Bundesliga Saison 2011/2012

Arhivirane teme...

Tko će biti Deutscher Meister 2011/2012?

FC Bayern
19
63%
BvB Dortmund
6
20%
Bayer Leverkusen
1
3%
VFB Stuttgart
0
Nema glasova
HSV
1
3%
Werder Bremen
0
Nema glasova
TSG Hoffenheim
0
Nema glasova
Schalke 04
0
Nema glasova
1.FC Köln
0
Nema glasova
Mainz 05
0
Nema glasova
SC Freiburg
0
Nema glasova
Hertha BSC Berlin
0
Nema glasova
VFL Wolfsburg
0
Nema glasova
1.FC Nürnberg
0
Nema glasova
Hannover 96
0
Nema glasova
1.FC Kaiserlautern
0
Nema glasova
FC Augsburg
2
7%
Borrusia Mönchengladbach
1
3%

Ukupno glasova : 30

Re: Bundesliga Saison 2011/2012

PostPostao/la Lizarazu » 05 kol 2011, 23:07

nele-BHF napisao: Teško da ćemo mi njima i 5 bodova na kraju pobjeći.

:lol: :lol:
Mor´o sam 2x procitati da vidim kako si nastrojen. :mrgreen: pozitiva&negativa. rekoh da nisi napisao kako ce nam na kraju pobjeci 5 bodova. :D
The Scarface napisao:Ovo smeće od Grosskreutza zabilo drugi gol. :twisted:

dobro je ovo smece. svaka ga ekipa triba. 8-) celo je uzorao teren, nema gdje ga nije bilo.
FCB_general napisao:Ovo je odlično što Dortmund radi, samo tako neka nastavi.

slazem se. kamo srece da ih bude vise takvih. ali opet bolje (pre)jaki dortmund za konkurenta od 3 dobra (ali nedovoljno konkurentna) rivala. valjda me razumijes sta sam htio reci. :)
anton 1983 napisao:Bolje da ga previše ne hvalimo jer će nam ga otet! :evil: Moram taman ostat dovoljno dugo u BvB-u dok Ribery ili Robben ne odu! Sad me više nije strah prodat njih dvojic! Još je ovaj i švabo!

haha, vjerovao ili ne, i ja sam nesto slicno razmisljao. :mrgreen: doduse, meni se vec dugo vrti u glavi kako cemo dovesti kloppa i hummelsa u paketu (jednog dana, kada sva ova euforija malo splahne :mrgreen: ), pa gledam gospodina u kopackama (götze) i pitam sebe...kako bi mu lijepo stajao bayin dres.
@hare, ne jos :mrgreen: neka ga tamo kod vas godinu-dvije, pa onda svi djuture put minKena.
ode li van bundeslige, zli-jezici ce reci...vidite kako bl ne moze da zadrzi svoje najbolje igrace, dodje li u bayern, ostaje nam ona...bayern kupuje sve sto valja i tako pravi monopol od lige. :hehe:
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la Murta » 06 kol 2011, 06:21

Dortmund igra kao da prošla sezona nije završila i sigurno će biti jak protivnik. :bravo:

Al meni je u cijeloj utakmici bila najbolja ona scena kad Watzke i Hoeness zajedno u sredini lože komentiraju utakmicu, a Zwanziger i Low su protjerani svako s jedne strane. :lol:
I mislim si: "E, Uli, Uli, moraš bit dobar s njima da nam vrate Hummelsa". :mrgreen:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la anton 1983 » 06 kol 2011, 06:33

Lizarazu napisao:ode li van bundeslige, zli-jezici ce reci...vidite kako bl ne moze da zadrzi svoje najbolje igrace, dodje li u bayern, ostaje nam ona...bayern kupuje sve sto valja i tako pravi monopol od lige. :hehe:

kako god okreneš najebali smo! :hehe:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Hare_bvb » 06 kol 2011, 07:04

Lizarazu napisao:ode li van bundeslige, zli-jezici ce reci...vidite kako bl ne moze da zadrzi svoje najbolje igrace, dodje li u bayern, ostaje nam ona...bayern kupuje sve sto valja i tako pravi monopol od lige. :hehe:

:sick:

Ne pominji. c009

Ali milina ih je gledati kako se koprcaju u beznađu i muci znajući da im BuLi odmiče brzinom svjetlosti. :lol:

Lizarazu napisao:doduse, meni se vec dugo vrti u glavi kako cemo dovesti kloppa i hummelsa u paketu (jednog dana, kada sva ova euforija malo splahne :mrgreen: ), pa gledam gospodina u kopackama (götze) i pitam sebe...kako bi mu lijepo stajao bayin dres.
@hare, ne jos :mrgreen: neka ga tamo kod vas godinu-dvije, pa onda svi djuture put minKena.

Ruke k sebi!!! :lol:

Otkako ja ''navijam'' za BVB (16-17 godina) nešto se slabo sjećam da je BVB prodavao igrače Bayi. :? Frings je prodan, ali to je bilo pod muss, jer tad je kulminirala finansijska kriza u BVB-u.

Gotze je rodom Bavarac, Hummy je produkt vaše škole (rodom je iz Westfalije), tako da i s te strane njihovi transferi imaju neke logike. Ali, otom-potom. Male su šanse da se nešto od tog realizira u dogledno vrijeme.
Nur der BVB!!!!
Hare_bvb
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la CroCHEF » 06 kol 2011, 08:55

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=c5PwKfUv544[/youtube]
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la effe__sa » 06 kol 2011, 09:47

Lizarazu napisao:@hare, ne jos :mrgreen: neka ga tamo kod vas godinu-dvije, pa onda svi djuture put minKena.
ode li van bundeslige, zli-jezici ce reci...vidite kako bl ne moze da zadrzi svoje najbolje igrace, dodje li u bayern, ostaje nam ona...bayern kupuje sve sto valja i tako pravi monopol od lige. :hehe:

što mi je ovo nešto poznato....da ovi zli jezici nisu magični drvosječa??? :D :D :D :D :D
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 06 kol 2011, 11:57

Hare_bvb napisao:Gotze je rodom Bavarac, Hummy je produkt vaše škole (rodom je iz Westfalije), tako da i s te strane njihovi transferi imaju neke logike. Ali, otom-potom. Male su šanse da se nešto od tog realizira u dogledno vrijeme.

Svaka čast na ovom upisu. :mig: Ovo ne mogu vjerovati da je tako, ali baš sam sada provjerio to za Götzea. Bavarac samo takav, tik kraj Münchena i Augsburga. :o Dok ovo za Hummelsa se još i zna. Zbilja ima smisla u daljnjoj budućnosti, a možda i ne ako Dortmund bude opet jedan redovni sudionik K.O. faze CL.
Uglavnom, čovjek bi stvarno sada i razmišljao da ima jednog Shaqirija i Götzea u ekipi umjesto Riberyja i Robbena. Za 4-5 godina situacija će biti drugačija, a i od prodaje bi se mogli veliki novci okretati pa usmjeravati na ova 2. No kako ti isto kažeš, otom-potom. Sad neka uživamo u ovoj sezoni. :bravo:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la effe__sa » 06 kol 2011, 16:45

zanimljivo kolo danas...poslastica je bila gledat opet utakmice BuLi....augsburg je došao do prvog boda u bundesligi....u hannoveru su bila 2 penala i na foru izveden slobodan udarac...werder je slavio gdje je u svom povratku rosenberg 2 puta zabio...stuttgart je slomio schalkea i schalke je blijedo izgledao a švabe pokazale da ove sezone mogu do višeg plasmana..ubjedljiv je bio i wolfsburg, a njihovu pravu snagu čemo još vidjet u narednim kolima, danas su uglavnom dobro izgledali...pred nama je luda, turbulentna, super zanimljiva sezona :D
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la CroCHEF » 06 kol 2011, 19:30

Taj Hannover se nastavlja krumpat i krumpat :sick:

edit:
Rensing primio gol iz kornera
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Murta » 06 kol 2011, 23:15

Lizarazu napisao:@hare, ne jos :mrgreen: neka ga tamo kod vas godinu-dvije, pa onda svi djuture put minKena.

Ne možeš naučiti starog psa nove trikove. :mrgreen:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la anton 1983 » 07 kol 2011, 07:04

450 000 bilo bu otprilike na stadionima u 1. kolu!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 07 kol 2011, 19:29

Slika

Mislim da je jako dobro odabrano. :bravo:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Lizarazu » 08 kol 2011, 22:21

Slika

Hihi, od 5 novih trenera u novoj sezoni, njih 4 su ukakili debi. :lol:
Samo je ovaj Sorg iz Freiburga osvojio punkt.
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la Murta » 14 kol 2011, 09:16

Mene muče dvije stvari:
Koliko su Nurnberg i Hannover jaki i kakve su Babbelove kvalitete kao trenera (mislim na napadačke)?

1.FCN se izvukao u totalno negledljivoj utakmici protiv Herthe, a onda je doma nadigrao Hannovera i zgubio. Taj Hannover je s druge strane razbio Hoffenheim doma pa je na sreću dobio Nurnberga.

Za Hoffenheim nisam siguran 100% jer su odigrali loše u gostima pa nadtrčali prvaka i zasluženo dobili. Ali njihove kvalitete donekle poznam.

A uz 1.FCN se povlači pitanje njihove obrane i Herthinog trenera. Ono kaj je Hertha prezentirala doma je bilo čisto napucavanje, dok su u Hamburgu igrali inventivno i lijepo. A taj HSV se solidno držao protiv prvaka, a Hertha ih je ponizila, ali nisu bili precizni.

A jel HSV odigrao neuobičajeno protiv Herthe ili BVB-a? Ili će im rezultati biti toplo-hladno zbog mlade momčadi?

A može li BVB odigrati konstantnu sezonu ili će pasti?

Preludo. :lol: Svaki odgovor otvori još tri pitanja. :mrgreen: :?:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Speedy » 14 kol 2011, 10:12

Pa to je to o cemu se ovdje stalno raspravlja. Bundesliga jednostavno nema tu momcad koja ce uz Bayerna biti konstantno dobra u Ligi prvaka i BL. Jedne godine to bude Werder druge Schalke i tako stalno sve u krug...
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva