Mario Gomez-svjetska klasa ili samo sretnik?

Arhivirane teme...

Re: Mario Gomez-svjetska klasa ili samo sretnik?

PostPostao/la Speedy » 12 lis 2011, 07:22

Ma posrecilo mu se, PONOVNO, to vec postaje iritirajuce! :neee: Lik je rođen pod sretnom zvijezdom a ustvari pojma nema! 8-)
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la doro » 12 lis 2011, 11:32

Speedy napisao:Ma posrecilo mu se, PONOVNO, to vec postaje iritirajuce! :neee: Lik je rođen pod sretnom zvijezdom a ustvari pojma nema! 8-)

Di je ta zvijezda da se ja stanem ispod nje :lol:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 12 lis 2011, 20:05

LuctL napisao:A jesi u kurcu cruz. Lijepo sam ti objasnio da tehnika nije jedino sto postoji u nogometu, a za tebe kao da i ne postoji nista drugo. Uostalom i sam si rekao da ti je "Robinho" bolji napadac od Gomeza. Ok, to je tvoje osobno misljenje i to postujem, ali umjesto da mi lijepo, argumentirano pojasnis sto to mi, nogometni laici ne shvacamo, ti bjezis od svake rasprave. Pretpostavljam da to cinis zbog nedostatka dobrih argumenata.

Uzivaj, citamo se u nekoj drugoj temi.
:a045:

Cruz ti je onaj tipični nogometni romantik. Nema smisla dalje raspravljat.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la FCB m@niac » 12 lis 2011, 21:33

cruz...znam da je teško za povjerovat, al tehnika s loptom( štopanje, dribling, udarac...) se može postić vježbanjem i treniranjem....stvarno zvuči nevjerojatno, al istina.... :lol:
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la Mrš » 13 lis 2011, 08:48

FCB m@niac napisao:cruz...znam da je teško za povjerovat, al tehnika s loptom( štopanje, dribling, udarac...) se može postić vježbanjem i treniranjem....stvarno zvuči nevjerojatno, al istina.... :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol:

pa onda bi Olić bio Lionel fucking Messi s obzirom koliko trenira i vježba. ovo je nešto najgluplje šta san pročita ima dugo vrimena. pa jebote onda bi svaki čovik moga bit profesionalni nogometaš, samo treniraj, treniraj, treniraj i treniraj i naučit ćeš tehniku s loptom. facepalm veličine Mt. Everesta
''what Platini could do with a ball, Maradona could do with an orange''
Mrš
Školovani fudbaler

PostPostao/la Lennon » 13 lis 2011, 08:58

dok god igra Njemačka ili Bayern više niti ne pitam ko je zabil već znam da je ziher nekaj utrpal Gomez. ako nebi zabil - to bi onda bilo čudo ravno onome kad Dražen Petrović promaši tricu pa se cijela dvorana čudi - što je s Draženom? dal ga boli ruka? :) to je prava "špica" ili po starinski - "centarfor" koji ima nos za gol i koji trpa svakave krumpire nogom,koljenom, rukom, stražnjicom, glavom, mudima - bitno da je nutra.. kad smo već kod tipova napadača - za mene je pravi napadač Pipo Inzaghi i uvijek sam ga volio i želio da dođe u Bayern, pa vi rekli šta oćete ;)
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Speedy » 13 lis 2011, 09:06

Lennon napisao: kad smo već kod tipova napadača - za mene je pravi napadač Pipo Inzaghi i uvijek sam ga volio i želio da dođe u Bayern, pa vi rekli šta oćete ;)

Odmah da te pitam, kak mos voliti igraca koji posjeduje iznimno malo tehnike? :roll:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Mrš » 13 lis 2011, 09:08

baš si simpatičan sa tim svojim sarkazmom :O:
Mrš
Školovani fudbaler

PostPostao/la Mrš » 13 lis 2011, 11:13

LuctL napisao:Dakle tehnika je nesavladiva. Ili imas ili nemas. Reci mi, kad si bio klinac koliko si puta mogao pepat(zonglirat) s loptom, a koliko mozes sada? :idea: Stvarno malo glupo. Svaka finta, udarac i slicno se moze nauciti. To sto ti to nisi mogao ne znaci da i drugi ne mogu. Sto se tice Olica: pa taj covjek je cijelu svoju karijeru gradio na fizickim osobinama jer mu taj nacin igre najvise odgovara, a i laksi je od nekih ostalih, pogotovo ako si borac kao Ivica. No, ono sto jest malo teze za nauciti jest vizija, ideja. Ali to je sasvim druga tema. A, sada iskreno reci. Da bilo kojem treneru reces da imas napadaca koji zabija 30+ golova po sezoni, bi li taj trener rekao : "Daj ga odmah!" ili pak :"A kakav je tehnicar?"

ona se može doraditi do određene mjere, ali ako imaš urođeni osjećaj za loptu to onda nema limita za dorađivanje. a ostali, dakle bez toga urođenoga, su limitirani igrači. uz rad i trud mogu do ODREĐENE mjere savladati neke stvari ali nikad kao ovi što ih je dragi Bog podario. o tome ja pričan cilo vrime.

i daaaaj prestanite s tin ''on daje 30+ golova''. to nikad ni nisan negira, i reka san kolko se sićan, da njemu svaka čast na statistici. ALI meni on nije svjetska klasa, i nije mi po ukusu, i džaba i meni i vama naglabat ovde po vazdan samo se vrtimo u krug. vama paše, ja i cruz bi tili drugog ili drukčijeg napadača, šta sad?? niti ću ja vas uvjerit da je on drvo niti ćete vi mene da je znalac i zato nek na tom ostane
Mrš
Školovani fudbaler

PostPostao/la anton 1983 » 13 lis 2011, 11:18

Mrš napisao:ALI meni on nije svjetska klasa, i nije mi po ukusu, i džaba i meni i vama naglabat ovde po vazdan samo se vrtimo u krug.

Ja mislim da se nevrtimo u krug. ;) On nije po tovm ukusu i to ti priznam, samo tvoji argumenti koji govore o tome da on nije svjetska klasa mi ne drže vodu. Ne znam zašto nije i gotovo. Po meni on da dođe u bilokoji klub on bi trpao i igrao bez problema na razini u prvih 11 - to je za mene dokaz da je on igrač svjetske klase. To isto tako ne znači da neki drugi igrači nisu od njega bolji ;)

Ono što ja mislim da ti nekužiš je to da je ovakav Gomez idealna igrač za Bayern u ovakvom timu. Mi bi bili slabiji sa jednim Villom ili tevezom, pa čak i Džekom..
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Mrš » 13 lis 2011, 11:29

anton 1983 napisao:
Mrš napisao:ALI meni on nije svjetska klasa, i nije mi po ukusu, i džaba i meni i vama naglabat ovde po vazdan samo se vrtimo u krug.

Ja mislim da se nevrtimo u krug. ;) On nije po tovm ukusu i to ti priznam, samo tvoji argumenti koji govore o tome da on nije svjetska klasa mi ne drže vodu. Ne znam zašto nije i gotovo. Po meni on da dođe u bilokoji klub on bi trpao i igrao bez problema na razini u prvih 11 - to je za mene dokaz da je on igrač svjetske klase. To isto tako ne znači da neki drugi igrači nisu od njega bolji ;)

Ono što ja mislim da ti nekužiš je to da je ovakav Gomez idealna igrač za Bayern u ovakvom timu. Mi bi bili slabiji sa jednim Villom ili tevezom, pa čak i Džekom..

prvo, ajmo definirati ''svjetska klasa''. on je napadač, ako dakle gledamo isključivo broj postignutih golova onda je on svjetska klasa, ok. ako gledamo igračke sposobnosti i potencijal onda nije svjetska klasa jer nema teorije da i po čemu on ulazi u uski krug nogometaša na svijetu. to za klub, i tu se ne slažem već mislim upravo suprotno. on po meni ne bi igrao u prvih 11 ni u Barci, ni Realu, ManUtd, Chelsea, Milan, pa ni u Cityu. Bayern je klub koji definitivno spada u top 5 na svijetu i jedini je klub među top 5 u kojem gomez ima mjesta, a zašto? jer mu je konkurencija Petersen i Olić. što zabija?? zato što ima njuh za gol ALI i zato što IMA RIBERYA, MULLERA, ROBBENA, itd.

i ne slažen se da bi bili slabiji sa Villom, Tevezom, Džekom.... mislin da bi poharali ilitiga pokarali Europu s jednim takvim
Mrš
Školovani fudbaler

PostPostao/la anton 1983 » 13 lis 2011, 11:41

Mrš napisao:
prvo, ajmo definirati ''svjetska klasa''. on je napadač, ako dakle gledamo isključivo broj postignutih golova onda je on svjetska klasa, ok. ako gledamo igračke sposobnosti i potencijal onda nije svjetska klasa jer nema teorije da i po čemu on ulazi u uski krug nogometaša na svijetu. to za klub, i tu se ne slažem već mislim upravo suprotno. on po meni ne bi igrao u prvih 11 ni u Barci, ni Realu, ManUtd, Chelsea, Milan, pa ni u Cityu. Bayern je klub koji definitivno spada u top 5 na svijetu i jedini je klub među top 5 u kojem gomez ima mjesta, a zašto? jer mu je konkurencija Petersen i Olić. što zabija?? zato što ima njuh za gol ALI i zato što IMA RIBERYA, MULLERA, ROBBENA, itd.

i ne slažen se da bi bili slabiji sa Villom, Tevezom, Džekom.... mislin da bi poharali ilitiga pokarali Europu s jednim takvim

Ajmo onda definirati tu "svjetsku klasu". Zašto kod te definicije onda kategorički izbacujemo broj postignutih golova? Zašto je zabijanje golova kod napadača nebitno? To bi baš htio da mi objasniš.

to što ti nebi stavio Gomeza u prvih 11 kod navedenih klubova ne znači da on tam nebi igrao. Nemreš na to gledati na način koji ti gledaš, nego si tezu moraš postaviti ovako: izbaci sve napadače iz tih klubova i onda stavi tam Gomeza i zapitaj se dal bi on bio dovoljno dobar da tamo igra? Odgovor je da bi bio. isto tako ak te ja pitam bi li jedan Ribery ili Schweini igrali u Barci, nebi se začudio da je odgovor NE radi njihovog trenutačnog kadra i filozofije koju igraju. No to ne znači da ta dva igrača nisu svjetska klasa. I možda ti meni nevjeruješ kad ti ja kažem da i Džeko i Villa i tevez imaju suigrače! I to kakve! :hehe:

Ajmo se onda malo ufatiti jednog Ibrahimovića i postaviti si pitanje dal je on svjetska klasa?
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Mrš » 13 lis 2011, 11:58

nisan reka da izbacujemo postignute golove, ali većini ovdje na forumu je isključivo to važno. meni nije dovoljno samo to da bi upao u elitno društvo igrača.

vidiš, ako izbacimo ove napadače i stavimo Gomeza po meni rezultat ne bi bio isti. bili bi oni dobri ali ne bi bilo isto. evo ti jedan primjer:

nasri-yaya-barry-silva nasri-yaya-barry-silva
aguero-džeko Aguero-Gomez/Džeko-Gomez

koja je jača navala po tebi? ja mislim da se tu uopće nema šta raspravljati i da on ne stane u istu rečenicu sa ovim napadačima. ako ti misliš suprotno, ok, tvoje mišljenje. odgovor vjerojatno nikad nećemo saznati jer će teško Gomez igdje otići, ali eto....

Ibra-definitivno svjetska klasa. zašto? zato šta je ne svoju ruku donosija naslove timovima di je igra, zato šta ima loptu u malom prstu, itd. mislim da nema potrebe nabrajat dalje jer je jasno ko dan
Mrš
Školovani fudbaler

PostPostao/la anton 1983 » 13 lis 2011, 12:04

Mrš napisao:nisan reka da izbacujemo postignute golove, ali većini ovdje na forumu je isključivo to važno. meni nije dovoljno samo to da bi upao u elitno društvo igrača.

Ko je reko da je to ISKLJUČIVO važno? Kod marija je takva stvar da je to NAJBITNIJE! U tom je on najbolji i to je ono po ćem se on izdiže pored drugih, razmeš? Nema puno igrača na svijetu koji bi imali takav skor kao on pa makar imali te igrače pored sebe, kak ti voliš reč.

vidiš, ako izbacimo ove napadače i stavimo Gomeza po meni rezultat ne bi bio isti. bili bi oni dobri ali ne bi bilo isto. evo ti jedan primjer:

nasri-yaya-barry-silva nasri-yaya-barry-silva
aguero-džeko Aguero-Gomez/Džeko-Gomez

koja je jača navala po tebi? ja mislim da se tu uopće nema šta raspravljati i da on ne stane u istu rečenicu sa ovim napadačima. ako ti misliš suprotno, ok, tvoje mišljenje. odgovor vjerojatno nikad nećemo saznati jer će teško Gomez igdje otići, ali eto....

Nije bitna sad jačina, nego je bitno da Gomez to može, razumiješ? Mi moremo DOKAZATI da to Gomez MOŽE, ne možemo dokazati to kaj bi "bilo jače" jer to je neki naš sud, a stvar je jako blizu...

Mrš napisao:Ibra-definitivno svjetska klasa. zašto? zato šta je ne svoju ruku donosija naslove timovima di je igra, zato šta ima loptu u malom prstu, itd. mislim da nema potrebe nabrajat dalje jer je jasno ko dan

:haha:

Ja volim tog Ibru spomenuti baš zbog Gomeza. Zašto? jer imam DOKAz da Ibra nikad nije ništa odirgao u velikoj tekmi. Da je u svojoj BOGATOJ karijeri zabio samo jedan jedini gol u drugoj fazi LP i to protiv Stuttgarta. bio ju barciu, tam su ga naguzili jer nije mogao KAO TAKAF ŠPEK igrati za Barcu. Eto on ti je dokaz da kvalitetan igrač nemre igrati ako mu stil igre ne paše...Inače ja nikad nebi imao Ibru u Bayernu prije Gomeza. U ovakvom Bayernu to bi bila naša SMRT!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Mrš » 13 lis 2011, 12:10

a gle ovo za Ibru:

on osvaja talijansku ligu (di je glavni zaslužan za osvajanje i di cili tim ovisi o njemu,tako je bilo i u Milanu i Interu) sa nekih 20-ak golova postignutih.

Gomez zabija 28 (ili kolko no je zabija u prošlom prvenstvu) a prvak je- pogađaš, da DORTMUND
Mrš
Školovani fudbaler

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva