Murta napisao:Ak su to oni kolektivno radili, onda nikad od njih trenera.![]()
Tad sam pisao o tome da Klinsi ne zna složit obranu, ali znači on uopće nije radio na taktici.

The Scarface napisao:Lizarazu napisao:Oli, o Oli, sto si takav covjek? Podijeli svoje znanje sa nama.
Ne znam ni ja točno. Poanta je u tome da su to samo procjene. Mislim frikovi sa tm-a izvlače stare Ulijeve izjave koliko je otplačeno, pa računaju one Audijeve milijune, pa uračunavaju rast franka koji nas je navodno dosta koštao kamata, uspjeh u CL i koliko smo mogli eventualno uštedit i tek onda daju svoju osobnu procjenu.
Uglavnom po zadnjim dokumentima ostalo je otplatit 162 milijuna eura, ako investiramo svih 90 audijevih milja i nastavimo sa dosadašnjim otplatama 2015. bi dug iznosio 15 mila plus eventualnih 15 milja zbog franka. To bi bila neka realna situacija po jednom članu sa tm-a. Tako da tamo 2016. možemo očekivat više špek transfera.

Murta napisao:The Scarface napisao:Lizarazu napisao:Oli, o Oli, sto si takav covjek? Podijeli svoje znanje sa nama.
Ne znam ni ja točno. Poanta je u tome da su to samo procjene. Mislim frikovi sa tm-a izvlače stare Ulijeve izjave koliko je otplačeno, pa računaju one Audijeve milijune, pa uračunavaju rast franka koji nas je navodno dosta koštao kamata, uspjeh u CL i koliko smo mogli eventualno uštedit i tek onda daju svoju osobnu procjenu.
Uglavnom po zadnjim dokumentima ostalo je otplatit 162 milijuna eura, ako investiramo svih 90 audijevih milja i nastavimo sa dosadašnjim otplatama 2015. bi dug iznosio 15 mila plus eventualnih 15 milja zbog franka. To bi bila neka realna situacija po jednom članu sa tm-a. Tako da tamo 2016. možemo očekivat više špek transfera.
Tu se može samo nagađati. Sa sportske strane zapravo nije bitno koliki je dug, nego kad će završiti otplata, a općenita procjena je 5, 6 godina. Mi svake godine plaćamo ratu od 30 milijuna, a tu su i Audijevi i Addidasovi novci.
Ne moraš se s time previše zamarati jer će se to otplatiti. Kad? To ne zna nitko osim Bayernove uprave.![]()
Apsolutni sportsko-financijski prioritet je sponzor na dresu nakon 2013. kada nam istiće ugovor s DT-om.

Murta napisao:Ma to "zamaranje" je upućeno Lizarazuu jer Hoeness nikada nije rekao točnu visinu duga, nego samo rok otplate.![]()
A vjerujem da je bar dio Addidasovih novaca išlo za stadion.

ja već dva miseca imam sličnu frizuru ali nikako mi ne može stajati ko špekmezu 

cruz napisao:a ja bi pohvalio i trenera i igrače, posebno trenera!!!
cruz napisao:kako mu je moćna frizuraja već dva miseca imam sličnu frizuru ali nikako mi ne može stajati ko špekmezu

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost