sajt=sezona 2010/2011

Arhivirane teme...

Re: sajt=sezona 2010/2011

PostPostao/la CroCHEF » 04 tra 2011, 14:31

;)
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 04 tra 2011, 14:33

CroCHEF napisao:;)

Ajd baš me zanima kak bi ju ti napisao.

jad nek ti naslov bude

Coentrao pred potpisom za Bayern

recimo piši još su ostali neki mali dateljai, 25 milaj je odšteta, ugovor 5 godina..

Eto tek tolko da se znaš orijentirati..

Moreš pisat dal je to pamtno il nije. kaj oćeš.

nemora to biti nekekav dugačak tekst ;)
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Stefan Effenberg » 07 tra 2011, 23:41

Eto da malo prokomentiram "doživljaje" na ovom forumu do sad.

Pošto ne znam gdje bi pisao odluka je pala da to bude na ovoj temi.

Kao prvo, bilo tko ko će pronaći ovu stranicu na internetu ( znači kako sam je i ja sam pronašao ), može ostati zadivljen ponuđenim.

Fascinantna početna stranica!

Glavni preduvjet za dobro funkcioniranje stranice je ta početna stranica ( ne znam kako drugačije da ju nazovem :roll: ).
Taj prvi utisak je krucijalan i ako ljudi dobe uvid kakva je stranica oni će se i registrirati. Znači taj preduvjet ste po mojem mišljenju ispunili.
Dalje, izbornici su zbilja odlični. Imaš doslovno na prvoj stranici veoma pregledno cijelu povijest Bayerna. Dakle, s moje strane još jedan plus.

Obavezno je stavljati "svježe" vijesti o događajima u i oko kluba. To ste također ispunili.

Iako je to sve super, ipak evo moj tipp što bi se još moglo staviti za početne vijesti. Iako će ovo zvučati glupo moram probati. :D :D :D

Anton, pošto barataš nekim provjerenim ( i da su neprovjerene nema veze ) informacijama, što misliš da staviš kao jednu od vijesti tvoj članak o nekom igraču koji bi mogao doći u Bayern? To svakako ne mora biti veliki članak, ali jednom u 2 tjedna da staviš neki članak ne bi bilo loše.

Da li se smije stavljati link od neke druge stranice bilo gdje ovamo? Ja zbilja ne znam, zato i pitam.
Pa npr., ako se smije, staviš neki link od stranice za koju mnogi nisu čuli ( ovo je samo primjer ) a ista ima mnogo toga na temu novih pojačanja za Bayern?

Jer gledaj, kako sam ja postao forumaš. Prije 2 godine mene forumi nisu privlačili ni malo. Ali onda je krenulo. Šta sam u biti tražio? Naravno da bilo kakvu moguću vijest o nekom pojačanju. Bilo di bi pisalo za moguće pojačanje ja bih tu stranicu otvorio. I tako sam našao i vas i mnoge druge stranice. Pa te onda počne peckat što piše na forumu itd.......
I tako se registriraš na forum.

Da li sam možda nekako pomogao ili je moj savjet davno prožvakana priča?

Razlog ovog posta je tema u arhivi: "gašenje sitea i foruma".
Stefan Effenberg
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la Speedy » 08 tra 2011, 06:30

Effa, thanks za tvoje misljenje i glediste na na sve! :bravo: Lijepo je vidjeti kada novi clan ipak zeli pomoci da ova stranica na bilo koji naci bude bolja jer to zasigurno i moze biti!

Stefan Effenberg napisao:Obavezno je stavljati "svježe" vijesti o događajima u i oko kluba. To ste također ispunili.

Ovisi kako gledas na to, ako cemo gledati samo na forum tu si apsolutno upravu! Na forumu ces uvijek naci sve najsvijezije vijesti o klubu i transferima sto ipak nije slucaj i s site-om. Nas "moto" je uvijek bio, razlikuj se od ostalih a to je ne kopirati vijesti s drugih portala već sam napisi ili prevedi vijest. To je i razlog zasto kod nas na site-u i nema bas toliko puno vijesti kako je prije bio slucaj...

Stefan Effenberg napisao:Anton, pošto barataš nekim provjerenim ( i da su neprovjerene nema veze ) informacijama, što misliš da staviš kao jednu od vijesti tvoj članak o nekom igraču koji bi mogao doći u Bayern? To svakako ne mora biti veliki članak, ali jednom u 2 tjedna da staviš neki članak ne bi bilo loše.

Ovo također pozdravljam i dajem Vam svima "odrijesene" ruke, sve sto mislim da je kvalitetno naci ce se na site-u! Izvor vijesti i nije vise toliko bitan ili da li je informacija tocna ili ne, dovoljno je samo vidjeti kakve "nebuloze" stavlja Bild.de, spox.com a o goal.com da i ne pricam...

Stefan Effenberg napisao:Da li se smije stavljati link od neke druge stranice bilo gdje ovamo? Ja zbilja ne znam, zato i pitam.

Naravno da smije, stavis link o vijesti i usput komentiras o tome, tu nema nikakvih problema. Jedino ako ti je svrha stavljanja linka od neke stranice iskljucivo reklama e onda to bas i ne pozdravljamo!

Uglavnom, vec po ko zna koji puta govorim, sve sto mislite da bi moglo poboljsati site i forum slobodno napisite i iznesite svoje misljenje! Ukoliko je to ostvarivo budite sigurni da cu sve uciniti da dođe do toga...
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 08 tra 2011, 09:01

@Stefan Effenberg

Ovako ću ti reći, hvala na pohvalama, znam da smo ih zaslužili i to nepišem bez veze. naravno uvijek može bolje. Ja i Speedy smo alfa i omega ovog foruma i sajta i kad se mi trudimo onda to na nekaj liči, čim jedan od nas podbaci, podbacuje sajt i podbacuje forum. Sve stvari koje mi probamo sa drugim članovima su kratkog vijeka. Bilo je tu svakojakih pokušaja sa drugim članovima, njih je to zanimalo tjedan dva, ovisno o tome kak je Bayern igrao i onda su to prestali raditi. S druge strane ja i speedy nemamo uvijek niti volje niti vremena da pokrivamo sve projekte koji su se pokrenuli.

Bit je u tome da ja i speedy UVIJEK POKUŠAVAMO uključiti članove foruma i rad foruma i rad sajta, samo kaj to niko ne želi raditi..

Daj Bože da te neko od članova posluša i to počne raditi...Ima miljon stvari koje mi moremo raditi, samo ako ćemo to na kraju raditi samo ja i Speedy vjeruj mi od toga nikakve koristi!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Stefan Effenberg » 09 tra 2011, 19:11

Speedy napisao:Ovisi kako gledas na to, ako cemo gledati samo na forum tu si apsolutno upravu! Na forumu ces uvijek naci sve najsvijezije vijesti o klubu i transferima sto ipak nije slucaj i s site-om. Nas "moto" je uvijek bio, razlikuj se od ostalih a to je ne kopirati vijesti s drugih portala već sam napisi ili prevedi vijest. To je i razlog zasto kod nas na site-u i nema bas toliko puno vijesti kako je prije bio slucaj...

Pa dobro, za forum je normalno da raspolaže uvijek svježim vjestima.

Ali moram isto reći: krucijalno je da na početnoj strani budu uvijek svježe vijesti.
Jer, nema goreg za ljude koji nađu ovu stranicu da vide stare vijesti. To je moje mišljenje.
Isto tako, vjerujem i pretpostavljam da je veoma teško voditi takav projekt kao što je neka internet stranica.
Zbilja mislim da imate težak posao, nije lagano kao što to izgleda. Činjenica je da vam je još teže jer ste samo dvojica.I zato, svaka čast što ste uspjeli održati ovu stranicu i forum "živim" i da niste posustali kad je bilo najteže.

Speedy napisao:Ovo također pozdravljam i dajem Vam svima "odrijesene" ruke, sve sto mislim da je kvalitetno naci cese na site-u! Izvor vijesti i nije vise toliko bitan ili da li je informacija tocna ili ne, dovoljno je samo vidjeti kakve "nebuloze" stavlja Bild.de, spox.com a o goal.com da i ne pricam...

Tu si u pravu 500%!
Kakve gluposti pišu samo druge stranice! Kad pogledam onaj 4-4-2 ide mi na povra.....
Katastrofa, jednostavno ljudi su zaposleni da pišu samo neistinu!
Stefan Effenberg
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la Stefan Effenberg » 10 tra 2011, 00:20

anton 1983 napisao:@Stefan Effenberg

Ovako ću ti reći, hvala na pohvalama, znam da smo ih zaslužili i to nepišem bez veze. naravno uvijek može bolje. Ja i Speedy smo alfa i omega ovog foruma i sajta i kad se mi trudimo onda to na nekaj liči, čim jedan od nas podbaci, podbacuje sajt i podbacuje forum. Sve stvari koje mi probamo sa drugim članovima su kratkog vijeka. Bilo je tu svakojakih pokušaja sa drugim članovima, njih je to zanimalo tjedan dva, ovisno o tome kak je Bayern igrao i onda su to prestali raditi. S druge strane ja i speedy nemamo uvijek niti volje niti vremena da pokrivamo sve projekte koji su se pokrenuli.

Bit je u tome da ja i speedy UVIJEK POKUŠAVAMO uključiti članove foruma i rad foruma i rad sajta, samo kaj to niko ne želi raditi..

Daj Bože da te neko od članova posluša i to počne raditi...Ima miljon stvari koje mi moremo raditi, samo ako ćemo to na kraju raditi samo ja i Speedy vjeruj mi od toga nikakve koristi!

Potpis!

Znam da ovo naravno ide i mene, iako sam new na ovom forumu ovo se tiče i mene.

E ovako, ja ću dobro razmisliti kroz slijedećih par dana da li da se priključim u vaš tim.
Bilo kakva odluka u ovom trenutku ne dolazi u obzir jer bi bila pretjerana,dvojbena i potencijalno loša.
Zato ću razmisliti dobro.

Jer znam slijedeće već sada. Ako ću se priključiti u vaš tim onda se definitivno ne bi smjeli događati trenuci slabosti u smislu:"ah sad mi se neda, budem kasnije; ah sad imam druge obaveze budem kasnije to napravil; sad imam volje ali ipak idem bolje na neki nogomet itd....."

Dakle, obaveza nije mala i to tako treba shvatit.
Znam da vama nije lako održati sve to i zato vam čestitam još jedanput što ste ovaj forum i stranicu održali na životu!

Da se vratim na iznimno zanimljivu vijest koju sam pročitao jučer: odlično napravljeno jer vjerujem da tako možeš privući ljude!
Sada naravno treba pričekati kako će se to dalje odvijati. Ovu vijest treba ostaviti do trenutka kad će postati službena kao prvu vijest. Moje mišljenje.
Sve ostale vijesti ( i nove naravno ) trebaju ići pod redni broj 2,3 itd....
Samo glasine o potencijalnim novim spielerima moraju uvijek biti kao prva vijest, po mom mišlenju.
Znam da je bilo kakva novost u vezi Bayerna imperativ da se postavi kao prva vijest, ali vjerujem da to može biti i drugačije jer ljudi traže novosti o novim igračima za Bayern. To ih privlači
Ostaje za vidjeti kako će ovaj pokušaj funkcionirati.
I da, duljina vremena za mjenjanje slajda je premala, znači ne bi trebalo biti 5 sekundi nego definitivno 10 sekundi.
Evo mojih nekih savjeta, nadam se da nisam naporan.
Jer cjepidlačim već pomalo.

Ok, zasad dosta na ovu temu.
Stefan Effenberg
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la anton 1983 » 10 tra 2011, 23:26

Sam da ti kažem, nemoraš se ti ništa obvezat, ali ak imaš volje da nekaj napraviš nešto bez ikakve OBVEZE, samo daj. znači nekakav text, prevod nekog texta, mi ćemo biti zadovoljni ;)
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 11 tra 2011, 09:00

Kako kaze Antuan, nista se ti ne moras obavezati. Pozdravit cu svaki tvoj trud bez obzira kakav on bio, pa bilo to dvije vijesti mjesecno! :bravo:

Kad bi svaki od ovih aktivnijih clanova preveo SAMO JEDNU VIJEST tjedno pa sve bi vrvilo od novosti na site-u! Međutim, ne mozes nikoga tjerati da radi nesto sto ne zeli. Ako nista drugo, barem nas se na forumu skupilo 20-tak aktivnih clanova tako da forum i nije u takvoj banani u kakvoj je znao biti...
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Stefan Effenberg » 11 tra 2011, 10:24

Speedy napisao:Kako kaze Antuan, nista se ti ne moras obavezati. Pozdravit cu svaki tvoj trud bez obzira kakav on bio, pa bilo to dvije vijesti mjesecno! :bravo:

Kad bi svaki od ovih aktivnijih clanova preveo SAMO JEDNU VIJEST tjedno pa sve bi vrvilo od novosti na site-u! Međutim, ne mozes nikoga tjerati da radi nesto sto ne zeli. Ako nista drugo, barem nas se na forumu skupilo 20-tak aktivnih clanova tako da forum i nije u takvoj banani u kakvoj je znao biti...

Dobro, ali još jednom napominjem da ću prvo razmislit.

Slažem se da se svaki član malo uključi da bi bilo bolje. Ali opet naravno da se ne može nekog prisilit na nešto. Ko ima volje taj će to i napraviti, a ko nema ništa od toga.

A što se tiče članova situacija je malo složena.
Prvo, pošto je ovo forum FC Bayerna onda je logično da će navijači drugih klubova tražit site za svoj klub. Naravno da ovim nisam rekao ništa novo al to treba imati na umu.
Drugo, ima nekolicina stranica na Balkanu o Bayernu. Tu isto treba tražiti razloge zašto nema više članova. Znači svaki forumaš je odabrao kojem će se forumu priključiti.
Treće, ljudi vole i druge stranice. Znači neko ne vidi interes, iako je navijač Bayerna, da se učlani baš na forum di se piše samo o Bayernu.

itd... Da ne duljim više. Svaki ima svoj pogled i odabir gdje će se priključiti.

Mislim da brojka od 20 aktivnih članova uopće nije loša.
Ni drugi forumi nemaju baš toliko aktivnih članova. Vjerujem da si i ti Speedy učlanjen na druge forume pa možeš i sam vidjeti da ni tamo nema toliko aktivnih članova koji pišu samo na Bayernovoj temi. U najboljem slučaju ih ima negdje oko 20 i to nategnuto. Ima dosta ljudi koji dolaze na temu Bayern a nisu navijači. Znaš i sam.
Dakle treba biti zadovoljan i ponosan što se ovaj forum održava još uvijek.
I treba se održati čim dulje jer meni osobno je već pun kufer stalnog registriranja na neke forume pa onda isti izgubi na popularnosti. Ja vjerujem da će s vremenom doći i više ljudi ovdje. Jer ovaj forum ima te preduvjete!
I još nešto moram reći/ponoviti.
Baš želim da ovaj forum potraje i da se napravi FAMILIJARNA atmosfera kao u našem klubu!!
Stefan Effenberg
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la anton 1983 » 15 tra 2011, 08:45

Murta napisao:Vidim da Speedyja nema pa me zanima možeš li ti stavljati vijesti na site? Nije mi baš drago da tamo stoji ona vijest o Gazpromu koja se pokazala kao novinarska patka. Zato sam preveo onu Hoenessovu izjavu o Gazpromu.

Speedy, možda bi si trebao uzeti nekog pomoćnika u kojeg imaš povjerenja tako da i on more stavljati vijesti na sajt. Možda bi to dovelo do toga da se neko trgne i dobi inspiraciju da objavljuje vijesti. Nije loše probati da vidiš ima li zainteresiranih, ali i sposobnih za takav zadatak.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 15 tra 2011, 09:46

Nemam nista protiv toga. Međutim, taj koji bi eventualno zelio to raditi mora znati barem osnove joomle ako me kontas. Ali bas i ne vidim da ima zainteresiranih, vec sam prije pitao i nitko se nije izjasnio povodom toga...

Sve u svemu, koliko se objavljuje vijesti na site-u i nema neke potrebe za pomocnikom... :roll:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 15 tra 2011, 09:47

Speedy napisao:Nemam nista protiv toga. Međutim, taj koji bi eventualno zelio to raditi mora znati barem osnove joomle ako me kontas. Ali bas i ne vidim da ima zainteresiranih, vec sam prije pitao i nitko se nije izjasnio povodom toga...

Sve u svemu, koliko se objavljuje vijesti na site-u i nema neke potrebe za pomocnikom... :roll:

rekoh, možda bi se taj lik uzjebao :mrgreen:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 15 tra 2011, 13:17

Eto ga ja i Speedy smo opet nekaj pokrenuli i u zadnjih par dana napisano je malo više objava vijesti na sajtu. naravno kao i svakog puta to će biti kratkog vijeka jer ja i Speedy nakon nekog vremena izgubit ćemo volju za tim jer nam se VI članovi nećete pridružiti.

ja mislim da je problem u tome da vi nekužite kaj se od vas traži. To nije neka znanstvena fantatsika, niko od vas ne traži prevode tekstova od 5 stranica kao što sam ja prošle godine preveo ono pismo koje je Phili Lahm objavio javnosti.

od vas se traži da pišete jednostavne vijesti. recimo Ribery je prekinuo trening i upitan je za tekmu sa Kusenom. To je vijest koja se mora staviti na sajt i sad da se OPET ja i Speedy ne jebemo očekujemo od nekoga od vas da napiše tu informaciju u nekih 5 rečenica, ništa predugačkoga i to je to...Znači to je vama max 10 minuta posla, a poboljšavate sajt i nama olakšavate posao...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 15 tra 2011, 13:55

Speedy možeš objaviti vijest koju sam ti jutros poslao porukom? :mrgreen:

Ovo je prvi put da ja moram nekog od admina podsjećati na poruku. 8-) Ako ste primjetili, prije su oni stalno mene podsjećali pa bih ja opet zaboravio i tako... :mrgreen: Sve dok Speedy nije uveo onu fenomenalnu traku gore. Bez toga bi i dalje svaki drugi post u ovom PDF-u bio "Murta imaš poruku". :mrgreen:
Murta
Sekretar
Sekretar

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva