CroCHEF napisao:;)

Stefan Effenberg napisao:Obavezno je stavljati "svježe" vijesti o događajima u i oko kluba. To ste također ispunili.
Stefan Effenberg napisao:Anton, pošto barataš nekim provjerenim ( i da su neprovjerene nema veze ) informacijama, što misliš da staviš kao jednu od vijesti tvoj članak o nekom igraču koji bi mogao doći u Bayern? To svakako ne mora biti veliki članak, ali jednom u 2 tjedna da staviš neki članak ne bi bilo loše.
Stefan Effenberg napisao:Da li se smije stavljati link od neke druge stranice bilo gdje ovamo? Ja zbilja ne znam, zato i pitam.

Speedy napisao:Ovisi kako gledas na to, ako cemo gledati samo na forum tu si apsolutno upravu! Na forumu ces uvijek naci sve najsvijezije vijesti o klubu i transferima sto ipak nije slucaj i s site-om. Nas "moto" je uvijek bio, razlikuj se od ostalih a to je ne kopirati vijesti s drugih portala već sam napisi ili prevedi vijest. To je i razlog zasto kod nas na site-u i nema bas toliko puno vijesti kako je prije bio slucaj...
Speedy napisao:Ovo također pozdravljam i dajem Vam svima "odrijesene" ruke, sve sto mislim da je kvalitetno naci cese na site-u! Izvor vijesti i nije vise toliko bitan ili da li je informacija tocna ili ne, dovoljno je samo vidjeti kakve "nebuloze" stavlja Bild.de, spox.com a o goal.com da i ne pricam...

anton 1983 napisao:@Stefan Effenberg
Ovako ću ti reći, hvala na pohvalama, znam da smo ih zaslužili i to nepišem bez veze. naravno uvijek može bolje. Ja i Speedy smo alfa i omega ovog foruma i sajta i kad se mi trudimo onda to na nekaj liči, čim jedan od nas podbaci, podbacuje sajt i podbacuje forum. Sve stvari koje mi probamo sa drugim članovima su kratkog vijeka. Bilo je tu svakojakih pokušaja sa drugim članovima, njih je to zanimalo tjedan dva, ovisno o tome kak je Bayern igrao i onda su to prestali raditi. S druge strane ja i speedy nemamo uvijek niti volje niti vremena da pokrivamo sve projekte koji su se pokrenuli.
Bit je u tome da ja i speedy UVIJEK POKUŠAVAMO uključiti članove foruma i rad foruma i rad sajta, samo kaj to niko ne želi raditi..
Daj Bože da te neko od članova posluša i to počne raditi...Ima miljon stvari koje mi moremo raditi, samo ako ćemo to na kraju raditi samo ja i Speedy vjeruj mi od toga nikakve koristi!

Speedy napisao:Kako kaze Antuan, nista se ti ne moras obavezati. Pozdravit cu svaki tvoj trud bez obzira kakav on bio, pa bilo to dvije vijesti mjesecno!![]()
Kad bi svaki od ovih aktivnijih clanova preveo SAMO JEDNU VIJEST tjedno pa sve bi vrvilo od novosti na site-u! Međutim, ne mozes nikoga tjerati da radi nesto sto ne zeli. Ako nista drugo, barem nas se na forumu skupilo 20-tak aktivnih clanova tako da forum i nije u takvoj banani u kakvoj je znao biti...

Murta napisao:Vidim da Speedyja nema pa me zanima možeš li ti stavljati vijesti na site? Nije mi baš drago da tamo stoji ona vijest o Gazpromu koja se pokazala kao novinarska patka. Zato sam preveo onu Hoenessovu izjavu o Gazpromu.

Speedy napisao:Nemam nista protiv toga. Međutim, taj koji bi eventualno zelio to raditi mora znati barem osnove joomle ako me kontas. Ali bas i ne vidim da ima zainteresiranih, vec sam prije pitao i nitko se nije izjasnio povodom toga...
Sve u svemu, koliko se objavljuje vijesti na site-u i nema neke potrebe za pomocnikom...

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost