditi...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Lizarazu » 22 stu 2010, 14:04

totalschaden u bremenu. schaaf otvoreno pitao igrače da se povuče.
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la anton 1983 » 25 stu 2010, 08:49

PROPALILALELO!

Eto ga i to se dogodilo. Došla zima prošo rok propo Werder skroz na skroz....Nakon dosta vremena BUMEN neće dočekati proljeće u Europi i na taj način polagano se sprema pad ovog kluba koji je uz Bayern u Europi, BUNDESLIGI u zadnjih par godina skupio najviše bodova. Sa budžetom kojim ovaj klub raspolaže jako dugo su se držali na vrhu i to je za svaku pohvalu. No kako su oni svake godine gubili jednog bitnog, ako ne i najboljeg igrača bilo je pitanje vremena kada će se dogoditi krah. Krah se oćekivao i prije, ali se Werder svake sezone izvukao. Ove godine teško da će se to dogoditi iako Werder ima realne šanse da ulovi Ligu Uefa. No manjak para zbog ne igranja u Europi na proljeće natjerat će upravu kluba da se opet riješi nekih igrača jer će ih biti nemoguće više zadržati u klubu. Tako na zimu možemo oćekivati prodaju Almeide, da bi se još dobilo nekaj para za njega, a na ljeto će ih minimalno napustiti Mertesacker(ako će ga neko htjet), te možda i Marin, makar nevjerujem da će neko za njega dati ponudu kuju Werder neće moći odbiti. No bilo kako bilo čistka je na redu i igrači koji dosta zarađuju mogli bi napustiti klub, pogotovo ako se neulovi Liga Uefe. ne bi se čudio da niti sa Frnigsom ne produže...Werder već sada mora poćeti razmišljati o tome kako će izgledati kadar za slijedeću sezonu. Bez obzira na sve, Werder će i slijedeće sezone sigurno moći sastaviti reŠPEKtabilnu ekipu...

Ja bi reko da su na izlaznim vratima: Silvestre, Merte, Frings, Almeida i bar još njih 3-4...

Zašto su ove sezone propali? Recept je jednpostavan; previše ozlijeđenih igrača, zbog toga se uvijek morala mjenjati taktika, nikako se nisu mogli uigrati i u krucialnim trenucima uslijedio je poraz koji je satrao samopouzdanje igrača, tu su još problemi sa Arnautovićem, Piza nikako da se oporavi, odlazak Ozila, neigranje Nalda. Bumen nema kvalitetnog 3. štopera i kada ne igraju Marte i Naldo skupa, njihova obrana je rupa, a sa njim dvojicom primaju "samo" 2 gola po tekmi. Krivo uložen novac i ne krpanje sa bekova sa kvalitetnim igračem već dovođenje istrošenog govna zvanog Silvestre..
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 25 stu 2010, 11:26

Werder je konačno dotakao dno od kojeg je prošle i pretprošle godine prkosio pa bježao. Puno novih stvari tu treba uvesti, tj. kadar treba totalno nov biti i novaca se mora jaaaaako puno uložiti da bi se vrh tablice mogao držati. Bez toga, predviđam im u budućnosti samo sredinu ljestvice bez mogućnosti nastupa u eurokupovima. :a045:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 29 stu 2010, 12:57

Kao što se i moglo oćekivati, sad kad su sjebali sezoni oni počinju igrati. Sad će još i spasiti sezonu i ući u Ligu Uefe. No dobro, ak niš drugo bar će pošteno namučiti BvB. A kaj je najgore njihovom najboljem strijelcu, a možda i igraču u ovoj sezoni istiće ugovor i sad će ga izgubiti. Baš tipično za Werde, sad kad će Almeida psotat ŠPEK oni će ga popljugat!

Al stvarno moraš biti specijalno nadaren igrač da zabiješ teški trik i da poberš crveni! Ili ti trener mora bit Mourinho! :lol:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la FCB m@niac » 29 stu 2010, 13:05

da, pobjedili su jadnoga St.Paulia, i odma razaraju po kvartu i spašavaju ligu...naravno to nemože biti tako, i već sljedeću tekmu im ja prognoziram pušionu i pad do kraja...nekaj s njima nije uredu... smile44
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la anton 1983 » 29 stu 2010, 14:19

FCB m@niac napisao:da, pobjedili su jadnoga St.Paulia, i odma razaraju po kvartu i spašavaju ligu...naravno to nemože biti tako, i već sljedeću tekmu im ja prognoziram pušionu i pad do kraja...nekaj s njima nije uredu... smile44

kako to misliš da će spasit ligu? Neće oni to ziher, ali sigurno da će tek sad krenut na bolje kad su usrali sezonu (čitaj Europu)...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la FCB m@niac » 29 stu 2010, 15:28

aha, krivo sam te onda razumio u prijašnjem postu....a ništa, sve najbolje Bremenu, iako mislim da im nema spasa...
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la nele-BHF » 29 stu 2010, 20:25

Almeidi i Marici tri utakmice kazne

Werderov Hugo Almeida i Stuttgartov Ciprian Marica kažnjeni su trima utakmicama zabrane igranja, odluka je Sportskog suda Njemačkog nogometnog saveza...

Klubovi su se složili s visinama kazne za svoje igrače i neće se žaliti na odluku koja je time postala i pravovaljana.

Almeida, strijelac hat-tricka u 3-0 pobjedi protiv St. Paulija, dobio je izravan crveni karton desetak minuta prije kraja susreta zbog udaranja Carlosa Zambrana u borbi za loptu.

Marica je kažnjen drugim žutim kartonom u 16. minuti utakmice u porazu 4-2 svoje momčadi protiv HSV-a i to zbog prigovora sucu. Kaznio ga je i klub i to novčano, s 50.000 eura.

Obojica će svoje sljedeće ligaške susrete odigrati u siječnju sljedeće godine.
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la anton 1983 » 01 pro 2010, 13:36

Pošto je Bumen u banani najavili su do dva pojačanja na zimu. Još se ne zna za koju poziciju, ali kako kaže Allofs, ta pojačanja će biti šrot, bačen novac i neće nam pomoć i tražimo jako povoljnje, po mogučnosti besplatne igrače. Ak se mene pita čak bolje i to nego ništa jer boljeg štopera od Prodla ili lijevog beka od Silvestrea ili Boenischa nije uopće problem pronači!

Možda se nađe čak nekaj i u Dinamu! :mrgreen:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 01 pro 2010, 14:22

A šta je sa odlaskom Huga Almeide? Vidim da se nakon španj. okršaja u ponedjeljak spominjao on u Realu... :a045:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Bundesligaški klubovi