Transferi i špekulacije o DOLASCIMA igrača!!!

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Ljetni prelazni rok

PostPostao/la mladjo_dj » 17 ožu 2011, 21:43

jozotg napisao:Šta mislite o ovom planu?????

pa mogu ti reci da mi se to dosta svida samo mislim da se Poldi nama nece nikad vratiti jer je bas zato i otisao sto je zadnju sezonu proveo na klupi, a vjerujem da kad bi dosao da bi nastavio grijati klupu i jos ako uprava i vrati Lucia vjerujem da princa Polida nece jer ipak nece ici preko svojih postupaka jer su dosta tvrdoglavi, da se razumijemo ja sam protiv njegovog dolaska .
jedino ta pozicija drugog stopera i Vidala, bolje te pare sto bi dali za Vidala ulupat na stopera i dati Gustavu da nastavi konstantno igrati uz Schweinia i jos klupu popunit sa mladim al isto tako ne bih se bunio kad bi dosao i neki stariji igrac iz nekog veceg kluba koji se nece buniti ako sjedi na klupi...
Miki napisao:A sjetite se sta je Eto radio u Barsi i sta sada radi, bruka dobar napadac, mislim da bi sa njim umjesto Gomeza bili bruka dobri u napadu i da bi makar pola Gomezovih promasaja Eto pogodio.

neznam kako tebi ali meni je i sada nas napad jako, jako dobar, Etoo je bolji igrac od Gomeza u pojedinim segmentima ali ja sam zadovoljan i sa sadasnjim dijelom napada jer ako cemo mi ciljat na Etoa Inter ce od nas zahtijevat Bastiana, Riberya ili Robbena i jos uz to puno para sto ja ne bi ni u ludilu dao jer oni se nece njega samo tako rijesit kao sto ni mi nismo i necemo Robberya i slicne...
Liga prvaka (5x):
1973./74., 1974./75., 1975./76., 2000./01., 2012./13.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Deutscher Meister wird nur der FCB
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 17 ožu 2011, 22:08

Miki napisao:Pa kako smo uspjeli dovesti Robena,

A tko je njega uopće htio dovesti kada je igrao u Realu? Nitko. Bio je otpisan i tu je Bayern odmah ozbiljno zagrizao dok drugi su vjerovatno više mozgali koliko ćemo dobiti od njega ako je stalno ozlijeđen, imamo već standardne prvotimce gdje bi on tek bio pričuva, a to on ne želi i sl. Vrti malo kombinacije razno razne, a tu obavezno isključi Arsenala jer Wenger neće trofeje vidjeti dok ne kupi par igrača klase Robben, Lampard, Kaka...

Miki napisao:Kako smo uspjeli zadrzati Lama, Riberija, Svajnija,Milera, a za njima je balavila i jos balavi skoro cijela Evropa: Mancerster, Celzi, Barsa, Inter.,

Kako? Lijepo... Odličnim nogometom, naslovom prvaka, osvajanjem kupa, polufinalom i finalom CL. To se prvenstveno odnosi na Riberyja. Dok Müller ne odlazi kao nedokazan da grije klupu svim klubovima u Europi, a isto tako on je Bayernovo dijete, baš kao i Lahm koji je rođeni Münchenovac gdje ipak je daleko teža odluka otići gdje si ikona, uzor i zvijezda nego jedan dovedeni igrač iz Schalkea i sl., a k tome nisi navijač nego običan plaćenik. Schweini je vagao dugo, no presudili su novci, a vjerovatno i suigrači tipa Ribery, Robben, Müller i Lahm. Strahovalo se godinama šta će biti sa Schweinijem i Lahmom pošto se tamo još 2005-2006. dosta pričalo o njihovim odlascima zbog kvalitetnije lige i te usrane financijski profitabilne CL.

Miki napisao:Npr.sto mi ne bi mogli 'ukrasti' Subotica ispred nosa Mancesteru? Imamo pare, lik igra za sampione BvB, jako dobar. Ne vidim sta nas tu koci.

A tko je to Neven Subotić u svijetu nogometa? Zasad još ništa veliko. Na tom je putu definitivno i napreduje strelovito kako napreduje i Dortmund. Sve ovisi o Dortmundu, kao i o eventualnom budućem klubu koji ga bude doveo, a da računa na to da mu bude prvotimac. Ako ga Bayern hoće dovesti, dovest će ga ukoliko da primamljivu ponudu. No zadnja je opet na Subotiću, jer ipak on igra za PRVAKE Njemačke(kad budemo tako gledali ovog ljeta), tako da on može si mislit, zašto bi odlazio negdje kada sam dio nečega što raste i napreduje prema većim i boljim stazama, a da ide u drugi klub krenuti od nule i nadmetati se, gdje nitko i ništa on nije nego obična novopridošlica gdje sve mora upoznavat i novo učit?

Miki napisao:Isto to vazi i za Nojera.

Za Neuera se zna da može doći i da je to dosta izgledno, ali navijači ga ne prihvaćaju. Dakle, igrat će bez podrške dijela publike. I to je legitimno od strane navijača da tako misle, a on neka igra ko kakav radnik što radi nekom poslodavcu 'hebe mi se tko si i šta si, ali ima da radiš ispravno i kvalitetno za ono što si plaćen'. Rekao bi da tu nije stvar kluba i momčadi više, koliko navijača koji ga ne žele. A to opet ni upravi nije drago gledati kako domaća publika ga ne voli. Dovoljno se sjetiti Mirka Hrgovića u Dinamu. Niti ga Hajdukovci više nisu htjeli vidjeti, a Dinamovci zbog onog dvoranskog prvenstva. Tako je i sa Neuerom i onom zastavicom što je uvrijedilo navijače, kao i vrijeđanje Olivera Kahna od strane jednog balavog picana koji je daleko od takve institucije. Eto, ima to sve svoje razloge u njegovom slučaju. Na upravi je slijedeće, no uprava se vara ako misli da može ispirati mozgove navijačima i da tu moć imaju. :|

Miki napisao:Ja ne znam sta vi toliko vidite u tom Ekiciju,Ilicevicu, Guldoganu (kako li se vec zove)? Da oni stvarno vrijede, zar ne mislite da bi ih vec trazio Arsenal, Barsa? Poznato je da Arsenal vreba sve mlade igrace koji ista vrijede.

Sad si mi ispao totalno smiješan i čudan tip... :? Pa šta ti misliš šta je mislio Wenger kad je dovodio Fabregasa, Ramseyja, Willshearea i sl. mladiće? Da li je njega brigalo šta misle Barcelona, Real i ostali? Njemu je super štimalo da oni ni ne znaju ništa o njima(valjda postoji za to i jako važan razlog?!), a da ih on jedini prepozna, dovede i od sitnih novčića napravi igračine. Nije sve u nadmetanju novcima nakon što mediji vide nekog balavca da negdje vrijedi, nego da i sami klupski skauti bez ičijeg drugog skaut tima otkrije i sebi priskrbi za sitniš.
Ti si ukratko rekao iduće: Arsenal je jedini klub koji može otkriti buduće velike igrače, a Bayern i ostatak Europe to baš nikako nije sposoban, heh... Posebice se tu treba Bayerna naglasiti. O Arsenalovim otkrićima ovisi hoće li drugi početi mahati novcima kako bi im izbili mega jeftinu investiciju. Doslovno to i tako mogu protumačit što si rekao. No shvaćam ja točno što si ti mislio iako se ne bi baš s tobom složio. ;)
Iličević, Ekici, Gündogan... To su sve mladi igrači kojima bi Bayern popunio klupu, a ne prvu postavu. Šta u njima se vidi. Vjerovatno čast što bi bili dio Bayerna, pristali i grijati klupu i biti zamjene Riberyju, Robbenu, Schweiniju i co. Nisu još u ozbiljnim godinama, imat će želje i motiva nadmetati se i tražiti više minuta. Recimo da su to neki od razloga. Dok takav slučaj s Kakom ne bi bio, dovedeš ga kao pričuvu Mülleru... :lol: Ili šutneš ovoga na klupu jer je to Kaka. Pa nisu ljudi one virtualne figurice iz PES 5 i 6 gdje ja dovedem sve zvijezde u jedan klub, a oni mi griju klupu bez ikakvih pritužbi, nezadovoljstva, osjećaja nelagode i sl. :mrgreen:

Miki napisao:a nigdje nisam procitao da su zainteresovani za ove koje vi pominjete. I ne samo oni, vec bilo koji drugi veliki klub. Zasto mi ne bi mogli dovesti Koentraa?

Na pitanje odgovaram pitanjem, zašto mi ne bi doveli jednog Ramseyja kad je bio u Walesu, Patoa kad je bio još u Internacionalu, Lukakua i sl.?

Miki napisao:Lusio nam je dosta toga donio i veliko hvala za sve, ali sam skroz protiv toga da se vrati.Ipak je u godinama, a i jako puno grijesi,

Takvo nekakvo mišljenje i ja dijelim. Jer ipak kad je odlazio, nisam ga apsolutno žalio, jer je s godinama počeo nešto više da i griješi, što mi se nije baš sviđalo. No kad gledam van Buytena i njega, Lucio je ipak za njega opet igračina. Ako ga dovedu, dobrodošao. Trenutno ne vidim ništa vrhunsko i kvalitetno, a da je DOSTUPNO i REALNO dovesti.

Miki napisao:Kazem, treba se raspitati za Pikea,Subotica,Vermalena. Pike jeste da je u najboljem klubu, ali kad smo vec doveli Robena iz najveceg kluba, sto ne bismo mogli i Pikea? Vrijedi pokusati.

Ako to ne znaš zašto ne bi, e onda stvarno... :lol: :lol: :lol: Za Subotića još ajde, može proći s obzirom na klub i situaciju u tom klubu zadnjih 8 godina... Ali ovu dvojicu, posebice Piquea... :mrgreen: :mrgreen: :hehe: I da, definitivno vrijedi. Onda će se ljudi na Balkanu(a i u zapadnoj Europi) moći svjetski smijati kako je jedan Bayern našao stroj zvan Barca pitati za Piquea koji gotovo da je prva zamjena kapetana ekipa. :haha:
A ovaj iz Engleske će teško u Bundesligu. Tu ipak treba daleko više očekivati od Dortmunda, Leverkusena i još 2-3 kluba da u Europi postanu svima opasni u CL, pa i Bundesligi. A kad će se to dogoditi i hoće li uopće, ostaje vidjeti.

Miki napisao:I mislim da bi trebali dovesti novog napadaca, pravog golgetera,mozda Etoa.

Svaka čast, ali ti stvarno misliš da bi svi ti klubovi svoje najvažnije i najbolje igrače prodali jednoj od glavnih euro konkurencija? :? Samo to si prvo zamisli u glavi. Stvarno ako je to moguće, onda Hoeneßa je trebalo otjerati još tamo 2003. godine.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 17 ožu 2011, 22:17

normala napisao:Ovaj čovjek je dobar štoper: http://en.wikipedia.org/wiki/Luis%C3%A3o On ima 30 godina i dovoljno je iskusan. Igrao je i u LP i u EL, i ima veliki broj nastupa za reprezentaciju Brazila. Kapiten je Benfice, iskusan, jak i ima visinu, a znam da smo ga već jednom tražili.

Citiram normalu, ali pitam Mikija... Zašto ovaj čovjek nikako nije na meti Reala, Barcelone, Chelseaja, Arsenala, oba Manchestera, Liverpoola, Tottenhama, Evertona, Juventusa, Milana, Intera, Valencije i drugih? I to svih ovih godina kako je u Europi? Zašto? A tobože je on evo primjerice normali dobar stoper... Meni nikako u glavu ne ulazi. Chelsea je čak uzeo njegovog partnera Davida Luiza ove zime iz Benfice, a taj Luisao je OPET ostao u Portugalu. Kako to ako je on stvarno kvalitetan stoper? Evo ovo je ujedno pitanje i za se ostale. Tip 30 godina i još nakon odlaska iz brazilske u protugalsku nikad nije netko zazvonio iz elite da ga zove? Iako Benfica je za mene najveća portugalska institucija, fantastičan klub i smatram ga euro gigantom bez obzira što nakon prijelaza iz 90-ih je nestao na karti Europe, s iznimkom par sezona sudjelovanja u CL i jednog četvrtfinala u njemu. :| Da čujem mišljenja kad već konačno naveliko raspravljamo. :geek:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la jozotg » 17 ožu 2011, 22:30

FCB_general napisao:
Miki napisao:Pa kako smo uspjeli dovesti Robena,

A tko je njega uopće htio dovesti kada je igrao u Realu? Nitko. Bio je otpisan i tu je Bayern odmah ozbiljno zagrizao dok drugi su vjerovatno više mozgali koliko ćemo dobiti od njega ako je stalno ozlijeđen, imamo već standardne prvotimce gdje bi on tek bio pričuva, a to on ne želi i sl. Vrti malo kombinacije razno razne, a tu obavezno isključi Arsenala jer Wenger neće trofeje vidjeti dok ne kupi par igrača klase Robben, Lampard, Kaka...

Miki napisao:Kako smo uspjeli zadrzati Lama, Riberija, Svajnija,Milera, a za njima je balavila i jos balavi skoro cijela Evropa: Mancerster, Celzi, Barsa, Inter.,

Kako? Lijepo... Odličnim nogometom, naslovom prvaka, osvajanjem kupa, polufinalom i finalom CL. To se prvenstveno odnosi na Riberyja. Dok Müller ne odlazi kao nedokazan da grije klupu svim klubovima u Europi, a isto tako on je Bayernovo dijete, baš kao i Lahm koji je rođeni Münchenovac gdje ipak je daleko teža odluka otići gdje si ikona, uzor i zvijezda nego jedan dovedeni igrač iz Schalkea i sl., a k tome nisi navijač nego običan plaćenik. Schweini je vagao dugo, no presudili su novci, a vjerovatno i suigrači tipa Ribery, Robben, Müller i Lahm. Strahovalo se godinama šta će biti sa Schweinijem i Lahmom pošto se tamo još 2005-2006. dosta pričalo o njihovim odlascima zbog kvalitetnije lige i te usrane financijski profitabilne CL.

Miki napisao:Npr.sto mi ne bi mogli 'ukrasti' Subotica ispred nosa Mancesteru? Imamo pare, lik igra za sampione BvB, jako dobar. Ne vidim sta nas tu koci.

A tko je to Neven Subotić u svijetu nogometa? Zasad još ništa veliko. Na tom je putu definitivno i napreduje strelovito kako napreduje i Dortmund. Sve ovisi o Dortmundu, kao i o eventualnom budućem klubu koji ga bude doveo, a da računa na to da mu bude prvotimac. Ako ga Bayern hoće dovesti, dovest će ga ukoliko da primamljivu ponudu. No zadnja je opet na Subotiću, jer ipak on igra za PRVAKE Njemačke(kad budemo tako gledali ovog ljeta), tako da on može si mislit, zašto bi odlazio negdje kada sam dio nečega što raste i napreduje prema većim i boljim stazama, a da ide u drugi klub krenuti od nule i nadmetati se, gdje nitko i ništa on nije nego obična novopridošlica gdje sve mora upoznavat i novo učit?

Miki napisao:Isto to vazi i za Nojera.

Za Neuera se zna da može doći i da je to dosta izgledno, ali navijači ga ne prihvaćaju. Dakle, igrat će bez podrške dijela publike. I to je legitimno od strane navijača da tako misle, a on neka igra ko kakav radnik što radi nekom poslodavcu 'hebe mi se tko si i šta si, ali ima da radiš ispravno i kvalitetno za ono što si plaćen'. Rekao bi da tu nije stvar kluba i momčadi više, koliko navijača koji ga ne žele. A to opet ni upravi nije drago gledati kako domaća publika ga ne voli. Dovoljno se sjetiti Mirka Hrgovića u Dinamu. Niti ga Hajdukovci više nisu htjeli vidjeti, a Dinamovci zbog onog dvoranskog prvenstva. Tako je i sa Neuerom i onom zastavicom što je uvrijedilo navijače, kao i vrijeđanje Olivera Kahna od strane jednog balavog picana koji je daleko od takve institucije. Eto, ima to sve svoje razloge u njegovom slučaju. Na upravi je slijedeće, no uprava se vara ako misli da može ispirati mozgove navijačima i da tu moć imaju. :|

Miki napisao:Ja ne znam sta vi toliko vidite u tom Ekiciju,Ilicevicu, Guldoganu (kako li se vec zove)? Da oni stvarno vrijede, zar ne mislite da bi ih vec trazio Arsenal, Barsa? Poznato je da Arsenal vreba sve mlade igrace koji ista vrijede.

Sad si mi ispao totalno smiješan i čudan tip... :? Pa šta ti misliš šta je mislio Wenger kad je dovodio Fabregasa, Ramseyja, Willshearea i sl. mladiće? Da li je njega brigalo šta misle Barcelona, Real i ostali? Njemu je super štimalo da oni ni ne znaju ništa o njima(valjda postoji za to i jako važan razlog?!), a da ih on jedini prepozna, dovede i od sitnih novčića napravi igračine. Nije sve u nadmetanju novcima nakon što mediji vide nekog balavca da negdje vrijedi, nego da i sami klupski skauti bez ičijeg drugog skaut tima otkrije i sebi priskrbi za sitniš.
Ti si ukratko rekao iduće: Arsenal je jedini klub koji može otkriti buduće velike igrače, a Bayern i ostatak Europe to baš nikako nije sposoban, heh... Posebice se tu treba Bayerna naglasiti. O Arsenalovim otkrićima ovisi hoće li drugi početi mahati novcima kako bi im izbili mega jeftinu investiciju. Doslovno to i tako mogu protumačit što si rekao. No shvaćam ja točno što si ti mislio iako se ne bi baš s tobom složio. ;)
Iličević, Ekici, Gündogan... To su sve mladi igrači kojima bi Bayern popunio klupu, a ne prvu postavu. Šta u njima se vidi. Vjerovatno čast što bi bili dio Bayerna, pristali i grijati klupu i biti zamjene Riberyju, Robbenu, Schweiniju i co. Nisu još u ozbiljnim godinama, imat će želje i motiva nadmetati se i tražiti više minuta. Recimo da su to neki od razloga. Dok takav slučaj s Kakom ne bi bio, dovedeš ga kao pričuvu Mülleru... :lol: Ili šutneš ovoga na klupu jer je to Kaka. Pa nisu ljudi one virtualne figurice iz PES 5 i 6 gdje ja dovedem sve zvijezde u jedan klub, a oni mi griju klupu bez ikakvih pritužbi, nezadovoljstva, osjećaja nelagode i sl. :mrgreen:

Miki napisao:a nigdje nisam procitao da su zainteresovani za ove koje vi pominjete. I ne samo oni, vec bilo koji drugi veliki klub. Zasto mi ne bi mogli dovesti Koentraa?

Na pitanje odgovaram pitanjem, zašto mi ne bi doveli jednog Ramseyja kad je bio u Walesu, Patoa kad je bio još u Internacionalu, Lukakua i sl.?

Miki napisao:Lusio nam je dosta toga donio i veliko hvala za sve, ali sam skroz protiv toga da se vrati.Ipak je u godinama, a i jako puno grijesi,

Takvo nekakvo mišljenje i ja dijelim. Jer ipak kad je odlazio, nisam ga apsolutno žalio, jer je s godinama počeo nešto više da i griješi, što mi se nije baš sviđalo. No kad gledam van Buytena i njega, Lucio je ipak za njega opet igračina. Ako ga dovedu, dobrodošao. Trenutno ne vidim ništa vrhunsko i kvalitetno, a da je DOSTUPNO i REALNO dovesti.

Miki napisao:Kazem, treba se raspitati za Pikea,Subotica,Vermalena. Pike jeste da je u najboljem klubu, ali kad smo vec doveli Robena iz najveceg kluba, sto ne bismo mogli i Pikea? Vrijedi pokusati.

Ako to ne znaš zašto ne bi, e onda stvarno... :lol: :lol: :lol: Za Subotića još ajde, može proći s obzirom na klub i situaciju u tom klubu zadnjih 8 godina... Ali ovu dvojicu, posebice Piquea... :mrgreen: :mrgreen: :hehe: I da, definitivno vrijedi. Onda će se ljudi na Balkanu(a i u zapadnoj Europi) moći svjetski smijati kako je jedan Bayern našao stroj zvan Barca pitati za Piquea koji gotovo da je prva zamjena kapetana ekipa. :haha:
A ovaj iz Engleske će teško u Bundesligu. Tu ipak treba daleko više očekivati od Dortmunda, Leverkusena i još 2-3 kluba da u Europi postanu svima opasni u CL, pa i Bundesligi. A kad će se to dogoditi i hoće li uopće, ostaje vidjeti.

Miki napisao:I mislim da bi trebali dovesti novog napadaca, pravog golgetera,mozda Etoa.

Svaka čast, ali ti stvarno misliš da bi svi ti klubovi svoje najvažnije i najbolje igrače prodali jednoj od glavnih euro konkurencija? :? Samo to si prvo zamisli u glavi. Stvarno ako je to moguće, onda Hoeneßa je trebalo otjerati još tamo 2003. godine.

MA generale ja i ti isto razmišljamo,ali Miki se napalio na Subotića I Piqea i ne možeš mu ništa.
Pitanje za Mikija: bi li ti dao Robbena ili Švajnija za Etoa ?? Pazi šta ćeš odgovoriti da ne bi neki pomislili da voliš crne dečke :mrgreen: :mrgreen:
www.mot.hr najbolje mjesto za pisače u HR

Još talijanima nisam oprostio sječu Velebita,ni Velog Jožu.Niti ću ikad.
jozotg
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la FCB m@niac » 17 ožu 2011, 22:31

Pa, preveč košta za svoje godine...mislim... :?
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la Red passion » 17 ožu 2011, 22:46

LuctL napisao:Prvo i osnovno, niti jedan igrac nece otici iz kluba koji je uspjesan i u kojem igra konstantno. Ja nigdje nisam procita/cuo da su ili Pique ili Eto´o nezadovoljni pa da traze transfer i da u tom slucaju mozda cak Bayern ima kojih maloh sansi da ih dovede. Bayern, ne samo Bayern nego bilo koji TOP klub iz Europe apsolutno ne moze dovesti igraca iz nekog drugog TOP kluba a da ne postoji JEBENO DOBAR razlog. (da je igrac nezadovoljan, zeljean novih izazova, svadja sa ostilim igracima, pare i slicno)

O ovome ja također govorim. :legendo: :bravo: Nikad još takvo šta nisam vidio da netko odlazi otamo gdje mu je fantastično, a da mu negdje drugdje bude lošije. Možda Cristiano Ronaldo koji je eto želio novi izazov nakon osvajanja trofeja u Engleskoj kao i CL s ManU, veću zaradu, topliju klimu, malo mekši nogomet u Španjolskoj i samu životnu želju da igra za Real Madrid.

LuctL napisao:Zasto je Robben dosao u Bayern, zato sto mu Real nije garantirao mjesto u prvih 11, dakle Robben nije htio grijat klupu i amo dalje, vidio dobru priliku u bayernu i gotovo.
Uostalom zato se i kupoprodaju igraci (ili su nezadovoljni ili klub ima profita od toga)

Također, zaboravio sam istaknuti da kad je Robben prelazio iz Reala gdje mu upravo tih prvih 11 nije bilo zagarantirano, bolje rečeno... Nije ga se smatralo jednim od nositelja igre što je stvarno uvreda bila, baš kao i za igračinu poput Sneijdera.
A posebice valja istaknuti kako je Bayern tog ljeta krenio kupovati gotovo na svakoj poziciji osim obrane kvalitetne igrače. Gomez nakon odlične sezone u Stuttgartu došao za velike novce, fantastični Olić iz HSV-a, Tymoschuk koji je nakon osvajanja EL stvarno bio odličan zadnji vezni, ali prije svega... Trener je bio Nizozemac van Gaal, ambicije kluba su bile velike s njime koji je trenirao i bio uspješan sa Ajaxom i Barcelonom, baš kao i svježe sa AZ-om u svojoj zemlji. Isto tako u klubu je bio van Bommel, dakle 2 Nizozemca su ga daleko lakše privukla u jako ambiciozan klub. I eto, to se i dogodilo, prvenstvo, kup i finale CL. Sve što bi jedan novi igrač u prvoj sezoni priželjkivao, kao i svoj najjači doprinos momčadi.

LuctL napisao:Realni transferi koje mozemo obaviti su oni unutar Bundeslige(mada mislim da ne mozemo nista od Dortmunda uzet), i oni ne TOP, ali malo manje TOP igraci iz ostalih liga. To je moje misljenje, a vjerujem i ostaloh clanova.

Ja osobno se slažem i tako gledam i mislim. :bravo:

LuctL napisao:Mozda zato sto mu je u portugalu sasvim ok, i mozda zato sto ga nitko od top klubova nije trazio, a on nije htio u neki prosjecan klub, jer mu je u portugalu i vise nego dobro. igra evropu i ligu svake godine

A tip očito nije godinama kotirao u takvim klubovima kao nešto ozbiljno, što ja smatram da je glavni razlog zašto on ne igra u velikom klubu. Njega se vidno zaobilazi u što širem krugu. Jer ipak je i redovni član reprezentacije Brazila, ali sve je to očigledno ništa. U Portugalu mu je fantastično(ne vidim razloga zašto ne bi bilo, jel tako?), igra Europa ligu svake godine s ponekom sezonom u CL, ambicije mu očito nisu velike za razliku od nekih drugih današnjih nogometaša. Jednostavno čovjek bez obzira na to ne očajava i uživa u nogometu i klubu koji mu je dao dimenziju više u karijeri.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 17 ožu 2011, 23:11

Ja još ovu stranu uopće nisam čito, al moram vam već sad reč da bum zdrko!!! Ljudi pa vi fakat pišete i raspravljate!!

Speedy vidiš ti ovo, pa forum živi bez mene! :shock: :lol:

:smile30: :smile30: :smile30:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Francky boy » 18 ožu 2011, 00:03

Nisam nešto pomno obratio pažnju na prethodne postove jer se razglabalo o tome koga možemo dovesti, a koga ne.Prvo treba postaviti pitanje na kojim pozicijama nama trebaju igrači.Moje lično mišljenje je da naša zadnja 4 igrača nisu loša koliko je loša naša formacija.Treba reći da mi igramo najofanzivniju formaciju trenutno u Evropi.To je 4-2-4 formaciju u kojoj se ta 4 igrača ne vraćaju i ne pomažu odbrani.U takvoj konstalaciji snaga kad protivnik nas napada kao u slučaju sa Interom naših 4-5 igrača ostaje sa 6-7 protivničkih što na kraju mora rezultirati greškama.Da smo kojim slučajem protiv Intera igrali sa Gustavom-Sweinijem-Kroosom na zadnjem veznom mi tekmu ne bi izgubili, ali sad je već kasno.Najveći problem Bayerna je Muller čija pozicija je totalno nedefinisana.Nije ni vezni, a nije ni klasični napadač.Nešto između pjevca i kokoši ( on je sportski transeksualac).Znači formaciju treba promjeniti ili u 4-3-3 sa tri zadnja vezna ili u pravu 4-5-1 sa playmakerom tipa Ozila u repci.Ako ćemo pričati o igračima koje možemo dovesti, a mogli bi pomoći tu se treba prvenstveno okrenuti Chelsiju i Cityu koji će u rasprodaju i smanjenje troškova.Coentrao je pod mus i vjerovatno će Neuer doći.Treba biti realan i reći da igrači kao Ekici i Iličević su pojačanja za Dinamo,Nirnberg i slične klubova, a nikako za BAyern koji pokušava da svoj kadar dovede na nivo Manchestera i koliko toliko približi Barsi i Realu.Svi smo mi svijesni da će Bayern stući jedno 80-90 mil eura jer smo uvijek nakon loše sezone trošili 80 pa čak i više mil eura.
Ja bih recimo doveo najboljeg štopera kojeg možemo dovesti,Coentrao-a,Neuera i da i ne,playa ako budemo igrali 4-5-1 ili zadnjeg veznog (Montoliva) u 4-3-3 formaciji i zamjenu za Robberya,ali ne nekog talenta već igrača sa kojim naš kvalitet u napadu neće opadati ako se ovaj dvojac povredi.I Demichelisu bi dao šansu jer je on štoper svjetske klase bez obzira na loš sezonu u kojoj je imao povrede i sukob sa Gaalom.

4-3-3 (4-3-2-1)

--------------------Neuera-----------------

LAhm------Mr.X --------Demichelis--Coentrao

----Sweini-------Montolivo-----Gustavo---

Robben-----------Gomez------------Ribery

4-2-3-1

--------------------Neuera-----------------

LAhm------Mr.X --------Demichelis--Coentrao

---------------Sweini-----Gustavo------------

Ribery-------------Hazard---------Robben

--------------------Gomez---------------------

Moja formacija koja bi mogla riješti problem odbrane:

---------------------------Neuer---------------------

--------Breno----------Mr. X-----------Demichelis

LAhm--------------------------------------------------Coentrao
---------------Sweini---------------Gustavo--------------------

Ribery-----------------------------------------------Robben
-------------------------Gomez-----------------------------

U ovoj formaciji bismo napadali sa 7 igrača i ne bismo strahovali jer bi otraga imali trojicu u odnosu na dosadašnja dva kad Lahm i Pranjić krenu naprijed,a kad bi se branili opet bi imali 7 i to čak 5 u zadnoj liniji pa bi protivniku bilo jako teško doći do gola.U ovoj formaciji Coentrao i Lahm bi imali puno više slobode naprijed, a znamo koliko su prodorni i koliko bi naš napad bio opasnij.Znači jači i u odbrani i u napadu.Ali Bože moj ja nisam trener Bayern.Jedino to mogu na manageru.
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la normala » 18 ožu 2011, 00:54

FCB_general napisao:
normala napisao:Ovaj čovjek je dobar štoper: http://en.wikipedia.org/wiki/Luis%C3%A3o On ima 30 godina i dovoljno je iskusan. Igrao je i u LP i u EL, i ima veliki broj nastupa za reprezentaciju Brazila. Kapiten je Benfice, iskusan, jak i ima visinu, a znam da smo ga već jednom tražili.

Citiram normalu, ali pitam Mikija... Zašto ovaj čovjek nikako nije na meti Reala, Barcelone, Chelseaja, Arsenala, oba Manchestera, Liverpoola, Tottenhama, Evertona, Juventusa, Milana, Intera, Valencije i drugih? I to svih ovih godina kako je u Europi? Zašto? A tobože je on evo primjerice normali dobar stoper... Meni nikako u glavu ne ulazi. Chelsea je čak uzeo njegovog partnera Davida Luiza ove zime iz Benfice, a taj Luisao je OPET ostao u Portugalu. Kako to ako je on stvarno kvalitetan stoper? Evo ovo je ujedno pitanje i za se ostale. Tip 30 godina i još nakon odlaska iz brazilske u protugalsku nikad nije netko zazvonio iz elite da ga zove? Iako Benfica je za mene najveća portugalska institucija, fantastičan klub i smatram ga euro gigantom bez obzira što nakon prijelaza iz 90-ih je nestao na karti Europe, s iznimkom par sezona sudjelovanja u CL i jednog četvrtfinala u njemu. :| Da čujem mišljenja kad već konačno naveliko raspravljamo. :geek:

Moje 3 želje su: Lucio, Neuer i Coentrao, dok je četvrta (drugi štoper) upitnik! Ja sam njega naveo samo kao primjer moguće kupovine jer na tržištu nema puno dobrih rješenja za tu poziciju i stvarno ne znam koga bi mogli dovesti. Navedi mi jednog iskusnog i dobrog štopera koji se može kupiti u sljedećem prelaznom roku, a koji bi bio pojačanje za Bayern? Ako bi kupovali 2 štopera, volio bi da jedan bude od 30-32 godine, iskusan i dobar koji ima osobine vođe. Pratim portugalsku ligu, pogotovo Benficu i Porto, i tamo igra puno dobrih i kvalitetnih igrača. Veliki broj igrača je iz navedenih klubova prelazio u jače i bolje timove i lige i tamo su ostavili jako dobar dojam. Chelsea je imao dobra iskustva sa igračima iz navedene lige, pogotovo iz Porta, a i zadnji transfer Davida Luiza je bio pun pogodak. Siguran sam 100% da bi Coentrao bio pun pogodak u Bayernu! Luisao je sigurno kvalitetan igrač, ali ako na tržištu bude boljih i kvalitetnijih igrača ne bi volio da ga kupimo. U Portu na poziciji CB je dobar Nicolas Otamendi (argentinski reprezentativac) i ja vjerujem ako ovako nastavi da će ga uskoro kupiti veći klub iz jače lige. Miki je rekao da bi volio viditi Piquea u dresu Bayerna. Ja bi to prvi želio i davno sam to napisao, ali po meni je to nemoguće. On zaista vrijedi mnogo i već sada je jedan od najboljih na svijetu. Ima sve osobine modernog štopera (jak je, ima visinu, tehniku, kompletan igrač). Ne vidim razlog da ide iz najboljeg kluba na svijetu, a cijena bi mu bila astronomska! Pozdravio bi i kupovinu Subotića, koji se dokazao i koji će ako ovako nastavi postati jedan od boljih na svojoj poziciji. Ne traže ga bez razloga klubovi iz PL. Možda je to novi Nemanja Vidić. Mislim da bi on bio možda i najbolje rješenje uz jednog iskusnog štopera kakav je Lucio.
normala
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la CroCHEF » 18 ožu 2011, 00:56

Meni je glupo izbacivati Mulca iz ekipe
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Francky boy » 18 ožu 2011, 01:12

CroCHEF napisao:Meni je glupo izbacivati Mulca iz ekipe

NA žalost on nas je koštao rezultata jer su nas ove godine pročitali.On bi mogao igrati ako bi Gomez otišao na klupu, ali bi tad bili bez klasičnog napadača pa ni to nije baš solucija.Moramo riješiti sistemom odbranu.Ne slažem se da nam je odbrana loša već formacija .Preofanzivna formacija koštala nas je poraza protiv ekipa koje dobro igraju na kontre .
Ako već mulac mora igrati ond aon ide na krilo, a Ribery na desetku u sredinu i onda igramo 4-2-3-1 kao Njemačka.
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la mladjo_dj » 18 ožu 2011, 01:21

nemoze se reci da je Muller los na terenu i po meni je isto lose njega izbacivat jer s time automatski njega ubijamo, a nije to zasluzio.
Sto je najjace ko zna kakve Jupp ima zamisli sa Bayernom mozda se opet vratimo na formaciju 4-4-2 iako po meni treba ostaviti ovu trenutacnu formaciju ali ne biti glup ko LVG i forsirati stalno jedno te isto nego se malo i prilagodavat protivnickim timovima i mijenjat tu formaciju s obzirom na igru protivnika...
kad smo mi promijenili pocetnu formaciju ove sezone :?:
NIKAD, jos jedan dokaz tvrdoglavosti i kurcenja Gaala
Liga prvaka (5x):
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Francky boy » 18 ožu 2011, 01:26

mladjo_dj napisao:

nemoze se reci da je Muller los na terenu i po meni je isto lose njega izbacivat jer s time automatski njega ubijamo, a nije to zasluzio.
da sto je najjace ko zna kakve Jupp ima zamisli sa Bayernom mozda se opet vratimo na formaciju 4-4-2 iako po meni treba ostaviti ovu trenutacnu formaciju ali ne biti glup ko LVG i forsirati stalno jedno te isto nego se malo i prilagodavat protivnickim timovima i mijenjat tu formaciju s obzirom na igru protivnika...

Nije on tvrdoglav koliko je formacija loša.BArsa zadnjih 5-6 godina igra istu formaciju pa nema problema.Njegov problem je što nam odbrana nije dvije tekme zaredom igrala u istom sastavu.Muller se mora prilagoditi ekipi , a ne ekipa njemu.Smatram da bi Ribery u sredini pravio puno više problema jer bi imao više prostora za dribling i asistenciju.Onako ga udvajaju i onda to ide dosta teže, a Mulac na krilu može podjednako dobro igrati.NA SP-u je pokazao da je na toj poziciji killer.
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la mladjo_dj » 18 ožu 2011, 01:34

Francky boy napisao:
mladjo_dj napisao:

da sto je najjace ko zna kakve Jupp ima zamisli sa Bayernom mozda se opet vratimo na formaciju 4-4-2 iako po meni treba ostaviti ovu trenutacnu formaciju ali ne biti glup ko LVG i forsirati stalno jedno te isto nego se malo i prilagodavat protivnickim timovima i mijenjat tu formaciju s obzirom na igru protivnika...

Nije on tvrdoglav koliko je formacija loša.BArsa zadnjih 5-6 godina igra istu formaciju pa nema problema.Njegov problem je što nam odbrana nije dvije tekme zaredom igrala u istom sastavu.

to je istina da stoperi nisu igrali zajedno ali ko bira igrace i ko mijenja formaciju neko trener...
Barca ima vrhunsku i uigranu obranu za razliku od nas, ne kazem ja tu nista protiv formacije mi kad bi imali vrhunsku obranu i igrali tu formaciju koju sad igramo mi bi bili u rangu Barce.
Mi nazalost nemam takvu obranu i zato ja govorim da je ponekad trebalo i formaciju tima mijenjat, a ne se drzati jednog te istog i ici glavom kroz zid. On je htio u roku od godinu i nesto dana napraviti od Bayerna najatraktivniji klub uz Barcu i Real naravno da bi nama svima to bilo drago ali brate mili pa nemoze se to samo tako...
Liga prvaka (5x):
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Speedy » 18 ožu 2011, 07:06

anton 1983 napisao:Ja još ovu stranu uopće nisam čito, al moram vam već sad reč da bum zdrko!!! Ljudi pa vi fakat pišete i raspravljate!!

Speedy vidiš ti ovo, pa forum živi bez mene! :shock: :lol:

:smile30: :smile30: :smile30:

:bravo:

Ima nesto i dobrog u ovoj neuspjesnoj sezoni jer upravo ona je "kljuc" toga da je forum zivnuo i da se pocelo raspravljati jer da je sezona bila uspjesna ne bi se imalo puno toga za reci i kritizirati!
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi