LuctL napisao:Sezona 2002/2003. I naredne dvije-tri. Ilitiga, dok je Milan drmao.
A, i prije prelaska u Milan je bio najjači u Italiji, nakon toga je potvrdio klasu i ostatku svijeta.
Henry,Raul,Ronaldo,Ruud,Shevchenko ?
LuctL napisao:Sezona 2002/2003. I naredne dvije-tri. Ilitiga, dok je Milan drmao.
A, i prije prelaska u Milan je bio najjači u Italiji, nakon toga je potvrdio klasu i ostatku svijeta.

Mrš napisao:da mu se svako malo ne dešavaju oni potezi od kojih se diže kosa na glavi, moga bi ga možda i tolerirat

LuctL napisao:
Recimo da Gomez postane sa kojih 32-33 godine najbolji strijelac euro kupova, svjetskih prvenstava ili što ja znam. Biste li ga i dalje gledali kao drvo, ili ipak sa malo više respekta.
anton 1983 napisao:I ne samo to! On iza sebe ima ekipu koja se spremna za njega žrtvovat jer zna da on nije sebični gad koji će sebi pripisati zasluge za svoje golove već će svoju radost podjeliti sa ostatkom ekipe! Jel znate kako će se razvijati ŠPEK-MEZOVA karijera? On će još neko vrijeme (teško je reći koliko dugo), biti tretiran kao panj napadač, idot, smeće i govno koje vrijedi maximalno 15 miljona eura, no onda će se ljudima upaliti lampica. Kada dođe taj trenutak (isto tako ne znam kad će se to dogoditi), Mario ŠPEK-MEZ biti će od strane SVJETSKIH medija lansiran u orbitu jer će njegova statistika pokazati da se radi o monstrumu koji para protivničke veze. Jednostavno njegova statistika će ga u datom trenutku gurnuti u sami svjetski nogometni vrh i taj igrač stajat će uz bok najboljim napadačima svijeta, a vjerojatno i najboljim napadačima u povijesti nogometa. Pippo je jako dugo bio tretiran kao jedan antinogometaš koji je zalutao u nogomet i taj period trajao je jako dugo. No nakon nekog vremena ljudi su poćeli obračati pozornost na njegovu statistiku i odjedanput on je postao jedan od najvećih napadača u povijesti koji se bori sa raulom za prvo mjesto najboljeg strijelca u povijesti europskih natjecanja!

cruz napisao:
vi koji volite trpače i koji cijenite samo statistiku, šta ću vam ja, meni je draži jedan propali robinho (ili sličan igrač) koji zabije 2-3 gola u sezoni nego drvo od kojeg se lopta odbija i koji zabije 30.000 golova u sezoni, as simple as it gets![]()

anton 1983 napisao:Ja inaće obožavam napadače kojim ja dam nadimak TRPAČ. Gomez je takav oblik napadača, Makaay je to bio, Toni, RvN. Nistelrooya sam spomenuo sam zato da se zna da su postojali takvi a da ne igraju za BAyern. Gomez je također takav tip napadača, napadač koji boluje od kapacitetea golova na svom kontu. Onaj koji ih toliko ima da more ići po kvartu i okolo djeliti!![]()

LuctL napisao:Recimo da Gomez postane sa kojih 32-33 godine najbolji strijelac euro kupova, svjetskih prvenstava ili što ja znam. Biste li ga i dalje gledali kao drvo, ili ipak sa malo više respekta.
Lizarazu napisao:Znači, meni, tebi i ostalim navijačima, ne treba biti prva spona njegov učinak na kraju krajeva, nego posmatranje njegove čitave igre tokom sezone/a.
Trpa li - dobro je! Pogotovo ako ekipi dobro ide. Fula li - može mu se oprostiti ako zbog toga ekipa ne ispašta.
Problem je u tome što mi (koji ga ne mirišemo) mjerimo njegove zasluge samo na golovima. Jer igrač koji te ne može oduševiti potezom ili nekom ekstra igrom, pažnju plijeni samo golovima.
Kad se gleda malo sa udaljenosti, meni je draži igrač koji je postigao manje golova za Bayern a oduševio me sa svojom igrom.
Tu se kriteriji razlikuju i time se sva priča završava.

anton 1983 napisao:Otvorene su 3 teme, o Robben, Kroosu i Gomezu. I kolko vidim najviše se udara u Gomezovoj temi...Ko bi reko a?

Speedy napisao:bit ce jos veca brutala kada Gomez pocne lose igrati!
Mrš napisao:vi koji uspoređujete Raula i Ruuda sa Gomezom i Pippom blago rečeno nemate blage veze o nogometu. Raul i Ruud za razliku od ovih panjeva imaju osjećaj za loptu i ultra mekan prvi dodir koji ih je i činio monstrumima u 16ercu. ovoj dvojici ostaje njuh za gol, dok Gomez uz to ima i snagu koju Pippo ne posjeduje.
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju