CroCHEF napisao:Ja nevjerujem da ce Schalke pustit 2 igraca u Bayern

FCB_general napisao:CroCHEF napisao:Ja nevjerujem da ce Schalke pustit 2 igraca u Bayern
Ne vjerujem ni ja, ali Schalkeu treba definitivno jedan play u sredini terena. Juardo je najveći promašaj od igrača u Europi, Sevillu pojačali sa Rakitićem... Treba barem jedan novi Lincoln Schalkeu.

BAYERN je u opasnosti da ostane bez jednog od svojih natalentiranijih juniora: 17-godišnjeg austrijskog veznjaka Christiana Derflingera.
City već duže vrijeme prati i vabi mladog Austrijanca. Derflingera također žele Inter i Chelsea.
Austrijski je "wunderkind" stigao u München prije četiri godine iz Linza kao 13-godišnjak, a bavarski je klub za njega isplatio Austrijancima 280 tisuća eura odštete.
U Bayernu se ipak nadaju da će zadržati mladića koji ugovor s klubom ima do ljeta 2014. Njihov je strah, međutim, opravdan zna li se da su nedavno izgubili još jednog austrijskog dijamanta: 19-godišnjeg veznjaka Christopha Knasmüllnera, koji je zimus prešao u Inter.

Jedino mi nada preostaje da ćemo zadržati Christiana Derflingera i sačuvati FC Bayern kao klub jer bez njega ne ide.

doro napisao:inter sprema ponudu od 24 milje za robbena a misli da ju može i snizit nudeći pandeva

mladjo_dj napisao:doro napisao:inter sprema ponudu od 24 milje za robbena a misli da ju može i snizit nudeći pandeva
ma takve spekulacije nisu vrijedne spomena...

anton 1983 napisao:ovu vijest di real oće hamita nemojte slučajno ići prevoditi!

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 2 gostiju