(17/08/2011) FC Bayern München gegen FC Zürich

Bundesliga, DFB Pokal, Liga Prvaka

Re: (17/08/2011) FC Bayern München gegen FC Zürich

PostPostao/la cruz » 18 kol 2011, 13:49

Nije lako biti Bayernov igrač, a ni trener

traži se da ne primaš golove, traži se lijepa igra, traži se 3-4 komada po tekmi i od napadača se traži da zabija ko robot...

nije nimalo lako, ali s druge strane Bayern plaća igrače svoje skoro ko nitko, ne samo u nogpometu nego u športu općenito...

Bayern je Bayern, osuđen na pobjeđivanje... ;)

moje skromno mišljenje je da je NAJVAŽNIJE da ekipa pobjeđuje u nizu, ito bez primljenog pogotka!!!! normalno.. :bravo:

ljepota će doći, gomez će proigrati kad tad (treba mu pustiti da puca penal, samo da stekne sexualni osjećaj zabijanja), obrana je odradila par tekmi vrlo dobro, nadam se da će tako i nastaviti, a i Neuer je naučio od onog 1. pacera u Bayernu... još kad robben i ribery budu 100% spremni i zdravi mi ćemo akoBogda biti tamo gdje pripadamo...

ko što Miki kaže, Luiz Gustavo je zaaakon! heynckes uopće ne pomišlja da ga izvadi, toliko je krucijalan! i neka, drago mi je!!!

idemo dalje, HSV komm komm 8-) :P
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 18 kol 2011, 14:29

cruz napisao:ljepota će doći, gomez će proigrati kad tad (treba mu pustiti da puca penal, samo da stekne sexualni osjećaj zabijanja), obrana je odradila par tekmi vrlo dobro, nadam se da će tako i nastaviti, a i Neuer je naučio od onog 1. pacera u Bayernu... još kad robben i ribery budu 100% spremni i zdravi mi ćemo akoBogda biti tamo gdje pripadamo...

ko što Miki kaže, Luiz Gustavo je zaaakon! heynckes uopće ne pomišlja da ga izvadi, toliko je krucijalan! i neka, drago mi je!!!

:bravo:
Mislim da je ovdje bilo skeptika prije 7 mjeseci kad je on došao u München za 15-ak mil. eura, ali ja nisam imao sumnje u njega. Nije on tek slučajno bio najbolji zadnji vezni jesenskog dijela prošle sezone, već sasvim opravdano. Svaki cent isplaćuje otkako je kod nas. Na utakmici protiv Intera bez ikakvog euro iskustva je Sneijdera ugasio ko cigaru. :lol: :bravo:

Što se tiče igre, uopće me ne briga kakva je. Bitno da uvijek pobjeđujemo i što manje golova primamo. Ako je lijepa i rezultati idu dobro, super a ako nije lijepa a dobivamo, opet super. Samo 3 boda i daljnji prolazi u K.O. fazama su važni. :)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la CroCHEF » 18 kol 2011, 14:46

Robben i Badstuber u momcadi kola LP (goal.com :D )
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la CroCHEF » 18 kol 2011, 14:55

Slika

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eNHPS_WdwNo[/youtube]
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la jozotg » 18 kol 2011, 17:53

Miki napisao:Ma sve je to ok, Antone, Speedy i ostali, ali GUSTAVO (moram napisati velikim slovima) :legendo: :legendo: :legendo: :legendo: :legendo: :legendo: :legendo: :legendo: :legendo: :legendo: :legendo: :legendo: :legendo: :legendo: :bravo:
Ja sam odusevljen kako on igra, ne samo sinoc, vec svaku tekmu. Znaci, ne da smo napravili pogodak kad smo ga doveli, nego ce nam on postati vrlo bitan igrac, ako vec sada nije. Odbrana je djelovala dobro, ali Cirih nije imao nikakve sanse za napad, jer smo ih pritiskali. Da bi se stvorila prava slika o jacini odbrane i cijele ekipe, potrebno je jos nekoliko tekmi. Za sada je sve ok, osim Gomeza i previse petljanja u napadu. Mora to jednostavnije da se radi.

Ovo je prvi put da se ja u nečemu slažem s Mikijem. :smajl007: .Odma će sutra kiša u Trogiru.

I zato mi je drago da nismo doverli Vidala jer bi Gustavo sigurno bija na klupi.

Što se tiče zadnjih par utalmioca ja sam prezadovoljan ,jer nam protivnici ne daju goglove niti pravu prilike niti je panika u obrani svaki put kad balun priđe centar..A valjda ce i u sljedecih 5-6 utakmica napadači uštimati nišanske sprave...
www.mot.hr najbolje mjesto za pisače u HR

Još talijanima nisam oprostio sječu Velebita,ni Velog Jožu.Niti ću ikad.
jozotg
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Miki » 18 kol 2011, 18:30

jozotg napisao:
Miki napisao:Ma sve je to ok, Antone, Speedy i ostali, ali GUSTAVO (moram napisati velikim slovima) :legendo: :legendo: :legendo: :legendo: :legendo: :legendo: :legendo: :legendo: :legendo: :legendo: :legendo: :legendo: :legendo: :legendo: :bravo:
Ja sam odusevljen kako on igra, ne samo sinoc, vec svaku tekmu. Znaci, ne da smo napravili pogodak kad smo ga doveli, nego ce nam on postati vrlo bitan igrac, ako vec sada nije. Odbrana je djelovala dobro, ali Cirih nije imao nikakve sanse za napad, jer smo ih pritiskali. Da bi se stvorila prava slika o jacini odbrane i cijele ekipe, potrebno je jos nekoliko tekmi. Za sada je sve ok, osim Gomeza i previse petljanja u napadu. Mora to jednostavnije da se radi.

Ovo je prvi put da se ja u nečemu slažem s Mikijem. :smajl007: .Odma će sutra kiša u Trogiru.

I zato mi je drago da nismo doverli Vidala jer bi Gustavo sigurno bija na klupi.

Što se tiče zadnjih par utalmioca ja sam prezadovoljan ,jer nam protivnici ne daju goglove niti pravu prilike niti je panika u obrani svaki put kad balun priđe centar..A valjda ce i u sljedecih 5-6 utakmica napadači uštimati nišanske sprave...

Ajmo, Jozo :smajl010: :smajl010: :smajl010: :D Kisa sutra na cijelom Balkanu, kazu moguc i snijeg. :D Ma Gustavo je odigrao savrseno, prava radilica, preSEXualan zadnji vezni. Samo da nam taj napad proradi. Pa taj Cirih za 90 min. je imao 3 suta prema golu. Nisu se vidjeli u napadu. Bas smo ih stisli. Ovako treba igrati i u ligi. Ne dozovliti protivniku da ulazi u sanse, a mi cemo vec nekako dati koji gol. Nemoguce je da nam realizacija i dalje bude onako losa. :nono: Sve u svemu, ja mislim BAYERN DEUTSCHEMEISTER :cool:
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la anton 1983 » 18 kol 2011, 18:36

kaj nisi ti Miki prije sezone pričo kak su naši idioti kaj su doveli Gustava i još uz to za te pare? :haha:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la mladjo_dj » 18 kol 2011, 20:03

ja cu samo reci ono sto smo htjeli prosle sezone to smo sad i dobili...
Liga prvaka (5x):
1973./74., 1974./75., 1975./76., 2000./01., 2012./13.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Deutscher Meister wird nur der FCB
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Murta » 18 kol 2011, 21:54

Meni se Gustavo tako svidio još od one utakmice s Interom u Milanu kada je i defenzivno i ofenzivno bio naš daleko najbolji igrač. :legendo:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la doro » 18 kol 2011, 21:59

Murta napisao:Meni se Gustavo tako svidio još od one utakmice s Interom u Milanu kada je i defenzivno i ofenzivno bio naš daleko najbolji igrač. :legendo:

gustavo bude postao najbolja 6-ca u evropi i to uskoro ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 18 kol 2011, 22:00

Murta napisao:Meni se Gustavo tako svidio još od one utakmice s Interom u Milanu kada je i defenzivno i ofenzivno bio naš daleko najbolji igrač. :legendo:

:bravo: :zivio:

Živa istina. Nov igrač, tek došao a ubrzo odigrao najbolju utakmicu života. Nekih 5-6 mjeseci poslije, dođe i poziv za brazilsku reprezentaciju. Koji je to igrač. Ma šta igrač... Igračina! :fcb:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

Prethodni

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012