Miki napisao:@ Cruz, ok, ali taj isti Roben ce nas napustiti cim mu pod nos dodje neka ponuda sa vecom platom nego u Bajernu. Zapamti sta sam rekao.

cruz napisao:Miki napisao:@ Cruz, ok, ali taj isti Roben ce nas napustiti cim mu pod nos dodje neka ponuda sa vecom platom nego u Bajernu. Zapamti sta sam rekao.
ok, ali šta je tu neobičnoto je najnormalnija pojava kolko sam ja upućen
![]()
bit je u tome koliko je on nama pružio i KOLKO JE JOŠ KADRA PRUŽITI... zdravlje ga jebe jer je po sebi krhak, ali i igra rizično s visokim tempom, to je igra idealna za ozljede... ali i najatraktivnija i najefikasnija igra.
ova izjava Schustera je po meni jako primitivna, zato što stiže u trenutku kada Robbenov klub i bez njega igra odlično!
da mi igramo li-la, svi bi je2 čekali kad će se Robben vratiti...![]()
Schuster također stavlja naglasak na Robbenov ego, koji okolini djeluje dosta napet, ali ko da je to toliko važno kada Robben hara kad je zdrav

cruz napisao:Kao prvo, gospodin Schuster uopće nije gledao igru Bayerna s Robbenom sad na početku sezone, pa je bolje da brkovima pokrije čmar iz kojeg je ispušta dosta sranja

Lizarazu napisao:cruz napisao:Kao prvo, gospodin Schuster uopće nije gledao igru Bayerna s Robbenom sad na početku sezone, pa je bolje da brkovima pokrije čmar iz kojeg je ispušta dosta sranja
![]()
![]()
Ma gled'o je on sigurno (ako ništa snimke utakmica), jer ne smije ući nespreman u Doppelpass.
Ima tu trunke istine o čemu on govori, ali sve zavisi od protivnika/situacije, e onda ti ponekad takav individualac baš zatreba.
Navijači na tribinama (bome i mi) volimo takve umjetnike, genijalce. Evo sad Gomez dao 4 gola, niko ni mukajet (malo uzbuđenja, ovacija) dok se Robbenov gol protiv HSV-a još prepričava.
nek trenira real kad toliko zna 
Miki napisao:@ Cruz, ok, ali taj isti Roben ce nas napustiti cim mu pod nos dodje neka ponuda sa vecom platom nego u Bajernu. Zapamti sta sam rekao.

The Scarface napisao:Robben nije toliko škrt koliko ljudi govore, pa pogledajte čisto statistički gledano koliko asistencija ima. Robben je tip igrača kojemu je potrebna ta sloboda da 100 % iskoristi svoj potencijal, naravno da bi nekad mogao dodat ali onda ne bi bilo golova kao onaj Schalkeu u kupu.

Lizarazu napisao:Robben = problem. Jeste, ali slatki.
Ako se ovako* nastavi očekujem da če mnogi simpatizeri Bayerna jedva čekati da se on proda.
To Real-ovci znaju najbolje.
*sa povredama.

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost