(01.08.) Eintracht Braunschweig gegen FC Bayern München

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

Re: (01.08.) Eintracht Braunschweig gegen FC Bayern München

PostPostao/la effe__sa » 01 kol 2011, 23:54

sigurna pobjeda...kontrolisali utakmicu 90 minuta, u defanzivi se vidi više sigurnosti, mnogi igrači djeluju pozitivnije nego prošle sezone , a novi se dobro uklapaju...to su neki pozitivni zaključci nakon ove utakmice...rafinha otrovan, borben kako se i očekuje od njega, takav nam je potreban...boateng dobar, borben, a još će bolji biti što bude imao više utakmica u nogama, sve će se bolje uklapat
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 02 kol 2011, 05:37

Uff kako sam dobar! 8-)
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Miki » 02 kol 2011, 08:57

Kako je lijepo vidjeti Juppa na nasoj klupi. :D :bravo: :bravo: :bravo: Inace, rutinska tekma, nismo se nesto ni potrosili, jer ni protivnik nije bio nesto posebno opasan. Ipak, i dalje mislim da nam fali stoper, jer su nas u skoku u odbrani nekoliko puta ugrozili,a to ne bi smjelo tek tako da se dogadja. Stoperi su tada pomalo zaspali,a u velikim utakmicama to se skupo placa.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la anton 1983 » 02 kol 2011, 09:01

Miki napisao: Stoperi su tada pomalo zaspali,a u velikim utakmicama to se skupo placa.

Do velikih utakmica ima još jedno 6 mjeseci....
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Miki » 02 kol 2011, 09:09

anton 1983 napisao:
Miki napisao: Stoperi su tada pomalo zaspali,a u velikim utakmicama to se skupo placa.

Do velikih utakmica ima još jedno 6 mjeseci....

Pa da, ali bice i u ligi jakih utakmica. Jedva cekam protiv Kusena, BvB i Salkea. Prvima da se osvetimo za Vidala, drugima za osvojenu titulu,a trece ne trebam posebno da opisujem.
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la The Scarface » 02 kol 2011, 09:34

Gdje su pohvale za Gomeza ? 8-)
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la effe__sa » 02 kol 2011, 10:01

gomeza svakako treba pohvalit....djeluje još okretnije, još eksplozivnije, još bolje...znači ako bude igrao ovako a da ponovi približno kvotu golova iz prošle sezone onda samo ostali moraju biti za tridesetak % bolji i mi onda ima da dođemo do titula i željenih uspjeha
@Miki: prestani više s kritikom, jer stopera u ovom trenutku nemaš pravo kritikovat, dvojac boateng-badstuber treba još da se uigra, al za početak ovo izvanredno izgleda
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Miki » 02 kol 2011, 10:48

effe__sa napisao:gomeza svakako treba pohvalit....djeluje još okretnije, još eksplozivnije, još bolje...znači ako bude igrao ovako a da ponovi približno kvotu golova iz prošle sezone onda samo ostali moraju biti za tridesetak % bolji i mi onda ima da dođemo do titula i željenih uspjeha
@Miki: prestani više s kritikom, jer stopera u ovom trenutku nemaš pravo kritikovat, dvojac boateng-badstuber treba još da se uigra, al za početak ovo izvanredno izgleda

Pa zar je utakmica protiv ovog Brausvajga dovoljan pokazatelj da su nasi stoperi dobri??? Zanimljiv zakljucak. Niti su nama ovi stoperi, koje imamo na raspolaganju, pouzdani za nastavak sezone, niti je Braunsvajg protivnik protiv koga se mogu vidjeti nase slabosti u odbrani. Cekam samo jace utakmice, pa da vidimo ko je u pravu. Inace, predlazem upravi da potpise sa Milerom ugovor na 15 godina, ako moze. Decko, ne da je igrac, nego igracina. Gomez dobar, Svajni i Kros sve pohvale, Lam naravno odlican.
Miki
Don Quijote

PostPostao/la nele-BHF » 02 kol 2011, 11:47

Šta je Lahm rek'o onom Braunschweigovom igraču kad ga je oborio na jedno 20-ak metara, i Lahm se nasmijao :O
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Miki » 02 kol 2011, 12:38

nele-BHF napisao:Šta je Lahm rek'o onom Braunschweigovom igraču kad ga je oborio na jedno 20-ak metara, i Lahm se nasmijao :O

Rekao mu je: 'Hakala, ostavi ga, je*o ti mater svoooju!!!' :lol: :lol: :lol:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la cruz » 02 kol 2011, 12:54

špekmez igra skroz stuttgart-like, to je dobro! i zato nema ni od nas žešćih kritičara ni riječi, dapače, djeluje ko da ga niko ne može čuvati, nek samo nastavi ovako, ovakvom igrom prekriva svoje nedostatke a maximalno koristi svoje prednosti.

jedna mi je stvar skroz moćna kod njega u zadnje vrijeme: odlaganje lopte! svaki put se iznenadim kad vidim kako sudjeluje onako u igri! :good:

i nemojte mi sad s pričom "ti cruz mijenjaš mišljenje", bio bi idiot da pričam sranja iako špekmez igra dobro, jel tako!? ha ja! treba biti realan! a i drago mi je što igra kako igra! (al slijedeći put kad bude loše odigro 3-4 patije naravno da ću krenuti sa prcanjem hahaha :lol: )

što se tiče tekme... kako su najavljivali taj braunschweig ja mislio nema Bayern šanse bez roberya da prođe tu silu od drugoligaša :lol: nigdje veze! šaša obična!

s druge strane, Bayern NAPOKON djeluje kompaktno, 1. put u ovim pripremama, vidi se da van buyten ne igra :lol:

Badstuber mora hitno popravljati postavljanje, igra prerizično u postavljanju!
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 02 kol 2011, 12:55

The Scarface napisao:Gdje su pohvale za Gomeza ? 8-)

Mrzim ovakvog Gomeza! Ja sam za onog kojeg svi kritikuju, a on ima najbolji score u Europi! 8-)
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 02 kol 2011, 13:04

anton 1983 napisao:

Mrzim ovakvog Gomeza! Ja sam za onog kojeg svi kritikuju, a on ima najbolji score u Europi! 8-)

:lol: :lol: :lol:

koji si ti lik! nije znači bit u Gomezu, bit je u tome da ti dokažeš koliko znaš da je igrač sposoban iako ga svi pljuju zbog loših igara, pa kad pokaže svoje vještine ti svima pokažeš taki :lol:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la The Scarface » 02 kol 2011, 13:10

cruz napisao:
anton 1983 napisao:

:lol: :lol: :lol:

koji si ti lik! nije znači bit u Gomezu, bit je u tome da ti dokažeš koliko znaš da je igrač sposoban iako ga svi pljuju zbog loših igara, pa kad pokaže svoje vještine ti svima pokažeš taki :lol:

Meni se čini da Anton želi onog Gomeza koju cijelu tekmu ništa ne napravi i onda zabije gol, neka vrsta Bavarskog Inzaghija. 8-)

Inače ne slažem se s tobom Cruz, Gomez danas igra puno bolje nego u Stuttgartu. Vidi se da je dosta napredovao i radio na svojim nedostacima. Ako ovako i dalje nastavi i u uspije ponovit prošlu sezonu možemo reći da imamo još jednog WC igrača.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 02 kol 2011, 13:16

The Scarface napisao:
Inače ne slažem se s tobom Cruz, Gomez danas igra puno bolje nego u Stuttgartu. Vidi se da je dosta napredovao i radio na svojim nedostacima. Ako ovako i dalje nastavi i u uspije ponovit prošlu sezonu možemo reći da imamo još jednog WC igrača.

ne ne , mislio sam na to da se oslobodio i da "maše" ko u stuttgartu.

nije u grču, kužiš..

nema dvojbe da igra bolje nego u stuttgartu, ipak ovo je razina više
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012