Miki napisao:Sjetite se Slaudrafa, Karimija, Altintopa, Hasemijana, Ismaela, Hercoga, Borovskog, Fringsa, pa Sose, Demikelisa, Van Bujtena, Pranjica, Brafhajda i jos mnogih drugih.
Aha, a drugi klubovi ih nisu imali? Eto ti sad zbroji koliko para su oni dali za te SVE igrače, a ja ću ti reči samo ovo:
Real - KAKA
MUTD - Veron
Chelsea - Shevčenko
Arsenal - Reyes
Barcelona - Ibrahimović
Inter - Isusa ti ko će to sve nabrojati.....
Milan - Rui costa, Rivaldo, dalje mi se neda...
Juventus - jel moram uopće?
Miki napisao:Koliko je samo novca baceno bezveze, mogli smo za ove pare kupiti bar 2 extra igraca da ostale boli glava od njih, a mi kupili obicne balvane. Trebaju nam bomba igraci, koje i ostali traze, dajte malo ozbiljnosti. Za Evropu trebaju mnogo ozbiljnija pojacanja od ovih koje mi dovodimo. Ako ne zelimo uspjeh u Evropi, ok. Onda cemo i dalje skrtariti iako imamo love da se useres i dovodimo onda Ilicevica, Gundogana i slicne tukce, dosta nam da u Bundesu budemo medju prve 3 ekipe i da u kupu predjemo bar 3 kola. Je li to hocete? Nije mi jasno samo kako tako lose razmisljate i tjesite se da cemo sa takvim igracima nesto postici. Alo, dozovite se malo. Da bi bili konkurentni moramo pazljivo birati pojacanja, kao i pozicije koje trebamo da pojacamo, a ne da kupujemo ko bajagi, samo da bi nekoga doveli i od doticnih igraca po forumima stvarali novog Vidica, Ronalda, kao sto su pojedinci radili sa Trubom, Brenom, tim jebenim Ekicijem, Ilicevicem i slicnom boranijom.
Imaj na umu da smo mi uvijek pogodili sa igračem za kojeg smo dali pare i fala Bogu bar na tome. Nije baš sve tak lagano kak ti misliš jer ja znam kaj tebe smeta. Ti oćeš da se Bayern nosi sa Realom, Barcom , Englezima. E al ti nežikiš koliko je to teško i kaj je sve UH morao napraviti da bi financijski mi njima samo malo mogli PRISMRDITI, a ne biti konkurencija...Postoji red u kojem Bayern mora ćekati da bi doveo igrača koji ti otprilike ide ovako kada se radio o extra klasi:
Dat ću ti primjer recimo na Torresu i to PRIJE nego je otišao u Chelsea!
Puno stvari bi se moralo poklopiti da se on odluči baš za Bayern. Na kraju to nebi bila "željena" odluka nego bi išao tamo jer nema di...
Zašto?
Pa Europsko nogometno tržište je ovakvo.
Postoji neki red u kojem klubovi moraju stati kada se kupuje određena vrsta igrača. Prvo Liverpool bi morao odbiti sve ponude iz EPL-a ili im bar postaviti neku cifru koja je za 10-20 milja veća od onog kluba kojem će ga prodati u inozemstvo. Na taj način morali bi ispasti klubovi iz EPL-a..(ajmo reč da niko nije lud i da ispadnu).
Sada su na redu Real i Barca. Ajmo reč da Barci netreba i to ne pogotovo po toj cijeni, a da on neželi u Real zbog poštovanja prema Atleticu...
Sada samo preostaje velika trojka iz Italije i Bayern...Ja bi rekao da Milan i Inter definitivno sada imaju prednost pred Bayernom ako su u stanju ponuditi isti ili veći novac za određenog igrača. Milan najvjerojatnije nije jer će sada morati otplatiti Ibru pa je teško zamisliti da bi dali 30-40 milja za još jednog napadača. S druge strane tu je Inter za kojeg se nemre reč da nema para, ali se može reč da ima napadača i da su u zadnje vrijeme "škrti" po pitanju davanja velikih novaca za igrača. Sada se i oni odluče da ga nedovedu...
Ostaje samo Juve koji je u teškoj banani i nisu mogli sklepati nofce za Džeku, a Torres je još skuplji. Sa Juveom bi se Bayern još možda i nekako mogao nositi, no ako Juve uđe u LP i da iste pare kao i Bayern, najvjerojatnije bi se odlučio za Seriu A.
E sad vidite otprilike kaj bi se moralo desiti da Torres dođe u bayern...Možda to sada zvuči nema teoretske, ali sve ovo kaj sam ja napiso je itekako moguće i lagano se more dogoditi...Baš zato jer su se hijerarhija i manjak novaca kod nekih klubova kao i nepotrebnost igrača na toj poziciji u Europi promijenio danas Robben igra u Bayernu.