Haris napisao:FCB_general napisao:Pitanje je tko je najgori: Vahid Hashemian, Jan Schlaudraff ili ovaj Braafheid![]()
![]()
Najgori je Julio Dos Santos.![]()
E odlično da si i toga ubacio isto. Ne zna se koji je gori od kojeg.

Haris napisao:FCB_general napisao:Pitanje je tko je najgori: Vahid Hashemian, Jan Schlaudraff ili ovaj Braafheid![]()
![]()
Najgori je Julio Dos Santos.![]()

Speedy napisao:
60 i mozemo pocet razgovarati!

JOŠKO napisao:Mogu dati Sneijdera i 20 milja sastrane, pa mogu dobiti švajnija.To bi bio pošten dogovor.![]()
Nešto čitam da pošto nema Olića do kraja sezone,Bayern kreće u kupnju novog napadača?
Pazite ovo--Bendtner iz Arsenala????? Majku ti milu ako kupe ovog panja onda nisu normalni?!Beckenbauer spominje neke nebulozne cifre od 15 milja??Tip vrijedi max 2 milje eura....
Očito je da će Olić dobiti špic u guzicu na kraju sezone.Sam je kriv za to jer mu ova epizoda sa repkom nije trebala.Nakon što se oprostio,budala se vrati i ozljedi si koljeno i polomljen mu nos...![]()
Bilo bude zanimljivo ovih dana.

Ich habe immer gesagt, dass wir den Vertrag mit Bastian unbedingt verlängern wollen. Daran arbeiten wir. Aber wenn das nicht gelingt, dann bleibt er sicher bis zum 30. Juni 2012 beim FC Bayern

nele-BHF napisao:Ja ne mogu biti miran dok Schweini ne produžiKad vidim na drugim sajtovima, kako se povezuje sa Chelseom, Interom i ostalin hoću da se pojedem

FCB_general napisao:nele-BHF napisao:Ja ne mogu biti miran dok Schweini ne produžiKad vidim na drugim sajtovima, kako se povezuje sa Chelseom, Interom i ostalin hoću da se pojedem
A ostat će valjda... Treba stvarno potrudit se pa biti glup i otići u neki drugi klub. Jako dobro je mogao čuti Hoeneßa i Rummeniggea jučer, pa bi mu sve trebalo biti jasno koja odluka je najbolja.

cruz napisao:ostaje on 120%![]()
ne znam Nele dal si gledo scenu na Bayernovom godišnjem sastavku.... Uli priča, svi šute, onda Uli kaže: Švajni, mi stvarno želimo i nadamo se da ćeš ostati i potpisati novi ugovor, dvorana u transu...![]()
bez gebri
nele-BHF napisao:FCB_general napisao:nele-BHF napisao:Ja ne mogu biti miran dok Schweini ne produžiKad vidim na drugim sajtovima, kako se povezuje sa Chelseom, Interom i ostalin hoću da se pojedem
A ostat će valjda... Treba stvarno potrudit se pa biti glup i otići u neki drugi klub. Jako dobro je mogao čuti Hoeneßa i Rummeniggea jučer, pa bi mu sve trebalo biti jasno koja odluka je najbolja.
Upravo to care, samo se bojim. Šta znaš šta on misli...

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju