Moram reći da nakon početka ove sezone i gol razlik u BL 16:1 ,te rastavljene žte podmornice u srid Španjolske skidam kapu Juppu.
Jer nije da samo dobro igramo ,nego mi se čini da točno svaki igrač zna šta triba raditi ,kako se postaviti, koje putanje prolaze a,a koje ne...To je ono što Anton zove SUSTAV igre i slažem s s njim,a čini mi se kao da to već imamo.Jer ipak ti igrači igraju većina dosta dugo zajedno,i samo je falila ta automatiziranost izvedbe i moć ponavljanja.Kvaliteta nije upitna .
Male promjene koje je Jupp unio :
1. Lahm igra livo s Frenkom strašno
2. Truba igra ko nikad
3. Boateng je pravo pojačanje bez obzira igra beka ili stopera
4. Neuer čudo(ona obrana Vilarealu jajima je doslovno strašna)
5. Ribery napokon uživa u balunu
6. Kroos svakim danom sve bolji
7. njegove rotacije koje se nam .čine glupe ,daju rezultate
8. ........
Ako ovako nastavimo i poštedu nas velike ozljede možemo uzeti LP.
Ne vidim nikakvu slabu točku ,osim eventualno potrebe za dostojnom zamjenom za Robbena ,jer iako Muller igra dobro tu ,ipak ga je šteta koristiti kad ja na poziciji povučenog špica punooo bolji.
Ja bi doveo isključivo Reusa ,jer je Nijemac,vuče svoju ekipu, nije sklon ozljedama,pozanje BL....
Kad bi se moga dovesti za 15 milja odmah bi ga doveo na zimu,jer može igrati LP.
Svi ostali mi se ne čine dobra rješanja..
Osim toga ako prodamo Pranjića i Buytena ,kao i Brena ,dovoljno je na ljeto dovesti jednog dobrog stopera kome ističe ugovor za 0 kn i da bude zamjena.jer mi se čini da od Brena nema ništa.
Zamjenu za Frenka ne tribamo jer i Kroos i Alaba mogu pokriti njegovu poziciju.
Ako Olić ode,a vjerojatno oće ostajemo na Špekmezu i Petersonu i event. Mulleru. Pitanje je da li nam uopće triba 4 napadač i ko je taj da tko bi pristao biti zamjena ,a da je dobar igrač????
Znači na ljeto pod muss:
1. Reus
2. zamjenski stoper ili odličan stoper?
3. rješiti se Buytena ,Pranjica i Olića,pa i Tymoščuka
PS. bit će i koja utakmica di ćemo se isfalivati ,a protivnik će iz 1 udraca dati 2 gola ,ali to je prošle godine bilo pravilo ,a sad će biti iznimka
Dajte nam tog Milana u 1/8 Lp da ih sjebemo s 7 razlike
Nemojte mi zamjeriti što sam euforičan:imam pravo nakon prošle godine tuge i jada!!!