Miki napisao:Znaju li se sastavi ekipa???
ne, tek u 19:45
Miki napisao:Znaju li se sastavi ekipa???

anton 1983 napisao:
Kahna ja nemogu zamijeniti sa nikim i nisam siguran da ću to ikada moći. On je za mene moj nogometni idol. Pa pesa sam nazvao Kahn po njemu i to sa H!![]()
Ima jedna scena u njegovoj karijeri koja me dirnula, ali mislim da je to samo povezano samnom i nikim drugim. Radi se o njegovoj oproštajnoj tekmi. Tekma je gotova i kamera ide za njim u svlačionicu i ja jednostavno želim da on pusti suzu. dopisujem se sa jednim svojim švapskim frendom (insajderom) i velim mu, ich will dass er weint, a on meni odgovara, "KAHN WEINT NICHT"! U tom trenutku ta rečenica valjda zbog tih okolnosti dobila je takvu smisao kao da se ovdje ne radi o čovjeku, nego nećem većem od toga. Kahn je nogometna institucija za mene i takav se golman, ako ja o tome sudim, više nebu rodio!

LuctL napisao:cruz napisao:Džeko
Kolarov - Lescott - Kompany - Richards
Hart
![]()
Ja se nadam ovom sastavu! Pa tko će im igrati obranu?? Od ovih čevorice ofanzivaza, malo tko igra u obrani, kao što u nas igraju Mullac i Ribery.
Ja sam čitao mnogo sastava u kojem će igrati 3 "destruktivca" što mi je i logičnije. Ali tko zna.

anton 1983 napisao:Kahn je nogometna institucija za mene i takav se golman, ako ja o tome sudim, više nebu rodio!

Vrati se na: Arhiva Bayernovih tekmi 2011/2012
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost