Eto BL nam ulazi u samu završnicu i napetije je više nego ikada. Pa da se mi malo posvetimo borbi za prvaka i LP. Odlučil sam za svako kolo do kraja napravit temu sa tekmama prvih 5 koji imaju šanse za LP a i za prvenstvo.
Sad da objasnim anketu - imate pravo na 4 opcije - tekme će bit poredane po redu i molim vas da birate samo jedan ishod iz svake tekme, drugačije se ovakva anketa nemre napraviti a da posebno za svaku tekmu ne napravim posebnu temu - znači nemojte za tekmu npr Cotobus - Wolfsburg glasat remi i pobjeda Cotobusa

Mislim da ćete skopčat...
Pa eto tekmi:
1899 Hoffenheim - Hertha BSC - hertha sada ide u goste Hoffenheimu. Kak gledat na tu tekmu iz perspektive Herthe stvarno ne znam. Da li je to teško gostovanje ili lagano? Jer svi znamo da Hoffenheim može, ali sada su u kurcu. Moja bi prognoza bila pobjeda Hoffenheima jer kad tad im mora krenut...
Borussia Dortmund - Hamburger SV - Uff - poslastica - BVB je ušo u finu formu i fino melju sve pred sobom. Sada im dolazi HSV i dečki iz Ruhra će bit posebno nabrijani. HSV će doč u ovu tekmu teških nogu, ipak igraju kup i dosta će ovisti kako će tekma u kupu proč, a i još ak budu produžeci...Zasad neću dat svoj sud o ovoj tekmu. Do vikenda ima vremena...
VfB Stuttgart - Eintracht Frankfurt - ovo bi trebao biti lagani posao za Stuttgart i smatram da će biti. Ne treba puno razbijati glavu jer svi mislimo da će Stuttgart ovu tekmu dobiti bez previše filozofiranja...
Energie Cottbus - VfL Wolfsburg - ovak, kak sad stvari

stoje brijem da će Wolfsburg kiksat baš protiv onih za koje smatramo da će ih potrgat. Jer sve ove jake tekme dobivaju i sada je na malima da ih zajebu, a di ćeš bolje od Cotobusa, našeg vjernog druga

Nekakav iksić ili čak poraz mi tu smudi...