Momčad i sve vezano uz ekipu, 2011/2012

Arhivirane teme...

Re: Momčad i sve vezano uz ekipu, 2011/2012

PostPostao/la The Scarface » 20 ruj 2011, 08:34

Slika

Breni izgorila cila kuća, mora je u bolnicu zbog štetnog učinka dima. :o
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Miki » 20 ruj 2011, 08:48

The Scarface napisao:Slika

Breni izgorila cila kuća, mora je u bolnicu zbog štetnog učinka dima. :o

Steta. Ali i to je neki znak, tj. da napusti Bayern i MinKen. :D
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la cruz » 20 ruj 2011, 09:28

Nek je živ ostao :| zajebano je trovanje dimom

kad nekoga neće onda ga stvarno neće...
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Miki » 20 ruj 2011, 09:53

cruz napisao:Nek je živ ostao :| zajebano je trovanje dimom

kad nekoga neće onda ga stvarno neće...

Ma, naravno. Sreca pa je ostao ziv, ne daj Boze da mu se nesto desilo. Mlad je momak, pred njim je buducnost. Kuca je najmanji problem, ima on para da kupi jos dvije takve ako treba, samo nek' je ziv i zdrav. To je najvaznije. Izgleda da je Breno sam kriv za pozar. :? Kao pretjerao je sa alkoholom na Oktoberfestu, vratio se kuci i zaboravio da izgasi sporet kad se vratio.
http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fu ... o-u-pozaru
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la effe__sa » 20 ruj 2011, 10:08

stvarno ovog momka nevjerovatan pech prati pa to više ne možeš da vjeruješ....Hvala Bogu da je dobro prošlo, ostao je živ i nije zadobio teže ozljede
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 20 ruj 2011, 10:26

Anton pita jučer šta je s Brenom na onoj temi o našim rezervama. Tamo sam rekao da su mu šanse za odlazak 90-95%, e sad su mu šanse za odlazak 99,8%. Nevjerovatno koliko ovaj lik nema sreće u svom mladom životu. Deisler će ispasti mala beba za njega još kako je krenulo našem Brazilcu. :roll: Ozljede, igra utakmice koje su od presudne važnosti i onda ga se razapne, a prije toga ne vidi teren mjesecima, pa sad ovo s kućom i očito trovanjem sa CO... Znak da se očito mora seliti iz Bayerna kad mu istekne ugovor idućeg ljeta. On nema perspektive u ovoj momčadi pored Badstubera i Boatenga, a nije ni imao pored Buytena i Miche. :no:

The Scarface napisao:Ribery ne drži pivo, Musliman je ?

Da. No ispada mi smiješan s tim potezom. Velik problem držat pivo, oženjen za Turkinju u čijoj zemlji također se pije tursko pivo, a gore od toga svega mu je ona afera s malom Alžirkom iz Francuske. No dobro, vidi se da je on specijalac u svakom pogledu. I na nogometnom terenu i izvan njega(kad vidim što je CRO stavio da je u avionu radio). :lol:

CroCHEF napisao:Slika

On Rafinhu ide lupat... Vraća mu za onaj period iz Schalkea. :)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la effe__sa » 20 ruj 2011, 12:05

Riberyjeva žena Wahiba je alžirka a ne turkinja :D onako usput samo....Ma nije ovo toliko ni bitno, međutim svako svoja religiozna , vjerska osječanja ispoljava na svoj način...Znači ne znači da ak se neko izjašnjava kao Musliman ili npr. Krščanin da se drži svega što je propisano tim vjerama....Ribery po nekim potezima iskazuje svoja vjerska osječanja, pa možda i malo više od nekih drugih igrača i to u Bayernu poštuju...Ja sad nisam siguran, al nešto mi se čini da sam ga vidio s pivom na proslavama titule bayernove..A sad je možda još otišao dalje pa pivo skroz izbjegava, ne znam :) To su svakako stvari koje spadaju u privatnu sferu svakog čovjeka pa ne vrijedi sad puno raspravljat ;)
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Axe » 20 ruj 2011, 15:00

Malo sam se sjeb'o kad sam procit'o ovu informaciju vezanu za Brena. :geek:
Maloprije sam saznao, jer cijeli dan nisam bio blizu neta da bi mogao ispratiti sva desavanja.

Nema srece nimalo, taman pomislim evo napokon se vraca i pehovi ga prestaju pratiti kad opet nevolja. :neee:

Momcino, skupi snage i strpljenja, ne moze uvijek biti tako crno.
Axe
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 20 ruj 2011, 16:43

effe__sa napisao:Ja sad nisam siguran, al nešto mi se čini da sam ga vidio s pivom na proslavama titule bayernove..A sad je možda još otišao dalje pa pivo skroz izbjegava, ne znam :)

Da, vidio si ga, kao i na prijašnjem Oktoberfestu. A sad baš da je zadrt, ne bi rekao kad je s ekipom iz Francuske radio show s onom malom plavom. Hadžija nije. :)

Mogao je čisto pozirat što je bila poanta. Ovako mi zbilja ispao malo čudan pored svih svojih suigrača. Ništa drugo osim toga. :|
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la effe__sa » 20 ruj 2011, 17:21

FCB_general napisao:
effe__sa napisao:Ja sad nisam siguran, al nešto mi se čini da sam ga vidio s pivom na proslavama titule bayernove..A sad je možda još otišao dalje pa pivo skroz izbjegava, ne znam :)

Da, vidio si ga, kao i na prijašnjem Oktoberfestu. A sad baš da je zadrt, ne bi rekao kad je s ekipom iz Francuske radio show s onom malom plavom. Hadžija nije. :)

Mogao je čisto pozirat što je bila poanta. Ovako mi zbilja ispao malo čudan pored svih svojih suigrača. Ništa drugo osim toga. :|

Moj @generalu razumio sam te, ne znam koji je sad kod njega princip bio u pitanju, al vjeruj mi da me zainteresovalo da saznam :D
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la CroCHEF » 20 ruj 2011, 18:04

http://www.spox.com/de/sport/fussball/b ... -gaal.html

pogledajte ovaj video i text, sve je lijepo opisano (ko ne razumije nek samo pogleda video svatit ce)
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Mačak » 20 ruj 2011, 23:59

Pa čuj Ribery se nije rodio kao musliman. Treba tu odricanja dosta, proces je to, izgleda da je tek sad sazrio, sabrao se, spoznao prave vrijednosti Islama, a za to nikad nije kasno. ;)

Bravo to je haram svim muslimanima, imati ikakvog doticaja s tim spada u velike grijehove, i ovako može samo služiti kao primjer ostalim pripadnicima ove vjere, jer izgleda da je sve manje onih koji se koliko-toliko pridržavaju.

Zaista ne znam šta vam ima biti čudno i neobično na slici, potez je za svaku pohvalu. :)

I da da citiram jednog pisca:"Breno nije lud, ali mu malo fali". :D
Svejedno se nadam da će mu uspjeti produžiti ugovor.

Razočarat' ću vas i reći da Japanac nema perspektive u Bayernu, prevelik je to zalogaj za njega.
Mačak
'U vreci'

PostPostao/la Red passion » 21 ruj 2011, 13:08

Mačak napisao:Razočarat' ću vas i reći da Japanac nema perspektive u Bayernu, prevelik je to zalogaj za njega.

Pa on je za mene odmah u startu bio kozmetika u Bayernu. No stvar je da on u jednoj sezoni ne može se nikako nadmetnuti vodećim igračima. Jedan Breno nije godinama to uspio, a gdje će Usami u jednogodišnjoj posudbi. Bit će pravo čudo ako dobije nešto ozbiljno u ovoj sezoni. :|
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la effe__sa » 21 ruj 2011, 15:23

Ma Breno je slučaj za sebe...Ja sam u pripremnim utakmicama kod Usamija vidio potencijal i zaista vjerujem da se taj momak može brzo prilagodit. Ja ne znam kakva je njegova fizička sprema, možda ga zbog toga Heynckes ne ubacuje u igru, ali mislim da je momak zaslužio više prilike za igru, pa Juppu prije padne na pamet Contenta da ubaci nego Usamija.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la cruz » 22 ruj 2011, 08:57

http://www.tz-online.de/sport/fussball/fc-bayern/rafinha-hier-alles-perfekt-aber-1414804.html

evo interview sa Rafinhom na tz-u. U par točaka šta je rekao:

- Pogodilo ga je ovo s Brenom, izgubio je sve što ima i kaže da ljudi uopće nisu svjesni šta mu se desilo..
za Brenu TVRDI da je svjetska klasa i da je to pokazao na treninzima ali nije još izborio mjesto u 1.sastavu..

- zatim ono standarno hvalisanje Bayerna i grada Münchena, Neuera, ekipe, itd.

- najviše mu se svidio Gasperini od svih trenera (7-8) kod kojih je trenirao.. još neke gluposti o talijanima itd.

- uvijek je želio igrati u Bayernu, itd.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva