Speedy napisao: uff, kako mi se gadi ta Primera, postali su duplo gori od talijana. Toliko ciganluka da moze biti pa to se rijecima ne moze opisati!

cruz napisao:
nemoj der mi talijane skidati s trona povraćanja![]()
![]()
nije mi jasno odakle ovoliko gađenje i "mržnja" prema primeri
mislite vi šta hoćete, ali nije to baš tako "nekvalitetna liga" ko što neki od vas misle..![]()
al dobro, svak ima svoje mišljenje

Speedy napisao:Moj prethodni post nema nikakve veze s kvalitetom lige!
effe__sa napisao:A večinu nas nervira taj njihov ciganluk na utakmicama, rasprave, koškanja, to im kvari sveukupni ugled jako.

effe__sa napisao:Iako sam očekivao da će Mourinho s njima imati velike uspjehe i da će ih baš ponovo uzdići, ipak se sad sve više pitam dal je ovo prvi klub u kojem će MOU zakazat? Jer ev drugu sezonu je trener a npr protiv Levatea se ne vidi pravi sistem, čak su očajno izgledali u toj utakmici

anton 1983 napisao:Sam mene zanima koga bi ljudi htjeli prvo streljati! Mislim da bi neko iz Intera prije zapošljavanja novog trenera trebao napraviti nekakav razgovor sa istim. Pa kad ga pita dobro kakve ti imaš zamisli, iste sekunde kad ovaj zucne 3-4-3 - FALA DOVIĐENJA! bravo
Ja mislim da gasperini tu nemre biti nimalo kriv jer on nije klasan trener za Inter i ziher im je reko taktiku koju će preferirati..bog te nema rad i 3-4-3 sa ovakvim špicama i onda još prodat pandeva i Etoa koji bi MOŽDA mogli biti ti "krilni napadači"!
Majko mila od ćeg mi spušimo finale LP!?!?!?!![]()
![]()
![]()
Kad vidim Inter, Juve, liverpool, jednostavno presretan sam našim vodstvom!
Vrati se na: Ostala nogometna natjecanja
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost