Transferi i špekulacije o ODLASCIMA igrača!!!

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Transferi i špekulacije o ODLASCIMA igrača!!!

PostPostao/la Red passion » 09 vel 2011, 13:18

mladjo_dj napisao:Naravno da je ali mogli smo uz ostetu trazit i nekog njihovog napadaca ili Mullera ubacit u napad sto bi ja najvise volio u tom slucaju jer nam je ova sezona vjerojatno upropastena tako da bi uz sve prodaje igraca i taj novac od transfera mogli jako pametno potrosit velike, pare na ljeto.

Kojega? Svi imaju 30+(Drogba, Anelka) ili uzet šmokljane poput Kaloua i takvih tipova koji u Chelseaju ništa ne predstavljaju ozbiljno.

mladjo_dj napisao: LVG ga kolko se meni cini ionako ne preferira Gomeza tako da bi si mogao kupiti napadaca po njegovoj zelji samo sto Gaalu bas nije sigurna stolica u klubu.

Ne treba ni govorit koga sve LvG nije preferirao u svojoj karijeri(što bi Hitzfeld i dosta trenera preferiralo), a ti igrači su danas legende i ikone klubova. Čudan je Gaal trener, možda i najčudniji u rangu vrhunskih trenera, ali eto... Ima osvojena prvenstva, kupove, CL. Zbog toga je tu gdje je. Njega shvatiti je nemoguće, osim ako si Nijemac, Nizozemac, Španjolac(prvenstveno Katalonac), onda se može proći. Svi ostali dosta teško.

Slika

A ovo 20-minutno sjedenje na klupi poslije utakmice je po meni vjerovatno produkt Hoeneßa, jer se zna da ovaj samo čeka da krene bosti po njemu sa svih strana. Sreća po njemu da je Rummeniggea u klubu, tko zna šta bi ovaj prvi napravio LvG-u da nije njega koji ga stalno brani i gasi vatru. :| Da je neki drugi klub u pitanju, nastavio bi LvG hladno po svojem.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 09 vel 2011, 13:21

Prejebeno !!

Ko zna, možda taj igrač ipak valja :nemam pojma Naravno da je dobro kaj ga nismo dali kad u tom kratkom periodu nebi stigli dovesti ništa - daj si onda tek zamislite na kaj bi sezona ličila! :roll:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 09 vel 2011, 13:38

Sve što neće Bayern kod sebe iskoristit, hoće zato ostatak Europe. :sick: smile31

Slika

Real will Breno!
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 09 vel 2011, 13:51

U ovo baš nevjerujem, no ja nisam baš ziher da bi u ovom trenutku JA odbio tu ponudu...Bumo vidli kaj će biti na ljeto...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la CroCHEF » 09 vel 2011, 14:06

i onda finale u Munchenu, Breno u dresu RM spasi 2 lopte s linije i opet se ispostavi da smo prodali igraca koji ce osvojit LP

Btw. pricalo se o odlazku Ottla u Basel (meni smrdi ko neki deal za Šipija)
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 09 vel 2011, 15:00

anton 1983 napisao:U ovo baš nevjerujem, no ja nisam baš ziher da bi u ovom trenutku JA odbio tu ponudu...Bumo vidli kaj će biti na ljeto...

Ne vjerujem ni ja, ali sada kad je Breno na klupi, sve je otvoreno. Vrijeme će svoje pokazati.
Ovo mi je najjače:
Der Kaufpreis des brasilianischen Verteidigers beläuft sich laut "Defensa Central" auf 14 Millionen Euro. Zur Erinnerung: Die Bayern holten den "kommenden Weltklasse-Spieler" (O-Ton des damaligen Bayern-Managers Uli Hoeneß) Anfang 2008 für knapp zehn Millionen Euro vom FC Sao Paulo.

Kod nas je 'kommenden Weltklasse-spieler' na stoperu, Tymoschuck! :lol: :lol: :lol: :hehe: :hehe: :haha:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 09 vel 2011, 15:40

:lol: :hehe:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la mladjo_dj » 09 vel 2011, 17:29

FCB_general napisao:
mladjo_dj napisao:Naravno da je ali mogli smo uz ostetu trazit i nekog njihovog napadaca ili Mullera ubacit u napad sto bi ja najvise volio u tom slucaju jer nam je ova sezona vjerojatno upropastena tako da bi uz sve prodaje igraca i taj novac od transfera mogli jako pametno potrosit velike, pare na ljeto.

Kojega? Svi imaju 30+(Drogba, Anelka) ili uzet šmokljane poput Kaloua i takvih tipova koji u Chelseaju ništa ne predstavljaju ozbiljno.

pa zato kazem da je ova sezona vjerojatno upropastena pa onda zas ne uzet jednog jeftinijeg starijeg njihovog igraca al napomenio sam da bi rade u toj situaciji stavio Mullera u napad i onda te silne novce potrosio na ljeto.
Liga prvaka (5x):
1973./74., 1974./75., 1975./76., 2000./01., 2012./13.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Deutscher Meister wird nur der FCB
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 09 vel 2011, 17:35

Zato kaj se onda stvarno igramo sa sudbinom. nekom je to možda teško prihvatiti no Bayern u budučnosti na Gomeza ozbiljno računa i ja nevidim igrača na vidiku koji BI DOŠAO u Bayern a da je bolji od njega i da ga mi REALNO možemo dovesti. Da su prešli granicu od 50 miljona eura e onda bi si ja jako dobro razmislio jer mislim da bi ga za te pare ipak "morali" pustiti...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la mladjo_dj » 09 vel 2011, 18:38

neznam kako vama ali meni Klose jos uopce nije za otpisat, a druga je stvar sto Gaalova formacija njemu ne odgovara.
Liga prvaka (5x):
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 09 vel 2011, 18:51

mladjo_dj napisao:neznam kako vama ali meni Klose jos uopce nije za otpisat, a druga je stvar sto Gaalova formacija njemu ne odgovara.

Pa možda i može ostat jer ipak ko zna kaj će biti sa Olićem, a za Olića možda možemo i dobiti 2 miljona eura :mrgreen:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 09 vel 2011, 19:27

anton 1983 napisao:
mladjo_dj napisao:neznam kako vama ali meni Klose jos uopce nije za otpisat, a druga je stvar sto Gaalova formacija njemu ne odgovara.

Pa možda i može ostat jer ipak ko zna kaj će biti sa Olićem, a za Olića možda možemo i dobiti 2 miljona eura :mrgreen:

A za Miru niš...Klosinjo baš ne odgovara sa robberijem jer nam treba fizički močan igrač...
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la mladjo_dj » 09 vel 2011, 20:35

doro napisao:
anton 1983 napisao:

A za Miru niš...Klosinjo baš ne odgovara sa robberijem jer nam treba fizički močan igrač...

samo je pitanje koliko ce nasa dva staklena odigrati utakmica po sezoni?
U tom slucaju naravno kad bi se igrao sistem 4-4-2 siguran sam da bi nam Klose itekako pomogao al ajde kad LVG forsira jednu te istu formaciju i stavlja igrace gdje hoce...
Liga prvaka (5x):
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 10 vel 2011, 00:20

Taj 4-2-3-1 sustav se danas forsira isključivo zbog tih nekakvih 'umjetnika', tj. da ih što više na terenu bude(krila i ofenzivni vezni). Gledajući danas nogomet, uopće više ne vidim da su sve oči uprte u napadače, već u veznjake koji igraju na sredini terena i na stranama/krilima. Ja inače više volim dva klasična napadača, 2 krila koja učestalo rade za njih, jednu 8-icu i jednu 6-icu na sredini terena. :mudrac: Uglavnom, ono s početka do sredine prošlog desetljeća i 90-ih.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la CroCHEF » 01 ožu 2011, 00:14

Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi