Nesto slicno onome kao protiv Kusena, samo sto ce sada Robben igrati a Ribery ostati na tribinama.
Ocekujem barem jedan penal da ce se navuci za Gomeza, onako sudijski i jedan na njegov standardni nacin.

mogući protivniKi u 3.pretkolu su: manCity, villarreal, lyon, ... valjalo bi da L'kusen po**šieffe__sa napisao:ako trebali bi mi pregazit lako to pretkolo i ako ostanemo 3.

cruz napisao:mogući protivniKi u 3.pretkolu su: manCity, villarreal, lyon, ... valjalo bi da L'kusen po**šieffe__sa napisao:ako trebali bi mi pregazit lako to pretkolo i ako ostanemo 3.

Mačak napisao:cruz napisao:mogući protivniKi u 3.pretkolu su: manCity, villarreal, lyon, ... valjalo bi da L'kusen po**šieffe__sa napisao:ako trebali bi mi pregazit lako to pretkolo i ako ostanemo 3.
GriješišZbog koeficijenta kojeg posjeduju ove ekipe, svrstat će se u grupu nositelja, gdje je i Bayern. Ne znam Man city u zadnjih 5 godina koliko puta je izlazio u Evropu.
, ali možda su dovoljno napravili i ove
Uostalom, baš me briga da nas i oni zapadnu
![]()
Od timova iz liga petice, mogli bi tu doći jedino Lazio ili Udinese
Mogući protivnici(nagađam)bi bili:Partizan, Dinamo, Hapoel, Sheriff, Levski, Steaua i klubovi iz tog ranga, što ne bi trebalo predstavljati neki problem.

Speedy napisao:Sutra halamo u novim dresovima!

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac napisao:Speedy napisao:Sutra halamo u novim dresovima!
a eurosport 2 se pobrinuo da u tome ne uzivamo...![]()

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.

doro napisao:eurosport je sve debilniji..kaj oni prenose![]()
Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2010/2011
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju