Transferi i špekulacije o DOLASCIMA igrača!!!

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Ljetni prelazni rok

PostPostao/la Red passion » 23 vel 2011, 00:07

UltrasMentalita napisao:Da ne igra ni približno ko na polušpici što ti je nejasno

Igra ili ne igra, kao da je to bitno... On će to da IGRA. Možda ne kod nas redovito, ali zato će u Njemačkoj da igra, kao što je igrao zadnje ljeto u JAR-u i odigrao sasvim odlično. ;) On svakako može tu uskočit, dok za Kroosa se već ne može tek tako reći... Može on to odigrati, ali ne kvalitetno kao 10-tku što mu je prirodna pozicija. :|
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 23 vel 2011, 15:25

UltrasMentalita napisao:
doro napisao:
UltrasMentalita napisao:General malo si mi pao u očima dolaze obojica a Muller i Kroos su izgubljeni na krilima ......i ne zaboravimo zamjenu Lahmu to je nešto najpotrebnije

Muller izgubljen na krilu :?: :?: :?: :!:

Da ne igra ni približno ko na polušpici što ti je nejasno

Evo Ivicaolić ti odgovorio umjesto mene ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Murta » 23 vel 2011, 19:00

Ja sam skoro pao sa stolca kad sam ovo pročitao na jednom stranom Bayernovom forumu. :haha: :lol:

Na temi Kima Kalstroma s kojim je Bayern danas povezivan(obična glupost) jedan pita:
"Zašto nas u zadnje vrijeme povezuju s toliko defenzivnih veznih(Sissoko, M'bia, Kalstrom, pa i Montolivo)?
A drugi mu odgovara:
"Izgleda da van Gaal traži novog obrambenog igrača(defender)."

:lol: :lol: :haha: :haha: :smajl007: :smajl007:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la UltrasMentalita » 26 vel 2011, 10:27

LVG želi Neuera u Bayernu promjenio mišljenje .....daj pišite i ovdje nešto jako me zanima igračka slagalica za slijedeću sezonu :D :D :D
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la doro » 26 vel 2011, 10:31

UltrasMentalita napisao:LVG želi Neuera u Bayernu promjenio mišljenje .....daj pišite i ovdje nešto jako me zanima igračka slagalica za slijedeću sezonu :D :D :D

Tenkre je brzo počelo mjenjat mišljenje reklo bi se kak vjetar puše...ja jesam za Neuera al kaj bu onda sa malim Kraftom treba ga smirit i da ostane kod nas...također ne želim da damo neku masnu lovu za Manuela ako je to u igri onda nisam za njega ioank mu ugovor ističe za 1g! ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la UltrasMentalita » 26 vel 2011, 10:33

Ma ako Neuer dolazio to će vjerojatno biti trampa Kraft u Schalke Neuer u Bayern i biće i manje love u igri jer je i Kraftu cijena narasla
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la Speedy » 26 vel 2011, 10:38

UltrasMentalita napisao:Ma ako Neuer dolazio to će vjerojatno biti trampa Kraft u Schalke Neuer u Bayern i biće i manje love u igri jer je i Kraftu cijena narasla

To bi bilo dobro rjesenje ukljuciti Krafta kako bi se cijena smanjila ali treba imati na umu da Bayern kod transfera NIKAD ne salje svoje igrace u suprotnom smjeru! Mi kupujem igrace parama, nikakve razmjene! 8-) To je Hoeness vec naglasio u nekoliko navrata....
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la UltrasMentalita » 26 vel 2011, 10:43

Jest to bilo u praksi ali je transfer Neuera vrlo kompliciran tako da bi se po mom mišljenju tu mogla dogoditi razmjena uz nadoplatu.....jer Kraft ne želi ostati ako dođe Neuer
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la nele-BHF » 26 vel 2011, 11:16

Ja sam da Kraft ostane !!!!
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Murta » 26 vel 2011, 11:58

Jedna od 5 točaka koje je anton napisao mogla bi se pokazati točnom. Naime, prema portugalskim novinama "DN Desporto" Bayern je gledao Coentraa protiv Stuttgarta i bio vrlo zadovoljan te da bi željeli platiti 30 milijuna € za njega. No, on navodno više preferira Španjolsku i Italiju. :neee:

Ostatak članka možete pročitati u tiskanom izdanju. :mrgreen:
Pa ako je netko u Portugalu, nek kupi "DN Desporto" i skenira članak. :D
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la CroCHEF » 26 vel 2011, 13:38

Izgleda da smo 80% od potpisa s onim mladim Dinom Špeharom

http://sportske.jutarnji.hr/dino-spehar ... n-/928002/
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la doro » 26 vel 2011, 22:38

Murta napisao:Jedna od 5 točaka koje je anton napisao mogla bi se pokazati točnom. Naime, prema portugalskim novinama "DN Desporto" Bayern je gledao Coentraa protiv Stuttgarta i bio vrlo zadovoljan te da bi željeli platiti 30 milijuna € za njega. No, on navodno više preferira Španjolsku i Italiju. :neee:

Ostatak članka možete pročitati u tiskanom izdanju. :mrgreen:
Pa ako je netko u Portugalu, nek kupi "DN Desporto" i skenira članak. :D

30 milja nisu normalni....15-20 još da ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 28 vel 2011, 16:36

Speedy napisao:
UltrasMentalita napisao:Ma ako Neuer dolazio to će vjerojatno biti trampa Kraft u Schalke Neuer u Bayern i biće i manje love u igri jer je i Kraftu cijena narasla

To bi bilo dobro rjesenje ukljuciti Krafta kako bi se cijena smanjila ali treba imati na umu da Bayern kod transfera NIKAD ne salje svoje igrace u suprotnom smjeru! Mi kupujem igrace parama, nikakve razmjene! 8-) To je Hoeness vec naglasio u nekoliko navrata....

A kako bi mi ljudi trampali Krafta za Neuera uopće kad već sada može bilo koji klub s njime pregovarati o prijelazu i potpisu ugovora pošto mu on istječe 30.6.2011.????? Ili ja to nisam dobro upamtio dokle ima potpisan ugovor? :?
Vi ste očito na to zaboravili. Dakle, mi taman i da hoćemo dovesti Neuera, ne možemo uključiti Krafta jer je dovoljno da ovaj pričeka istek ugovora ovog ljeta i ode bez ikakve odštete. Dakle, ili Kraft kao br. 1 a time i potpis ugovora na 3 ili više sezona, ili Neuer kojeg ćemo platiti ne baš malo. :| Odluka će pasti ubrzo pošto sutra počinje 3. mjesec, a kraj sezone znamo kad je. :)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la CroCHEF » 01 ožu 2011, 20:25

"Wir müssen einen Torwart kaufen", so Louis van Gaal am Dienstag. "Wenn das Neuer ist, dann haben wir den Nationalmannschaft von Deutschland. Das ist ein guter Torwart. Aber er muss entscheiden. Ich nicht. Er muss entscheiden."
Van Gaal erinnerte daran, dass Jörg Butt im Sommer seine aktive Karriere beendet, um in die Jugendabteilung des FC Bayern zu wechseln. Also soll ein neuer Top-Torhüter her!
Das bedeutet aber nicht automatisch den Abschied von Thomas Kraft. Van Gaal bot dem 22-Jährigen noch einmal an, zu bleiben und den Konkurrenzkampf anzunehmen. Wenn er ihn denn nicht scheut. Van Gaal: "Wenn ein Spieler bei einer Spitzenmannschaft wie Bayern München nicht mit Konkurrenz leben kann, dann muss er gehen. Das gilt nicht nur für Thomas Kraft, das gilt für jeden Spieler."
Wenn Neuer nun einem Sommer-Transfer zustimmt, was ist dann? Van Gaal: "Das ist nicht an mir. Es ist an unserem Vorstand. Ich überlege mit meinem Vorstand, und der Vorstand entscheidet." Nach Informationen der tz will der FC Bayern um jeden Preis Manuel Neuer holen.
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la UltrasMentalita » 01 ožu 2011, 22:39

CroCHEF napisao:
"Wir müssen einen Torwart kaufen", so Louis van Gaal am Dienstag. "Wenn das Neuer ist, dann haben wir den Nationalmannschaft von Deutschland. Das ist ein guter Torwart. Aber er muss entscheiden. Ich nicht. Er muss entscheiden."
Van Gaal erinnerte daran, dass Jörg Butt im Sommer seine aktive Karriere beendet, um in die Jugendabteilung des FC Bayern zu wechseln. Also soll ein neuer Top-Torhüter her!
Das bedeutet aber nicht automatisch den Abschied von Thomas Kraft. Van Gaal bot dem 22-Jährigen noch einmal an, zu bleiben und den Konkurrenzkampf anzunehmen. Wenn er ihn denn nicht scheut. Van Gaal: "Wenn ein Spieler bei einer Spitzenmannschaft wie Bayern München nicht mit Konkurrenz leben kann, dann muss er gehen. Das gilt nicht nur für Thomas Kraft, das gilt für jeden Spieler."
Wenn Neuer nun einem Sommer-Transfer zustimmt, was ist dann? Van Gaal: "Das ist nicht an mir. Es ist an unserem Vorstand. Ich überlege mit meinem Vorstand, und der Vorstand entscheidet." Nach Informationen der tz will der FC Bayern um jeden Preis Manuel Neuer holen.

Pa zašto si stavio ovo da mi odgonetamo što piše ......ako si stavio barem napiši prevod ;)
UltrasMentalita
Apostol

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi