13.08.2011, 15:30 VfL Wolfsburg : FC Bayern München

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

Re: 13.08.2011, 15:30 VfL Wolfsburg : FC Bayern München

PostPostao/la The Scarface » 13 kol 2011, 18:52

Speedy napisao:Vidi Scarea, on bi odmah terao trenera, polako covjece! Ako smo trpili Gaala tako dugo mozemo i Heynckesa malo trpiti. S druge strane, igramo jako lose, jebate koda smo procitana knjiga i sto je najgore sve je to izgleda jako SPORO i bezidejno!

Valjda ce se to s vremenom popraviti...

S Gaalom smo osvojili dvostruku krunu i igrali finale LP-a.

Moj komentar je više bio vezan na lošu igru i budućnost jer želim da dovedemo mladog trenera koji bi imao neki koncept.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Murta » 13 kol 2011, 18:59

A baš čitam nebalkanske :mrgreen: Bayernove forume i oni su strašno nezadovoljni s Juppom. Čak ima i komentara da je on dobio posao samo zato jer je u dobrim odnosima s upravom.

Ja ga trenutno bezuvjetno podržavam, ali ako se dogodi da ga neću podržavati, onda se nadam da će unatoč dobrom prijateljstvu uprava znati reagirati.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la CroCHEF » 13 kol 2011, 19:23

Murta napisao:A baš čitam nebalkanske :mrgreen: Bayernove forume i oni su strašno nezadovoljni s Juppom. Čak ima i komentara da je on dobio posao samo zato jer je u dobrim odnosima s upravom.

vecinom me nerviraju, najradje citam TM ili sluzbeni forum, ostalo sve glory hunteri koji dizu sve kad dobiju, oce mjenjat sve kad izgube. Vecinom ekipa iz JuzneAmerike ili Azije koji nemaju pojma o povjesti Bayerna
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 13 kol 2011, 19:26

The Scarface napisao:S Gaalom smo osvojili dvostruku krunu i igrali finale LP-a.

I s Juppom smo osvojili titulu tamo na prijelazu 80-ih u 90-te, ha da. :mrgreen:

No za ozbiljno gledajući, van Gaal je mogao voditi nas ove sezone. Sam je sebe objesio i potjerao iz kluba, što Jupp sigurno neće. Biti trener Bayerna, imati na raspolaganju sredstva od 50-60 mil. eura i razmišljati o rezanju kadra... Moraš biti konj. On je konj bio i obilo mu se od glavu zasluženo. Nije mu to trebalo jer s njime smo mogli igrati opet polufinale, a možda i finale opet da je doveo igrače u zadnjoj liniji i jedno krilo eventualno. On to nije htio i tamo je završio gdje je.

Mi hoćemo mlađeg trenera... Nije stvar u nama navijačima, stvar je u Uliju i dvojici Karla. Imali smo tu novu viziju s Klinsijem, propala je i uprava nije htjela novog neiskusnog 'klinca' na klupi, već titulu prvaka Njemačke iduće godine, što je došlo s iskusnim i arogantnim van Gaalom. Šta da mi radimo... Mi moramo se žrtvovati 3 godine taman da ne osvojimo titulu, a onda opet dolazi do problema da to tako ne ide. E jbg-a... Treba se odlučiti što i kako. I Thomasa Krafta smo šutnuli zbog titule prvaka Njemačke, a ne zbog toga što on ne valja i nema talenta.

Mi hoćemo mladog trenera, ali i titule odmah... E to tako ne ide i ne može ići. :no: Bundesliga nije Kruno Jurčić i GNK Dinamo da se to može očekivati.

Imali smo priliku Jürgena Kloppa dovesti prije Dortmunda, pa su neki sa smijehom doživljavali njegov angažman jer je on neprovjeren trener i kreten na i pored klupe. Pa eto... Dortmund ima šampionsku momčad i stroj, ali isto tako nema svake godine ogromni pritisak da mora gurati na 2 fronta po titule i minimum četvrtzavršnicu CL, što je također važan faktor i činilo je sve ove godine igrače Dortmunda opuštenijim.

Što se tiče naše igre... Netko je jasno vidio da tu nema muda, nego samo kontrola i posjed lopte. Barcelonina igra je najrizičnija igra, pa eto vidi se koliko to golova i prilika na utakmici može zabiti i stvoriti. Oni riskiraju sa svim tim zadnjim dodavanjima i proigravanjima, ali uspijeva im to. Mi nemamo ni trenutno ni muda da nam se igrač sjuri na gol. Ribery više ne igra tako, napucao si tijelo mišićima, Schweini je to danas u jednoj prilici demonstrirao, Mülleru je skoro sve zaustavljeno.

Nešto treba mijenjati. Ja bi za promjenu vratio sustav s 2 napadača jer ni dan danas se još nisam naviknuo na tog jednog isturenog, a više od desetljeća smo igrali s 2 isturena, pa čak i pod van Gaalom gdje smo trijumfirali.

Bitno da nam se vratilo ono od prošle utakmice i onaj poništeni gol zbog nepostojećeg zaleđa Müllera. Danas je ista stvar Wolfsburgu bila i neka je.

Ali prekidi su nam smeće neupamćeno otkako znam za sebe i za Bayern. Dao bi Robbena i još jednog ili neku druge igrače za Baslera, Ballacka i Sagnola. :roll: Njih 10 izvodi prekide na treninzima, a 1-2 gola padne iz direktnih slobodnih udaraca u cijeloj sezoni što je totalno neprihvatljivo. Lopte samo pored gola idu kad su centaršutevi u pitanju. Ja ne znam šta su raditi Klinsmann, van Gaal i Heynckes, ali ja ne vidim ni blizu ono što je bilo pod Hitzfeldom i Magathom. Kad nas nije išlo, uvijek bi se tu našao Ballack, Scholl, Sagnol i ostala klapa koja bi spremala te lopte u mrežu nakon prekida, što iz udaraca što iz ubačaja. To je Lyonu prije 5-6 godina bila filozofija u CL, da jedino na prekide prolaze K.O. fazu, pošto protiv jačih ekipa nisu imali neke šanse iz igre.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 13 kol 2011, 19:31

CroCHEF napisao:
Murta napisao:A baš čitam nebalkanske :mrgreen: Bayernove forume i oni su strašno nezadovoljni s Juppom. Čak ima i komentara da je on dobio posao samo zato jer je u dobrim odnosima s upravom.

vecinom me nerviraju, najradje citam TM ili sluzbeni forum, ostalo sve glory hunteri koji dizu sve kad dobiju, oce mjenjat sve kad izgube. Vecinom ekipa iz JuzneAmerike ili Azije koji nemaju pojma o povjesti Bayerna

:bravo:

A tek kad počnu filozofirati i kemijati bez ikakve osnove i smisla, života mi kao da igraju FM pa misle da to tako ide i u stvarnosti. Odustao sam od nekakvog komentiranja na stranim forumima jer ljudi ne pogađaju uopće bit. Može se naći jedno 10 ljudi s kojima se može o svemu pričati i raspravljati, nečega podsjetiti pa i naučiti i saznati, ali ostalo je čisto filozofiranje i udaranje gluposti koje se u sat vremena okreću.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 13 kol 2011, 19:37

kaj se tiće prekida ne znam dal smo gori ofenzivno ili defanzivno! Kaj se tiće ofenzive stvarno imamo PREVIŠE igrača koji bi mogli i koji izvode free kickove i kornere. Mene to užasTno žifcira i ne znam zakaj neko do njih u tom svemu nije jednostavno NAJBOLJI. Pas mater pa neko mora bit!!!

Ja se isto tako sjećam vremena, ne tako davno kad smo imali brutalno gnjile igraće te nismo imali koga da nam izvdi direktne udarce prema golu.

Kaj se tiće rizičnih akcija budite uvjereni ima i toga, samo što je beton Wolfsburga bio neprobojan a mi smo daleko još od forme! Problem je samo u formi i neuigranosti i to se vidi iz aviona - pogreške i ispravke kada se primjete u obrani, napadačkom djelu fali milimetar, dok veza ne blokira zonski nego se pokrivaju kak bi se reklo kak stigne...Sve je to stvar forme i neuigranosti i to će se riješiti, samo mi smo bili uvjereni da je to sve riješeno ;)

Pogledajte vi samo kako igra Gomez i vidjet ćete svu razliku u našoj igri od prošle godine. Ok u gostima smo dali gol u 90. toj, sledeći puta će biti ranije no ovo je ono kaj smo mi htjeli a ne da nam sve frca oko golmanovih vrata...Treba to sve momčadi tek usaditi!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 13 kol 2011, 19:38

FCB_general napisao:
CroCHEF napisao:

:bravo:

A tek kad počnu filozofirati i kemijati bez ikakve osnove i smisla, života mi kao da igraju FM pa misle da to tako ide i u stvarnosti. Odustao sam od nekakvog komentiranja na stranim forumima jer ljudi ne pogađaju uopće bit. Može se naći jedno 10 ljudi s kojima se može o svemu pričati i raspravljati, nečega podsjetiti pa i naučiti i saznati, ali ostalo je čisto filozofiranje i udaranje gluposti koje se u sat vremena okreću.

Čekao sam da vas dvojica odgovorite jer znam da ste aktivni tamo.

Ah, da. Al posebno sam želio naglasiti ovo nebalkanske jer često čitam kako se mi uvijek žalimo. :mrgreen: Pa da se vidi da ima i puno gorih od nas. :lol:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la CroCHEF » 13 kol 2011, 19:43

Slika

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 13 kol 2011, 19:45

Murta napisao:Čekao sam da vas dvojica odgovorite jer znam da ste aktivni tamo.

Ah, da. Al posebno sam želio naglasiti ovo nebalkanske jer često čitam kako se mi uvijek žalimo. Pa da se vidi da ima i puno gorih od nas.

Kod nas to zna preći na vrijeđanje, psovanje i provokacije, a ne piskaranje SF romana po forumu o nekim igračima, transferima i čemu već ne. :lol:

U zadnje vrijeme tu i tamo nešto napišem, ali izgubio sam jednostavno volju jer neki znaju tako ubit čovjeka u pojam da ono ne vidiš neki smisao da raspravljaš. S par ljudi se itekako može jer vidi se da su Nijemci, a ostali koji nisu jako dobro poznaju dušu i klimu u Bayernu.

Kažeš da si tamo i vidiš nas? Jesi li barem aktivan i koji ti je nick? Murtu nisam vidio na njemu. :mrgreen:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la CroCHEF » 13 kol 2011, 19:57

joj
pazi jednu PM sto sam bio dobio na tom forumu

Go to hell asshole. I am sick of your ignorant posts that everyone has to keep correcting you. You class is obviously bellow par.

:mrgreen:

a na drugom je uletio neki lik
kojemu je dream team ovo:
i would really dream to see this team
GK:kraft/ter stegen
RB:Lahm
RCB: Boateng
LCB: Meretsacker
LB :Schmelzer
CDM: Shweini
CM:Rudy
RMF: Hunt
AMF: muller
LMF: Großkreutz
CF: Prinz Poldi

i jedan s nickom sud kurve
defence:Maicon/sagna-rafinha-Nesta-chiellini-subotic-alex-lahm
CM:vidal-gustavo-bastian-de jong-and why not fabregas or snjeider
LM: robben-Hazard
AMF:Nasri-muller
RM:ribery-sanchez
CF: Aguero-higuain-olic ( i would love to see someone like neymar but i think too unrealistic)

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la CroCHEF » 13 kol 2011, 20:02

OCJENE:

Bild:
Neuer(3)-Rafinha(3)-Boateng(4)-Badstuber(3)-Lahm(4)-Schweinsteiger(3)-Gustavo(2)-Ribery(3)-Kroos(3)-Müller(5)-Gomez(5)

TZ-online
Neuer(3)-Rafinha(3)-Boateng(3)-Badstuber(3)-Lahm(4)-Schweinsteiger(4)-Gustavo(2)-Ribery(2)-Kroos(3)-Müller(5)-Gomez(4)

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Murta » 13 kol 2011, 20:02

FCB_general napisao:Kažeš da si tamo i vidiš nas? Jesi li barem aktivan i koji ti je nick? Murtu nisam vidio na njemu. :mrgreen:

Ma ja to uglavnom čitam da saznam novosti o transferima jer pokrivaju sve medije na svijetu. U rasprave se uključujem samo oko Hrvata koji su potencijalne želje.

CroCHEF napisao:i jedan s nickom sud kurve
defence:Maicon/sagna-rafinha-Nesta-chiellini-subotic-alex-lahm
CM:vidal-gustavo-bastian-de jong-and why not fabregas or snjeider
LM: robben-Hazard
AMF:Nasri-muller
RM:ribery-sanchez
CF: Aguero-higuain-olic ( i would love to see someone like neymar but i think too unrealistic)

Neymar mu je jedini nerealan. :lol:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Lizarazu » 13 kol 2011, 20:45

Opet prokleti straem koji je donekle funkcionirao prvo poluvrijeme, u drugom poceo pucati i ja odust´o.
Gledao sam sazetke i opet cu. Iz razloga sto nisam "pravo" gledao utakmicu, necu puno ni pricati o istoj.
Malo cu se osvrnuti na vase komentare.
Ne vjerujem da je iko skakao od odusevljenja kada je Heynckes postavljen za trenera, nego se to postavljalo kao sasvim pristojno i solidno rjesenje. 2 stranca zaredom je nezamislivo za danasnji Bayern (nekad su to bili Cajkovski i Zebec). Ko vrijedi od "domacih"? Löw i Klopp su zauzeti, dok je povratak Magatha i Otmara nezamisliv.
Dati covjeku potrebno vrijeme pa cemo vidjeti.
Bio sam siguran da ce njegovim dolaskom igra izgubiti na ljepoti (ebiga, covjek u godinama) i da cemo cesce nego sto je bilo u prethodnim sezonama gledati Dusel-Bayern.
Veliku paznju je usmjerio ka odbrani, tu se vide ili ce se vidjeti rezultati. U napadu nije puno razmisljao (a i ne treba), konta sta se tu treba mijenjati, pored takvih imena.
Slazem se sa Antonom, dok se dosegne prava forma i uigranost (zamisli trenera) opet ce biti vise golova. Sama igra (mozda) nece biti na vrhunskom nivou, jer ce se vise paznje posvecivati samom rezultatu.
@Scar, sto ga zoves Osram? :? Sijalica ok. Dalje ne zelim nagadjati. :mrgreen:

Ovi na ARD-u su malo uporedili debije velikih Bayernovih golmana. Z.M. Pfaff je takodjer debitovao sa velikim pacerom, dok je Oli u svojoj prvoj utakmici za Bayern (1994) primio petaka od Freiburga. Ein gutes Omen für Neuer. :?

Naredno kolo nam dolazi grogirani HSV, ali prije toga moramo ostvariti dobar rezultat protiv Svicaraca.
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la nele-BHF » 13 kol 2011, 21:31

Taman počeo da gledam kad mi nestade konekcije :/ I tako izvisim za tekmu. Iskreno ne volim ove pobjede, draže bi mi bilo da smo dobro igrali pa da bude 0-0, jer ta će se dobra igra isplatiti a ovo gnojenje kako vi kažete obiće nam se od glavu brzo :)
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la anton 1983 » 13 kol 2011, 21:36

nele-BHF napisao:Taman počeo da gledam kad mi nestade konekcije :/ I tako izvisim za tekmu. Iskreno ne volim ove pobjede, draže bi mi bilo da smo dobro igrali pa da bude 0-0, jer ta će se dobra igra isplatiti a ovo gnojenje kako vi kažete obiće nam se od glavu brzo :)

tu si u krivu ;)

Bayern more tražiti svoju igru samo ako pobjeđuje. Ako rezultat izostaje, recimo da je danas bilo 0-0 bilo bi još gore. I sam da vam kažem, morti mi nismo imali miljon šansi kao prijašnjih godina, ali je Wolfsburg u drugom poluvremenu bio raznesen! Nisu mogli prdnuti! Druga je stvar kaj sad igramo kao MUHA SA GLAVOM pa si nedopuštamo pizdarije iz kontri ;)
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012